Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפיצה קטנה לחו"ל.......והפעם - ירדן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ליאור, יש עוד תמונות שה האימפאלה שמאחורי הפונטיאק הכחולה?

אני מחכה שהיא תשלח לי...היא מבולגריה (ישראלית לשעבר, נכנסה לסוריה עם דרכון זר) ויש לה 85 מגה רק עם תמונות של מכוניות מסוריה:)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

היא ישראלית לשעבר והיא נסעה לסוריה?! חברה שלך כנראה משוגעת רצינית לנסוע לשם.... אם היו מגלים שהיא ישראלית או יהודיה לא חושב שהיא הייתה יוצאת משם.

בכל מקרה מכוניות מאוד יפות.

פורסם
היא ישראלית לשעבר והיא נסעה לסוריה?! חברה שלך כנראה משוגעת רצינית לנסוע לשם.... אם היו מגלים שהיא ישראלית או יהודיה לא חושב שהיא הייתה יוצאת משם.

בכל מקרה מכוניות מאוד יפות.

כהערת אגב

אין בעיה ליהודים גם אם הם ישראלים לשעבר, זה לא רשום בדרכון וזה נעשה כבדרך שגרה כל יום.

חלק מהתיירים (היהודים) שיציפו אותנו החל משבוע הבא , מגיעים לאחר ביקור בסוריה כחלק מחבילת תיור כוללת, עד כה מטופסי המשוב אנו למדים כי בתי המלון (5*), מורי הדרך והשירות יוצאים מן הכלל.

גם אני מתכננת לבקר שם (אם לא תהיינה התפתחויות לרעה) ואני עוד אחזור (לא בהסכם חילופי שבויים), על אף שחלק היו שמחים אם לא.....

אירית

פורסם

ביקור בסוריה

אני מתכננת לבקר שם ואני עוד אחזור , על אף שחלק היו שמחים אם לא.....

אירית

חלק ? ? ? :wink:

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
.

גם אני מתכננת לבקר שם (אם לא תהיינה התפתחויות לרעה) ואני עוד אחזור (לא בהסכם חילופי שבויים), על אף שחלק היו שמחים אם לא.....

אירית

זה אותו המישפט במיכתב שהשאיר עאזם עאזם על המקרר לאישתו לפני צאתו בבוקר מוקדם.:-P

ירון מאיר

פורסם

נשמע לי אבסורדי שאנשים נוסעים לבקר בסוריה בעיקר בתור יהודים... להזכירך סוריה היא מדינת אויב (איזה התפתחות לרעה יותר כבר אפשר להיות?!) וזה לא צחוק ולא בדיחה, אם מגלים שאת ישראלית בטח שלא תחזרי הביתה וזה באחוזים גבוהים.

אני לא מבין איזה סיור שעברו בסוריה ואז באים לישראל (אני בטוח שאחת התחנות תהייה תחקור בשב"כ על מה הם עשו שם בדיוק) יהודים עושים בדיוק?

אני אישית לא הייתי לוקח את הסיכון המיותר הזה יש מספיק מקומות בעולם לנסוע אליהם ובטח שלא לנסוע לסוריה.... אם כבר קטאר, דובאי או אחת מהארצות האלה שהרבה יותר מעניינות מסוריה.

שתהייה לי בריאה אם את נוסעת לסוריה.

פורסם
תודה על הדאגה הכנה

לשם ההבהרה:

התיירים שמגיעים לארץ לאחר ביקור בסוריה הם אירופאים אמריקאים ויפנים ובינהם יש גם יהודים.

אינני מכירה מספיק את סוריה ואתה להערכתי עוד פחות, אם תתממש נסיעה כזאת היא תהייה במסגרת עבודה וסיור לימודי, הרעה במצב הכוונה להתפתחויות האחרונות הנקשרות לנשיא סוריה ואם תהייה הנחיה לתיירים להדיר רגלם או לא ועוד שיקולים בעיקר אישיים.

להזכירך גם עם המדינות השכנות מצריים וירדן, הקשרים התיירותיים החלו הרבה לפני הקשרים הדיפלומטיים.

לקשרים ואינטרסים מסחריים יש משקל רב בקידום הנורמליזציה.

לסוריה אתרים היסטוריים ואתרי סקי (טבעיים) לא רעים, לקשור את ישראל והארצות השכנות בחבילת תיור אחת תרם להגדלת מספר התיירים הנכנסים.

היעדים שציינת אכן מעניינים בעיקר ורק בעיקר בגלל הכסף שהושקע שם בדברים

הזויים , תארו לכם מעל 40 מעלות בצל (איזה צל??) וככה זה נראה בפנים, אתר הסקי המקורה הגדול בעולם בדובאי:

_41080370_dubaiskigetty2.jpg

אוקי קצת הסחפות אבל לשם ההבהרה

שבוע טוב

אירית

• תוכן חדש...