Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

יש לי שאלה איך הקרוס לוקח 2 אלמנטים של 4ohm כל אחד

והופך אותם לסט של 4ohm.

לפי מה שאני יודע יכול לצאת מזה או 8ohm או 2ohm.

תודה רבה.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
שלום לכם.

יש לי שאלה איך הקרוס לוקח 2 אלמנטים של 4ohm כל אחד

והופך אותם לסט של 4ohm.

לפי מה שאני יודע יכול לצאת מזה או 8ohm או 2ohm.

תודה רבה.

למה אתה מיתכוון כשאתה אומר 2 אלמנטים? אם הכוונה היא לרמקול ולטוויטר, ומיכיוון שלטוויטר מחובר קבל בטור על מנת לסנן את התדרים הנמוכים, ההיתנגדות הכללית של הסט היא ההיתנגדות של הרמקול בלבד.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אבל גם לטויטר יש התנגדות. מחברים לרמקולים LOW/HIGH PASS FILTER

אבל אני לא מבין איך ההתנגדות עדיין נשארת 4ohm?

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

קבלים סלילים ונגדים ואז הופס איזה קסם אנחנו ב 4 אוהם..

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
אבל גם לטויטר יש התנגדות. מחברים לרמקולים LOW/HIGH PASS FILTER

אבל אני לא מבין איך ההתנגדות עדיין נשארת 4ohm?

לקבל יש התנגדות אין סופית, מבחינתך הוא למעשה מהווה נתק. כאשר הקבל מחובר בטור לטוויטר, הוא גם מסנן את התדרים הנמוכים מהטוויטר וגם לא גורם לשינוי של ההתנגדות הכללית של הסט, כי הוא למעשה מהווה נתק.

שלו.

פורסם
ומה קורה בסט של שלושה חלקים שבו יש שני מידים? אולי מיד וטוויטר? לא יותר הגיוני?

או ששם ישנם שני קבלים על אותו עיקרון?

בדיוק ככה! שם ישנם שני קבלים. עובד על אותו עיקרון.

שלו.

פורסם

יש לך אולי סכימה של חיבור? יש לי התמצאות קלה באלקטרוניקה.

ולא הבנתי למה לא מיישמים את העקרון הזה על נניח חיבור של 2 זוגות קומפוננטים על מגבר

2 יציאות בלי להוריד את ההתנגדות? או לחבר על אותם יציאות של הקומפוננט רמקולים 6/9

ובעזרת ה"קסם" שאתה אומר לא תרד ההתנגדות.

פורסם

להפך, אם רוצים לחבר שני זוגות לאותו יציאה (לא מומלץ) זה טוב שההתנגדות יורדת, כך ניתן לקבל יותר כוח בעבודה ב 2 אוהם.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...