Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דנתי עם חברים בחסרונות והיתרונות של רודסטאר בכללי והמיאטה בעיקר.

אחד הדברים המעניינים ביותר שדיברנו עליהם זה שלרכב כמו המיאטה יש המון חסרונות: משקל מוגבר בשל הצורך בחיזוקים רבים (צורה חסרת גג), קשיחות קטנה ויכולת התעוותות בשל הצורה הנ"ל, אטימות נמוכה יותר למים וחום, רעשי סביבה, איורודינמיות וכו וכו וכו.

יוצא שהיתרון היחיד הינו הרגשת הגג בפתוח שמגיע ביחד עם המון חסרונות.

אני באופן אישי קניתי את המיאטה בשל הביצועים וההנעה, לא בגלל הגג הפתוח והתחלתי לחשוב למה כמעט אין רכבים סטייל מיאטה רק במרכב קופה. כלומר שני נוסעים בלבד, הנעה אחורית, קל יותר, ביצועים טובים הרבה יותר (קשיחות ויחס הספק משקל) ויתרונות אחרים.

בפועל ישנם רכבים כאלו אך מעט מאוד וכל הרכבים האלו יקרים מאוד מאוד (פורשה ומכוניות על, מרצדס, RX8 שהיא 4 מושבים ושני דלתות וכו).

אז השאלה היא מה הסיבה ומה אתם הייתם קונים במצב שהיו שתי חלופות במחיר זהה :?: נגיד מיאטה או מיאטה קופה קלה קשיחה ויציבה יותר ...

פורסם

רוב לקוחות המיאטה לא קונים אותה בגלל ההתנהגות, הם קונים אותה כי היא רודסטר.

באופן טבעי, פיתוח של מכונית לקהל מצומצם (כמו דו מושבית סגורה וקטנה) הוא סיפור יקר. אם כבר, לבסס אחת על המיאטה, כמו שפורשה עשו עם הקאיימן והבוקסטר.

כנראה שספציפית בשבילל מאזדה, זה יותר מדי נישה. אולי עכשיו, עם גל הקופה-על-בסיס-רודסטרים (פורשה, ב.מ.וו, מרצדס) גם מאזדה יציגו משהו דומה. וליצרנים אחרים כלל אין פלטפורמה קטנה וזולה עם הנעה אחורית, אז זה כלל לא על הפרק.

חוצמזה, המיאטה כבר תוכננה כמכונית עם גג נפתח, כלומר היא מספיק קשיחה. נכון שגג סגור יתן עוד קצת יתרונות דינמיים, אבל בשביל 99% מהרוכשים, זה פשוט לא שווה את הוויתור על השמיים הכחולים...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שאלה זו נישאלת לגבי הרבה רכבים שיכלו להיות עולם אחר אילו כן היו כמו:

רוב מכוניות המנהלים (במיוחד T5 , קאפה וכו..) או המשפחתיות היותר גדולות (מאזדה 6, פרלוד, תמא וכו..)

או אפילו מכוניות קופה לא מיניאטוריות כמו פרלוד , TT , פיאט קופה וכו'..

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בוריס ,

זה בגלל הרבה סיבות

* הרבה יותר יקר לייצר מכונית הנעה אחורית מקידמית

* בבלימה מכוניות הנעה אחורית ללא בקרות פחות מאוזנות בבלימה ( ואל תתנו לי כדוגמא את במוו ומרצ' )

* צריכת דלק

* ביצועים

* בגללך

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
בוריס ,

זה בגלל הרבה סיבות

5 זה הרבה ?

* הרבה יותר יקר לייצר מכונית הנעה אחורית מקידמית

נגיד המכוניות שהיזכרתי ..בכמה זה כבר היה מייקר אותם ? גם ככה אין היום רכב נורמלי שעולה פחות מרבע מיליון ..

* בבלימה מכוניות הנעה אחורית ללא בקרות פחות מאוזנות ( ואל תתנו לי כדוגמא את במוו ומרצ' )

שו ?, ובסיבובים כולום ממשיכים ישר אז ? , זה עדיף ?

* צריכת דלק

מי סופר דלק ?

* ביצועים

איזה ביצועים ? 316 מיסתדרת טוב אז למה אחרות לא ? מה שוים ביצועים בלי קצת דריפטים ?

* בגללך

חכה אחרי בצפר מה אני יעשה לך , אני יקרא לאחשלי

חמש_תו~1

פורסם

אתה תמיד יכול להתקין גג קשיח, עושה עבודה מצויינת בקשיחות המרכב.

"למד איך למות - תדע איך לחיות" - מיץ' אלבום.

פורסם

אני מגיע ב 4:00

ולעניין , זה היה מייקר אותם משמעותית , זה מספיק בשביל להרחיק כמה קונים פוטנציאלים...

( איזה מילה מסובכת , אני ממש גאה בעצמי שהצלחתי לשרבב אותה לאיזה משפט )

( לשרבב , איזה מילה מוזרה , אני ממש גאה בי שהצלחתי , כוסאמק המסר הובן )

את מי מעניין שהרכב ממשיך ישר ?

להיפך זה רק טוב , ככה הלקוחות הפוטנציאלים ( וואוו , פעם שניה ) יוכלו לשלם לחברה עוד כסף על חלקי חילוף כאשר הם עושים תאונה...

מי סופר דלק ?

מי שמלומד , אני לא יודע לספור אחרי 11 ( עכשיו תשאל איך אני יודע שיש לי 27 אינץ'... )

:lol:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מתכננים לחשוף בדטרויט מיאטה קופה

ובמחיר של המיאטה יש כמה רכבי קופה אבל עם 4 מושבים כמו: יונדאי קופה, טויוטה סליקה, הונדה אינטגרה ומיצובישי אקליפס שפרט ליונדאי אף אחת מהן לא משווקת בארץ

ויהיה להם פתרון על המיאטה קופה העתידית כי יש להם 4 מושבים.

לכן יצרנים לא ממהרים להשקיע עם מכונית קופה 2 מושבים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מתכננים לחשוף בדטרויט מיאטה קופה

ובמחיר של המיאטה יש כמה רכבי קופה אבל עם 4 מושבים כמו: יונדאי קופה, טויוטה סליקה, הונדה אינטגרה ומיצובישי אקליפס שפרט ליונדאי אף אחת מהן לא משווקת בארץ

ויהיה להם פתרון על המיאטה קופה העתידית כי יש להם 4 מושבים.

לכן יצרנים לא ממהרים להשקיע עם מכונית קופה 2 מושבים.

כל אלו שציינת הם הנעה קדמית

פורסם

מי אמר שאין?

למיאטה הקודמת היתה גרסת קופה, למעשה שלוש גרסאות עם הבדלי עיצוב ביניהן, ששווקו ביפן בלבד.

וכמובן, לוטוס...

טל

Miata Coupe grey f3q-800.jpg

Miata Coupe grey rear-800.jpg

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

ואם אנחנו כבר בתחום, חידונת קטנה.. מה זה?

Hida.jpg

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

השאלה היא הפוכה לגמרי.

איך מאזדה הצליחו לייצר רכב ספורט עממי וייחודי שלא מסתמך על פלטפורמה קיימת ומבלי להפסיד עליו כסף

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...