Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוסר סחיבה מאזדה F 96 אוטו'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:|אז ככה הייתה לי לא מזמן בעיה עם מכסה המפלג כלומר המצתים זייפו המנוע השתולל וכדומה...נסעתי ככה עם הבעיה איזה שבועים בסוף החלפתי מכסה מפלג והחלפתי פלגים שעשו בעיות כאשר התחילו להיתחמם מעט נהיה זיוף רציני בירי של הניצוץ (הפלגים היו של Bosch FR7DCX אגב נסעתי ל'ינקו קרטורטורים' בחולון הוא אמר לי ש Bosch לא הולכים טוב עם מנוע לאנטיס F והמליץ לשים רק NGK למרות ש Denso זה בה במקור למאזדה F).

קניתי פלגים של NGK BKR6E-11 במקום BKR5E-11 שבאים במקום BOSCH FR7DCX (מוזר כנראה עניין של עמידות חום או משהו כזה) הביעה מיד נעלמה אבל מאז האוטו פשוט לא סוחב ממש ככה לא סוחב, לא מה שהיה לפני הבעיה. חוץ מזה הגיעה התקופה להחליף את השמן (נראה כמו נפט גולמי) ובנוסף יש מעט רעש שסתומים.

השאלה היא האם כאשר נסעתי את השבועים האלה עם זיופי הצתה הדבר יכול היה לפגוע לי בביצועי המנוע לאחר שסידרתי את ההצתה כלומר אם נוסעים עם זיוף מנוע זה יכול לדפוק משהו?

או שהשמן המנוע שצריך להחליף כבר גורם לחוסר סחיבה מורגש?

מועדון מאזדה ישראל: www.mc-il.net

פורסם

אכן כך ינקו צדק, איציק מתריע מזמן שרכבים יפנים לא אוהבים מצתי בוש, ומצתי NGK,ודנסו הם היחידים

המתאימים למזדה עם עדיפות ל-NGK!

החלפת המצתים היתה אמורה לחולל את השנוי הגדול לטובה, באם הוא לא התרחש סביר להניח שהבעייה לא כרגע אשמת המצתים, אל משהו בהליך ההרכבה, שגורם לחוסר הסחיבה, כמו, צינור וואקום שברח ממקומו, מצת שנפגע באלקטרודה בזמן ההרכבה, חוט הצתה תקול ועוד..!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הבעיה של זיוף המנוע נפתרה מיד לאחר החלפת המצתים, ןאז הרגשתי את חוסר הסחיבה המשמעותי וקבוע

זה נראה ככה שאילו זה לא היה 1840 סמ"ק האוטו היה זוחל, וכן במהלך ההרכבה נמשט מידי מצת ונפל בבום על הרצפה! חוץ מזה פילטר האוויר מאוד מאובק אולי זה מה שמשפיעה על הסחיבה?

בכל מקרה עם נוסעים במצב של זיוף צילנדרים במשך שבועים יכול להיווצר איזה שהוא נזק הגורם לחוסר סחיבה???

פורסם

חוסר הסחיבה טמונה לפי דעתי במה שכרגע אמרת שבזמן ההתקנה נפל לך פלאג על הרצפה! פלאג זה דבר רגיש מאוד! מחר על הבוקר תקנה פלאג חדש ותחליף את הפלאג שנפל אם אתה זוכר לאן הוא הלך... ואם לא תחליף את כל ה4

מחכים לעדכונים

פורסם

כן אני זוכר בצלינדר מס' 1, אבל המנוע לא מזייף נראה כאילו כל הצלינדרים עובדים כראוי אין רטט ואין קיפצוצי סל"ד מה שכן היה אמור להיות במידה והפלג דפוק או כבל, נכון?!

פורסם

בין היתר זה גם יכול לגרום לתופעה אבל לא רק!

שמע... לך מחר ותקנה פלאג ותחליף מה אתה חוסך ב 15 שקל על פלאג?

וחוץ מזה

בוא תסביר מחדש מה הבעיה ברכב כרגע... במפורט בבקשה

פורסם

אחרי נסיעה של שבועים בערך עם פלגים לא מתאימים ומכסה מפלג דפוק החלפתי את כל האלה למתאימים ומאז ללא הפרעה של רטוטי מנוע (תופעה של רעידת סל"ד כמו של כבלים או\ו פלגים דפוקים) הרגשתי שהמנוע בפשוט לא סוחב קשה להאיץ פשוט מתאמץ אך משיג מעט.

אולי שכשנסעתי עם הבעיה משהו נדפק שמשפיעה על התאוצה\סחיבה....

ולא אני לא חוסך 15 ש"ח על פלג אני פשוט מעוניין לשמוע חוות דעת נוספת.

פורסם
חוסר הסחיבה טמונה לפי דעתי במה שכרגע אמרת שבזמן ההתקנה נפל לך פלאג על הרצפה! פלאג זה דבר רגיש מאוד! מחר על הבוקר תקנה פלאג חדש ותחליף את הפלאג שנפל אם אתה זוכר לאן הוא הלך... ואם לא תחליף את כל ה4

מחכים לעדכונים

שלום.

רק תגיד לי דבר אחד "למה אתה מבלבל את המוח הרי אתה מדבר שטויות

תפסיק כבר ותן לאחרים שיודעים יותר טוב ממך להגיב!!!"

אם המירוח של הפלג היה ניסגר בנפילה המנוע היה מזייף בכול מצב. שים לב!!!

""המנוע לא מזייף"

לבעל הרכב בדגם שלך יש מפלג או לא?

אם יש מפלג אולי כייון הצתה יפתור את הבעיה .

אגב אני כול הזמן אומר פלגים בוש "חרה" בסוף תאמינו לי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תתחיל מהקל אל הכבד- תחליף פילטרים ותקנה פלגים חדשים של דנסו ותנסה עוד פעם, לא הלך? תלך הלאה...

אוו... בני, חרא זה עם א' ועדיין לא ענית לי...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אם החלפתי את מכסה המפלג אז כביכול יש מפלג, איך ששמעתי ניתן לשחרר מעט את שני הברגים שמחזיקים את המפלג ולסובב אותו במ"מ אחד וכך לכוון את ההצתה ואז לראות מה קורה , האם יש בטענה הזו הצדקה???

פורסם
אם החלפתי את מכסה המפלג אז כביכול יש מפלג, איך ששמעתי ניתן לשחרר מעט את שני הברגים שמחזיקים את המפלג ולסובב אותו במ"מ אחד וכך לכוון את ההצתה ואז לראות מה קורה , האם יש בטענה הזו הצדקה???
כן!

אך יש לעשות זאת ברגש, ולבצע נסיעת מבחן, כדי לבדוק שלא קידמת הצתה יתר המידה, מה שיגרום ל"צלצולים"!

בלי קשר יש להחליף מסנן אוויר +דלק +שמן מנוע+ +מסנן שמן מנוע!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...