Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום

מדובר על רנו 4 מודל 78 שעמדה משנת 94 ללא תזוזה בשחרות ,

לאחר שיכנועים רבים הבאתי אתמול את האוטו .

גררתי אותו לאילת למחסן של חבר ומשם נארגן בימים הקרובים גרירה על הדרך מאילת .

ארז !

שיהיה במברוק עשית עיסקה טובה, ותתקבל בשימחה , ספר לנו בינתיים לבטח ניסית להניע באילת, מהיכן אתה בארץ

אני ברחובות

ביי אבי

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איזה צרוף מקרים, השבוע קיבלתי מייל מקרוב משפחה שצילם את הרכב בשחרות.

שיהיה בהצלחה.

וואלה זה באמת הרכב הזה, איפוא זה שחרות, לי יוטבתה ? נראה סוף העולם שמאלה !

פורסם

רם !

אם לזה התכוונת לכנפים גזורות?

מעט אחרי שהופיע בקובץ, לפתע אני רואה בדיוק את רכב זה בשנת 2009 לערך, ברחוב מוזס פינת יגאל אלון (ליד מקום עבודתי)

כמובן ללא המזרן על רכב גרר של עירית ת"א מפונה ככל הנראה לאלתר, רשעים ללקחו למישהו את הקראוון. :-D:-D:-D

uk4.jpg

פורסם
רם !

אם לזה התכוונת לכנפים גזורות?

מעט אחרי שהופיע בקובץ, לפתע אני רואה בדיוק את רכב זה בשנת 2009 לערך, ברחוב מוזס פינת יגאל אלון (ליד מקום עבודתי)

כמובן ללא המזרן על רכב גרר של עירית ת"א מפונה ככל הנראה לאלתר, רשעים ללקחו למישהו את הקראוון. :-D:-D:-D

כן זה הרכב, אללה ירחמו.

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם

בוקר טוב ,

-הרכבים הם לא אותם רכבים , הרנו 4 עם הכנפים החתוכות היא מודל 84 ואילו השניה שנצפתה מול המסעדה היא 78

- ראיתי את הבחור עם ה 78 , שאלתי אותו אם הוא מוכר אך טען בתוקף שאין לי מספיק כסף לקנות אותה ( למרות שמעולם

ראיתי אותו במחלקת שכר אצלנו ... :wink: )

- שחרות זה בין צומת שיזפון למצרים , ישוב מבודד של 40 משפחות .

- הרכב בשבועות הקרובים יעלה למרכז ( אזור רחובות ) אני רק מחפש עבורו קודם פינה חמה ..

- יש אחת נוספת שאני מתעניין ברכישתה ובכלל בא לי לאסוף את כל הזרוקות ולקבץ אותם ... :roll:

פורסם
בוקר טוב ,

-הרכבים הם לא אותם רכבים , הרנו 4 עם הכנפים החתוכות היא מודל 84 ואילו השניה שנצפתה מול המסעדה היא 78

- ראיתי את הבחור עם ה 78 , שאלתי אותו אם הוא מוכר אך טען בתוקף שאין לי מספיק כסף לקנות אותה ( למרות שמעולם

- הרכב בשבועות הקרובים יעלה למרכז ( אזור רחובות ) אני רק מחפש עבורו קודם פינה חמה ..

- יש אחת נוספת שאני מתעניין ברכישתה ובכלל בא לי לאסוף את כל הזרוקות ולקבץ אותם ... :roll:

ארז הי !

אני מניח מן הסתם שבכוונתך לשפץ אותה, למצב נסיעה, שתוכל להצטרף אלינו ?

פורסם
בוקר טוב ,

- ראיתי את הבחור עם ה 78 ,

כן צודק בהחלט !

פשוט העלינו תהיות לנוכח הכיתובים על הרכב, זה בהחלט רכבים שונים !

פורסם
בוקר טוב ,

מזל טוב , שתף אותנו בעוד תמונות :roll::roll::roll::roll:

פורסם

כמו שאמרתי אני אפילו חולם לקבץ את כל הרנו הזרוקות ..

להלן תמונות של 2 רכבים מענינים שאני מתענינן בלאסוף אותם .

זאת מהבקעה .

IMG_9996.jpg

gchjuykuil.jpg

• תוכן חדש...