Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 19 1.7 - בעיות קרבורטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולנו,

יש לי רנו 19 1992 , מנוע 1.7 קרבורטור.

הבעיה היא שהטורים לא סדירים ובד"כ נמצאים הרחק למעלה בכיוון ה 2000 סל"ד.

בנוסף, כשמנסים לכבות את הרכב, הוא מסרב ונשאר פועל כמה שניות נוספות כאילו מנסה להילחם ברוע הגזירה..

הייתי במוסך מורשה של רנו...כאילו שזה אמור לפתור לי את הבעיה...:?

מה עושים?

(מה צביקה אומר? האם הוא יכול לתקן את הבעיה?)

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

המספר של צביקה נמצא בפרופיל שלו, תתקשר אליו...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכן צביקה מקצוען, ואלוף בפתרון בעיות מסוג זה.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ובכן קיבלתי קריאת SOS בהולה והגעתי!

הקרבורטור ברנו 19 1700 הוא בעייתי, והוא יושב על תושבת גומי, מסוג שנוטה להקרע,(מעניין למה?)

יניקת אוויר מהתושבת, גורמת לסלד לא יציב, ו/או לכבוי הרכב, העלאת הסלד ל2000, היא פתרון זמני,

אשר כמובן לא יעיל לטווח ארוך, ואשר כמובן לתצרוכת דלק גבוהה, ולהתלקחות הדלק מהחום,

גם לאחר כבוי מתג ההצתה, דבר שגורם לדטונצייה, בדיקת החשד לקרע, על ידי הזזת הקרבורטור לצדדים בעדינות, עליה וירידה משמועותית בסלד, תאשש את אבחנתי!

במקרה כזה יש להחליף תושבת( יקרה), ולהוריד את הסלד לכ900 סל"ד!

אלעד אהבה לרכב צרפתי. סיטרואן BX, ורנו 19 עולה כסף, מה לעשות?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
ובכן קיבלתי קריאת SOS בהולה והגעתי!

הקרבורטור ברנו 19 1700 הוא בעייתי, והוא יושב על תושבת גומי, מסוג שנוטה להקרע,(מעניין למה?)

יניקת אוויר מהתושבת, גורמת לסלד לא יציב, ו/או לכבוי הרכב, העלאת הסלד ל2000, היא פתרון זמני,

אשר כמובן לא יעיל לטווח ארוך, ואשר כמובן לתצרוכת דלק גבוהה, ולהתלקחות הדלק מהחום,

גם לאחר כבוי מתג ההצתה, דבר שגורם לדטונצייה, בדיקת החשד לקרע, על ידי הזזת הקרבורטור לצדדים בעדינות, עליה וירידה משמועותית בסלד, תאשש את אבחנתי!

במקרה כזה יש להחליף תושבת( יקרה), ולהוריד את הסלד לכ900 סל"ד!

אלעד אהבה לרכב צרפתי. סיטרואן BX, ורנו 19 עולה כסף, מה לעשות?!

בברכה

צביקה

נכון, העניין הוא שהרנו לא שלי אבל אני מנסה לעזור למצוא פתרון..אני אחפש תושבת כזאת

(אולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג אחת?)

ונראה מה תהיה התוצאה - האם להגיע אליך יעזור לי או שמא כדאי קודם לחפש תושבת?

האם סיליקון מעל ומתחת התושבת יכול לעזור?

אלעד.

בריאות לכולם!

פורסם

סיליקון מתחת ומעל התושבת גומי לא תעזור, משום שבמקרה שהשערתי נכונה, והתושבת אכן קרועה,

הקרע הוא במרכז התושבת, ובגלל הוויברציה של הקרבורטור , בעת פעולת המנוע ובהאצה, הקרע נפתח מיד וגורם לזיוף, יש לבדוק תחילה , האם אכן התושבת קרועה, ויונקת אוויר, לפני שמחפשים תושבת שכזאת!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...