Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה וולו 164 יש בישראל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע על 6 רכבים:

* של ZVIT- עם טסט

* שלי- עם טסט

* של עופר- גיר תקול

* בנוקדים- למכירה

*של איליה- למכירה

* בפלמחים- למכירה

משהוא מכיר רכבים נוספים?

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
אני יודע על 6 רכבים:

* של ZVIT- עם טסט

* שלי- עם טסט

* של עופר- גיר תקול

* בנוקדים- למכירה

*של איליה- למכירה

* בפלמחים- למכירה

משהוא מכיר רכבים נוספים?

לטורטן יש לפחות 5 164 עומדות.

יש שתיים בגבעתיים עומדות אחת 73, ואחת 75 שייכות לאותו אדם שחושב שיש לו יהלומים למכירה, שתיהם 164E

יש אחת 1972 בכפר אברהם מכירה כבר שנתיים - עומדת.

יש אחת בורדו ברחובות, ועוד בורדו בצפון.

יש עוד 164 אחת בראש-העין במצב לא רע שכמעט קניתי פעם.

לדעתי יש כמה עשרות כאלה בארץ - רובן נוסעות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ועוד אחת שנת 1973 בירושלים הזרקה עם מנוע עובד חוץ מאינג'קטורים שדורשים החלפה (של דוד שלי).

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
יש אחת בורדו ברחובות, ועוד בורדו בצפון
הרחובותית שייכת לאלי,ממוסך אליעזר מאזדה (לשעבר וולבו).

הרבה זמן לא דיברתי איתו, אבל אם אני זוכר נכון יש לה מנוע 3 ליטר מוזרק של וולבו 960.

בכל אופן היא במצב מדהים. אלי מטפל ברכבי וולבו כבר יותר מ-40 שנים.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

יש וולבו 164E נוספת מודל 1973. הרכב משופץ ברמה גבוה מאוד, כמובן במצב של נסיעה יום יומי עם טסט. בעל הרכב חבר במועדון החמש אך אינו נימנה עם החברים שגולשים כאן בפורום. מכיוון שהרכב אינו שייך לי, דיברתי עם בעל הרכב ליפני שפרסמתי את הרכב. יש לציין שבעל הרכב לא כל כך היתלהב מעצם הרעיון של פירסום הרכב, אך השאיר זאת לשיקול דעתי. לכן לא פירסמתי את מיקום הרכב ואת שמו של בעל הרכב.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אני חייב לציין שהוולבו של אליה נוסעת מצויין ומפליא אותי שאף אחד לא רכש אותה כשהמחיר שהוא דורש ממש מגוחך, הרכב היה אצלי תקופה ארוכה לפני שעבר לידיים של אליה ושירת אותי נאמנה, אמנם כל המושבים בפנים לא מקוריים אבל ממש מתאימים לאוטו (קטיפה כחולה,מושב נהג חשמלי), צריכת דלק שערוריתית אבל מי מסתכל על צריכת דלק כשהאוטו נוסע כ"כ יפה, 6 צילינדר 2 קרבורטורים ורעש של רכבת קיטור, ממש אהבתי את האוטו....

אמריקאית משוודיה...

haters will hate

• תוכן חדש...