Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אם אני רוצה להתחיל בשנה הבאה באוקטובר ללמודים במכללה או בטכניון. האם אני יכול לעשות את הפסכומטרי ביולי? או חייב מועד מוקדם יותר?

תודה

פורסם

לטכניון הכי מאוחר באפריל.

למכללה יכול להיות שיתנו לך גם מועד אחד אחרי.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אכן, המועד האחרון לפסיכומטרי עבור כמעט כל האוניברסיטאות הוא אפריל (הקורס עצמו מתחיל בינואר).

חלק מהמכללות יתנו לך להתחיל ללמוד גם ללא פסיכומטרי כלל, אלא יתנו את המשך לימודיך לשנה השנייה בהצלחה בשנה הראשונה.

אגב, מה אתה מתכנן ללמוד, אם אפשר לשאול?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המועד הכי מאוחר לטכניון זה אפריל הייתי ממליץ לך לעשות מועד לפני כדי לא להיתקע ולחכות אם לא תקבל את הציון שאתה צריך לסכם מסויים ....(המלצה שלי אל תבוא לטכניון ...האנשים כאן מוזרים ואין כאן חיים לאנשים....)

Offer Nissim In the mix

פורסם

במידה ואם אני לא מצליח במועד לפני אפריל להוציא את הציון שאני צריך אני לא יוכל לגשת באפריל(זמני המתנה בין מבחן למבחן). הבחינה היא בינואר ואין מצב שאני ניגש אליה.

בקשר לטכניון יש לי הרבה אנשים שאני מכיר שם ואיכשהו הם עדיין שם. אבל תאמת כמו שכולם יודעים שהתעודה של הטכניון נחשבת יותר מהמכללה. אז זה גם שיקול גדול שצריך לקחת בחשבון.

פורסם

התעודה של הטכניון שווה יותר לא רק בגלל רמת הלימוד. היא שווה יותר בעיקר בגלל שתעודה של הטכניון מעידה על בעליה שהוא אדם טוטאלי המוכן לדחות בארבע שנים נוספות את איבוד בתוליו כדי לקדם את עצמו מקצועית.

גילוי נאות - הכותב היה סטודנט בטכניון אי אז בתחילת שנות התשעים.

פורסם

אני עשיתי פסיכומטרי ביולי 04', נירשמתי חודש לאחר מכן והתקבלתי להנדסת חשמל בבר-אילן, אבל כניראה שפשוט היה לי מזל, עדיף לעשות באפריל.

סיאט איביזה FR טורבו 2005 צהובה 8-)

פורסם
שתעודה של הטכניון מעידה על בעליה שהוא אדם טוטאלי המוכן לדחות בארבע שנים נוספות את איבוד בתוליו כדי לקדם את עצמו מקצועית.
רוב החבר'ה שזכיתי להכיר שלמדו בטכניון חיכו עוד שנים רבות לאחר הסיום עד לאיבוד בתוליהם...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
רוב החבר'ה שזכיתי להכיר שלמדו בטכניון חיכו עוד שנים רבות לאחר הסיום עד לאיבוד בתוליהם...

אם בכלל

:-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אני מבקש מכולם להפסיק לרדת על הסטודנטים בטכניון.

אתמול היתה לנו פרטייה מטורפת. ים כוסיות, אלכוהול וזיונים עד אור הבוקר.

הנה תמונה שצילמתי במסיבה:

technion.jpg

:grin:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוי ווי... זה נראה כמו פגישת מחזור של הכיתה שלי...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

תימנים נחנחים? לא קיים.

ובכללי, כדאי לעשות 2 פסיכו'. להרגיש טוב יותר.

אגב ביוטכנולוגיה, לא חסר כוסיות. אבל אם הן מגיעות לשם, כנראה שאין רמה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...