Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בר"ד המקורי של טויוטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבת שלום!

הבעיה היא כזו: בזמן האחרון הר"ד המקורי שמותקן אצלי ברכב, החליט שהוא מנגן דיסקים לפי המצב רוח שלו... פעם כן, פעם לא, פעם למה לא... ואני לא צוחק - זה אכן כך. ויותר מזה, הצרובים שהוא ניגן מצויין בקיץ פתאום עם הגעת החורף הוא לא מעוניין להכיר אותם בכלל... זו בעיה מאוד מעצבנת שאיני יודע כיצד לפתור אותה. ויש לציין שלא "קרעתי" אותו או משהו, סה"כ הוא פעל בממוצע 2-3 פעמים בשבוע וגם זה לגג 30 דק'. בכל מקרה זה תחת אחריות היצרן, ואני אפנה אליהם בהקדם האפשרי אך לפני כן אם למישהו הייתה/קיימת בעיה דומה, כמובן מוזמן לשפוך אור על הנושא. תודה, אלכס.

פורסם

שמעתי על הבעיה דומה אצל חבר , הוא פנה למוסך טויוטה , הראה להם מה הבעיה והם החליפו לו את המערכת תוך שניות ספורות (כל עוד זה באמת תחת האחריות) .

בהצלחה !

מש"ק זרזור

פורסם

לך לחברה אני בטוח שיש לך אחריות על מוצרי טויוטה....

יסדרו לך את זה בכיף

אם לסבתא שלי היו גלגלים, הייתי משפר אותה

:roflmao:

פורסם

כן בודאי שיש אחריות... אין לה אפילו שנה על הכביש.

פורסם

אני גם נתקלתי בבעיה ברכבי הליסינג שאני לוקח, במורשה הם מחליפים איזשהו רכיב ברדיו דיסק

וזה נפתר או שמחליפים את כל הרדיו דיסק, קצת קשה לעקוב מה הולך, סה"כ אני לא ליד הרכב כשמטפלים

בו..

Race Smart

• תוכן חדש...