Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי שאלות:

1.פונטו טורבו 96 (האוטו שלי)- על פי יצחק לוי היא שווה 37K. על פי Mycar.co.il היא שווה 47.9K. באתר האינטרנט של הגה (motorcar.co.il) היא בכלל לא מופיעה...

עוד דוגמא :על פי יצחק לוי שווה 103K וראיתי שאנשים (blackfocus) שטוענים שהיא שווה 117K.

מה אם כך סטנדרט ההשוואה ? מחירון יצחק לוי ?

2.נחזור לקליאו B 2002 ספורט. מברורים הבנתי שזו מכונית שווה. אבל כשמדברים על רמת המכונית (שווה, גרועה וכ,) מתיחסים לאיכות ביחס לעלות ויש מכוניות שרוצים עליהן סכום גבוהה יחסית למחירונים ויש כאלה שסכום נמוך. נקודת ההשוואה צריכה להיות מחירי השוק ולא המחירונים הפורמאלים...

מה אם כך סטנדרט ההשוואה ? מחירון יצחק לוי ?

אריאל

פורסם

אם אנחנו אוהבים את זה או לא...

לגבי מה שאמרת 103 ו 117 דיברת על קליאו ספורט שנת 02? שים לב כי נמכרו

שני דגמים שונים באותה שנה קליאו ספורט דור ראשון ודור שני. ויש הבדל (גדול) במחיר.

בקיצור מה שקובע את המחיר הוא מחירון משוקלל. שכולל יד וק"מ. ואח"כ מה שקובע

אותו כלפי מעלה או מטה זה היצע וביקוש, מצב הרכב, ומיקוח. יש רכבים שנמכרים תמיד

מעל המחירון, ויש כאלו שנמכרים תמיד מתחת.

גיא.

פורסם
205 GTI 1.6

לוי יצחק: 15,000

מקומות אחרים: 23,500

מישהו רוצה להסביר?

על תנסה לפרש, להבין להסביר או כל דבר הגיוני שקשור ללוי יצחק.

ולדניאל - תנסה למכור רכב לפי מחירון אחר. נראה איך ילך לך. כמובן שאין פה שום

חובה, זה לא חוק. זכותך גם לבקש 10K מעל המחירון על רכב שעבר תאונה וכו'. השאלה

מי יקנה.

פורסם

הסיבה להעלאת המחיר היא בדרך כלל עקב השתלת מנוע 1.9 ליטר

זה לפי האנשים שהתקשרתי אליהם לבירורי קניה מלוח פוקוס

פורסם

לדעתי, בספורטיביות , היות ואין הרבה על הכביש הכל שאלה של מצב האוטו. אם האוטו שלך במצב מעולה, תוכל לבקש מחיר גבוה הרבה יותר מלוי יצחק, מפני שלמצוא מכונית ספורטיבית במצב מדהים קשה - קשה מאוד. לעומת זאת, אם המכונית לא במצב טוב כ"כ תצטרך להסתפק בלוי יצחק.

יניב

פורסם
205 GTI 1.6

לוי יצחק: 15,000

מקומות אחרים: 23,500

מישהו רוצה להסביר?

על תנסה לפרש, להבין להסביר או כל דבר הגיוני שקשור ללוי יצחק.

ולדניאל - תנסה למכור רכב לפי מחירון אחר. נראה איך ילך לך. כמובן שאין פה שום

חובה, זה לא חוק. זכותך גם לבקש 10K מעל המחירון על רכב שעבר תאונה וכו'. השאלה

מי יקנה.

נכון בגלל זה אמרתי שזאת הצעה וההצעה ה"מוסכמת" על כולם היא ההצעה של יצחק לוי

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

1.המחירון של MY CAR לא עדכני. מעל המחירון רשום "מעודכן למרץ 2002".

2. מוטוקאר מבצעים את המחירון שלהם על פי סקרים שהם עורכים ועל פי ביקוש והיצע. כמובן שכאשר מוטוקאר ושאר אתרים החלו להופיע באינטרנט גם המחירון של לוי יצחק הוכנס לוואינט על מנת לשמור על ההגמוניה שלו בשוק הרכב.

3. בכל מדינה מתוקנת שוק הרכב כמו שוק הדירות (או שווקים אחרים), נמדד על פי ביקוש והיצע.

לדאבונינו הרב, במדינת המוגבלות הבלתי אפשרית המכתיב את מחירי שוק המכוניות לא יהיה הביקוש או ההיצע אלא יצחק לוי. אדון לוי הצליח להתברג בצורה כל כך חזקה והרמטית בקביעת מחירי רכבים עד אשר חברות הביטוח, בתי המשפט, עם ישראל נאמנים למחירון של אדון לוי ובעצם קובעים את מחיר השוק - מחירון לוי יצחק. למותר לציין שלוי יצחק אפילו לא שמאי אלא פשוט פולטיקאי טוב שידע לקרוא את השוק ולהכתיב לכבשים (עם ישראל) את מחיר מכוניותיהם.

עד אשר אנשים לא יקבלו קצת שכל ומודעות צרכנית נבונה, מחירון לוי יצחק ימשיך לשלוט ללא עוררין ובעלי הסיטרואן/סאאב/לנציה/אלפא וכו' ימשיכו לסבול עם מחירי הרצפה הנקובים ע"י האדון לוי יצחק שחי בעולמו שלו ושל חברות הביטוח יבואני הרכב ושאר מריעין ובישין שקובעים את המחיר של הרכב שלי ושלך.

פורסם

עם כל הכבוד שרוכשים למחירון לוי יצחק , הוא רחוק מלשקף את מחיר השוק האמיתי , במיוחד כשמדובר ברכבים נדירים יותר או פחות פופולרים.

למה הוא כן קובע?

1.לפיצוי המוסכם מראש שתקבל עבור רכבך מחברת הביטוח במקרה של אבדן מחלט.

2.להערכת שווי כלי הרכב של חברות/גופים/מוסדות.

זו תמצית חשיבותו והסיבה היחידה מדוע הוא עדיין קיים.

פרט למקרים אלו מה שיקבע הוא כוחות השוק ויכולת המיקוח של הצדדים. בעלי רכבים לא פופולרים (כמו שלי) סובלים כי הם לא פופולרים , לא בגלל שיש "הכתבה מלמעלה". אם היה ביקוש להם המחיר היה עולה בלי קשר לרשום במחירון.

נמרוד

פורסם

איך זה שרכב משנת 1993 עולה 56,000 ש"ח??????????????????

אני מדבר על MX3

ואני יודע שזה רכב טוב ואולי נדיר אבל 56,000 זה יותר מידי!

אני בטוח שלאחד הקרובים שלו יש MX3 !!!!

Peugeot 107 2012 :-D

• תוכן חדש...