Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 127 ספורט- שאלות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אם יש בידך הזמן הרצון והמזומנים ואהבת את הרכב.....דבר עם הבעלים כל גרוש שתוריד לו במשא ומתן יהווה עבורך עוד כסף לשיפוץ...... אם החלודה לא סופנית שווה לדעתי....בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
במונחים של שנת 83 10 שניות 0-100 זה באמת היה מהיר

אבא שלי קנה אותה בגלל שכן שהיתה לו כתומה שנת 81, עם 5 הילוכים ולפי דבריך היא היתה מהבודדת (אני לא יודע, חשבתי שכולן היו כאלו)

לי היתה כתומה, ארבעה הילוכים. אבל היו לא מעט עם 5 הילוכים.

:turn-l:
פורסם

קבלו תיקון-ל 127 מהדור הראשון לא היה גיר 5 הילוכים,אפילו לא כאופצייה.

יחס העברה סופי של 4.62 משולב בהילוך רביעי כמעט ישיר הניב שיוט של 4600(!)סל"ד ב 100 קמ"ש...

אגב,אותו מנוע שהורכב ב 127 ספורט 1050,קיבל מגדש טורבו והותקן באוטוביאנקי Y10 טורבו,שם הפיק 85 כ"ס ב 5750 סל"ד ומונט גבוה בהרבה בסל"ד נמוך יחסית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שאלה שהטרידה אותי תמיד (ובעצלנותי לא חיפשתי את התשובה) היא למה פיאט לא עשו שימוש ביחידת ההנעה (מנוע+גיר 5 הילוכים) של האוטוביאנקי A112 אבארט?

למה "הסתבכו" עם המנוע הברזילאי וכשאני חושב על זה,למה לא ניצלו את מנוע ה 1116 סמ"ק המצויין של ה 128/ריתמו (אם כבר הולכים על גל זיזים עליון מונע ברצועת גומי)?

אלא אם כן היתה ה 127 ספורט אב טיפוס ניסיוני של טנדר הפיורינו....:wink:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ברק שלום

שתי השאלות המשמעותיות שעליך לשאול - מהי עלות האגרות שלא שולמו (אצלי זה קרוב ל 4K ש"ח) ומהי עלות הפחחות, שכן מתיאורך עולה שאלו שתי הוצאות שתיתקל בהן בוודאות ובתחילת הדרך.

עכשיו שאל את עצמך האם הרכב שווה לך את זה.

לדעתי עלות רכישת הרכב תתגמד לעומת ההוצאות הללו.

מקווה שתלך על זה, ה 127 ספורט תהווה בת זוג ראויה לאבארט' שלי...

בהצלחה ועדכן מה נסגר.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

היי ברק,

שמח שמצאת עוד איטלקיה נחשקת וברצונך לייעל גם אותה. לדעתי, ורק דעתי, אם הייתי "מעמיד" אותה תמורת 10,000 הייתי רוכש אותה, בכל הכרוח בכך בהמשך (כאשר הסה"כ, שווה ערך ל10K). הרכב למרות שלא אקזוטי ונדיר ברמות, קוסם ונחמד מאוד. ויקנה לך, מה שאתה מרגיש בוולצ'ה רק ברמות אחרות ושונות קצת מפה ומשם.

אחרי הכל, זה תחביב. אם בא לך, אז כלום לא יעצור אותך. אם לא בא לך, גם לא יבוא לך, אפילו אם תיקח אותה בחינם.

בכל אופן, מקווה שתעשה את המהלך הנכון.

בהצלחה,

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם
קבלו תיקון-ל 127 מהדור הראשון לא היה גיר 5 הילוכים,אפילו לא כאופצייה.

נכון, אבל מה קשור? הספורט הוא 127 דור שני. לספורט 1050 היה גיר 5 הילוכים כאופציה, בודאות. בזמנו כ מ ע ט התקנתי גיר כזה בכתומה שלי, שלה היה, לצערי, רק 4.

שאלה שהטרידה אותי תמיד (ובעצלנותי לא חיפשתי את התשובה) היא למה פיאט לא עשו שימוש ביחידת ההנעה (מנוע+גיר 5 הילוכים) של האוטוביאנקי A112 אבארט?

למה "הסתבכו" עם המנוע הברזילאי וכשאני חושב על זה,למה לא ניצלו את מנוע ה 1116 סמ"ק המצויין של ה 128/ריתמו (אם כבר הולכים על גל זיזים עליון מונע ברצועת גומי)?

המנוע של האוטוביאנקי מיושן הרבה יותר (שסתומים עיליים). דוקא הגיר 5 הילוכים לדעתי זהה, אבל אני לא בטוח.

המנוע הברזילאי, שעבר שיפורים לגרסת ה"ספורט" (שתסומים וגל זיזים, סעפת וקרבורטור ועוד) היה מוצלח מאוד - תאב סל"ד וחזק יחסית לנפח, ועדיין אמין מאוד. דוקא ה- 1116 של הריתמו (והאונו הראשונות) היה הרבה פחות מוצלח.

:turn-l:
פורסם

רגע 1 למה אתם לא שואלים אותי? (אצלי 127 ספורט 1050 לשעבר)

הדגם הוא 1050 4הילוכים 70 כ"ס מ0-100 12 שניות

זהו. אני סמתי מנוע של פיורינו וגיר 1.3.

גיא

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

כמובן שהיתכוונתי לדור השני של ה 127,מאחר ודגם הספורט הוצג רק ב 78'.

ל 127 ספורט 1050 לא היה גיר 5 הילוכים.סופי.בדקתי את הנושא עם אדם שעבד בסוכנות פיאט שנים רבות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כמובן שהיתכוונתי לדור השני של ה 127,מאחר ודגם הספורט הוצג רק ב 78'.

ל 127 ספורט 1050 לא היה גיר 5 הילוכים.סופי.בדקתי את הנושא עם אדם שעבד בסוכנות פיאט שנים רבות.

אני מוכן להישבע שלשכן שלנו היו 5 הילוכים.

אני לא זוכר איך קראו למורה שלי בכיתה ד', אני לא זוכר אם מי התנשקתי פעם ראשונה, אני אפילו לא זוכר מה אכלתי אתמול, אבל לגבי הגיר אני משוכנע.

interior_shifter_5sp_black_lg.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...