Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט אונו s60 - כמה לבקש עליה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי פיאט אונו מנוע 1108 הרכב יד ראשונה כלומר מהחנות במשפחה שלי. אני קיבלתי רישיון ליפני 2 וחצי.

לפני שקיבלתי רישיון עבר הרכב 100000 אלף הוא היה נוסע ביום 5 קילומר אבא היה נוהג עליו ,בשנתיים האחרונות אני נוהג עליו למרות שאני נהג חדש לא קרעתי את האוטו היום הרכב עומד אל 135000 הרכב שמור ביותר פשוט חבל אל הזמן איך שהוא יצא מהחנות הוא ניראה בדיוק כחה פשוט חדש רק שתבינו שאפילו הקלץ משנת 92 לא הוחלף האוטו לא עשה אף פעם שום בעיות היכנסתי את האוטו ליפני חצי שנה לצבא לא מסיבת טעונה אלה בגלל שהצבע ניסרף הצבע של האוטו נדיר כחול בהיר מטאלי צבא נדיר ביותר בקיצור הרכב שמור מאוד צמיגים חדשים ועוד הרבה שטויות

בקיצור אני מעוניין עכשיו למכור אותו כי אני הולך לצבא אני לא יודע מחירון ואני רוצה לימכור את הרכב במחיר שמתאים לרכב כיוון שהוא פשוט במצב חדש

שיש ברכב חלונות חשמל נעילה מרכזית אזעקה של רב בריח וביפר לטווח קילומטר ומזגן שעובד

תציאו כמה אני יכול לבקש אל הרכב

פורסם

סליחה על ההערה, אבל אני מציע שתתחיל לפסק ולשים נקודות בסוף כל משפט, זאת על מנת שנוכל לקרוא ולהבין את הכתוב.

גם לעבור שוב על המכתב ולתקן שגיאות כתיב לא יזיק..

ולענין, רכב שעבר חברה, אפילו אם מצבו שמור , לא יקבל מחירון.

וזה שהקלאץ לא הוחלף, זה לא דבר להתגאות בו מול קונה, כי הוא הרי ילך לעולמו, וזו נקודה שכל קונה יוריד לך מחיר בגינו.

אל תצפה לקבל מחירון עבור האוטו, זה יהיה לפחות 15 עד 20 אחוז פחות..

פורסם

1. לך ללמוד קצת לשון ודקדוק!!

2. תבדוק מה המחירון בעלות שיחת טלפון ללוי יצחק.

3. הרכב הוא רכב חברה לשעבר, תיהיה מוכן להוריד כ-12% מהמחירון!

פורסם
שלום

יש לי פיאט אונו מנוע 1108, הרכב יד ראשונה,כלומר,מהחברה במשפחה שלי. אני קיבלתי רישיון ליפני 2 וחצי.

ליפני זה עבר 100000 אלף, הוא היה נוסע ביום 5 קילומטר, אבא היה נוהג עליו. בשנתיים האחרונות אני נוהג עליו, למרות שאני נהג חדש, לא קרעתי את האוטו. היום הרכב עומד על 135000. הרכב שמור ביותר, פשוט חבל על הזמן, איך שהוא יצא מהחברה הוא ניראה בדיוק ככה, פשוט חדש. רק שתבינו שאפילו הקלאץ משנת 92 לא הוחלף. האוטו לא עשה אף פעם שום בעיות הכנסתי את האוטו לפני חצי שנה לצבע, לא מסיבת תאונה, אלא בגלל שהצבע נישרף, הצבע של האוטו נדיר, כחול בהיר מטאלי, צבע נדיר ביותר. בקיצור הרכב שמור מאוד, צמיגים חדשים ועוד הרבה שטויות.

בקיצור, אני מעניין עכשיו למכור אותו, כי אני הולך לצבא. אני לא יודע מחירון ואני רוצה למכור את הרכב במחיר שמתאים לרכב, כיוון שהוא פשוט במצב חדש

תציעו כמה אני יכול לבקש על הרכב

תבקש כמה שאתה חושב מעל המחירון,נגיד פלוס 1-2 אלף. מי שיציעה הכי הרבה, תמכור לו.

חברים, אני חושב שהוא התכוון שהרכב מהסוכנות, שאבא שלו יד ראשונה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

הכוונה מהסוכנותת

כמו כן שחכתי לציין שיש חלונול חשמל נעילה מרכזית ואזעקה של רב בריח אם ביפר לטווח קילומטר

פורסם

יש לך ליקוי בהבנה. המושג "מהחברה במשפחה" פירושו שבן משפחתו רכש את האוטו מסוכנות סמל"ת כרכב חדש, ולא רכב שנקנה לאחר בעלות חברה.

לגבי השאלה עצמה. תבקש 50% יותר ממה שאתה מאמין שהאוטו שווה, ותתפשר עם הרוכש על ההפרש. כך תהיו שניכם מרוצים.

• תוכן חדש...