Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מי אמר שאין?

למיאטה הקודמת היתה גרסת קופה, למעשה שלוש גרסאות עם הבדלי עיצוב ביניהן, ששווקו ביפן בלבד.

וכמובן, לוטוס...

טל

את זה כמובן לא ידעתי. והשאלה המעניינת - האם למיאטות קופה היה גם משקל נמוך יותר (עקב פחות צורך בחיזוקים), או שפשוט לקחו את השילדה המחוזקת של המיאטה ורק הוסיפו גג (דבר שרק יוסיף משקל) :?:

על המיאטה קופה שהולכת להיות מוצגת שמעתי, נשמע מעניין...

שלישי הקרוב אני כנראה בודק את המיאטה החדשה ... ... ...

פורסם

אם הייתי שוקל לקנות מיאטה, המחסור בגג היה דווקא מרתיע אותי, ולא מושך.

ברור לי שרוב הזמן הייתי נוסע עם גג סגור.

מעבר לכך, מספיק לראות את כל אלו שקונים (בהמון כסף) גג קשיח למיאטה\S2000 שלהם ולהבין שיש ביקוש. (כמובן אני לא מדבר רק על הארץ כי עם 7 S2000 נוסעות קצת קשה לבנות סטטיסטיקה)

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

גם אותי היה מרתיע לקנות (בארץ לפחות) פתוחה.

אני הייתי מעדיף סגורה.

תנו לי הנעה אחורית, משקל נמוך, שילדה קשיחה, ובלי מחשבי ומערכות בקרת משיכה / אחיזה / בלימה.

אני כבר אסתדר לבד, תודה רבה.

אם כבר הנעה קדמית אני אשמח למיני קופר.

אם אפשר לא אחרי בציר 99'.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אם הייתי שוקל לקנות מיאטה, המחסור בגג היה דווקא מרתיע אותי, ולא מושך.

ברור לי שרוב הזמן הייתי נוסע עם גג סגור.

אבל הגג הנפתח הוא שהפך את המיאטה ללהיט, לא האפיל שלה לחובבי ההגה. מאזדה הצליחו (או יותר נכון, האמריקאי במאזדה שדחף את הפרויקט) ליצור מכונית שפונה בהצלחה לקהל הפוזה ולקהל חובבי ההגה, כך שהיה לה מספיק שוק. נתון מעניין לגבי מכירות המיאטה המקורית בבריטניה הוא שהן למעשה גדלו משנה לשנה עד שהדגם הוחלף (אין לי מושג מה קרה מאז).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ואם אנחנו כבר בתחום, חידונת קטנה.. מה זה?
טל, למה לבעס אנשים?

מספיק שאנשים יודעים שהם לא יכולים לקבל קייטרהם, מורגן וTVR בארץ. למה לחשוף אותם גם לג'ינטה?

:wink:

פורסם
האם למיאטות קופה היה גם משקל נמוך יותר (עקב פחות צורך בחיזוקים), או שפשוט לקחו את השילדה המחוזקת של המיאטה ורק הוסיפו גג (דבר שרק יוסיף משקל) :?:

הוסיפו גג. היא שוקלת 10 ק"ג יותר מהרגילה.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

• תוכן חדש...