Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לבצע ווקס לרכב מסוג גולף שנת 2000 צבע לבן.

קניתי משחה מתאימה וחשבתי לקנות ספוג , או בד כותנה שמרכיבים על מקדחה ביתיית (כמו נייר לטש עגול) ולמרוח/ללטש בעזרת מקדחה ביתיית מה אתם אומרים ?

פורסם

תנסה את הקישור הבא, אולי הוא יעזור לך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=72558&page=1&pp=15&highlight=%E5%E5%F7%F1

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תתחיל בגדוד ופלוגה (אפשר לפרטי) ואחרי זה נעזור לך...

סתאםםםםםםםםםםםםםם עד מתיייייייייייייייייייייייייי השאלות האלו (ומי שהבין הבין)

קיצר קארפלן הכי טוב

גם קיו אמ איי טוב

בקשר למכשיר יש במכירים זולים מכשירים יעודיים מקדחה לא טוב היא תחליק לך אתה תבכה על היום שלא הלכת לקריה !! (אבל אחרי 3 שנים תבין שהחלטת החלטה נכונה)

פורסם

הלו! רק אל תעבוד עם מקדחה, היא תחמם לך את הצבע ותגרום נזק רב. מכונות לווקס פועלות בין 100ל-600סל"ד עם כרית מפרוות כבש אמיתי.

גם החומר בו אתה משתמש צריך להתאים למכונה.

אם אתה רוצה לעשות ווקס מפני והצבע איבד ברק, דע לך כי יש לעשות פוליש קודם. אובדן הברק בא החימצון השטח החיצוני של הצבע, כמו חלודה, לכן , תפקידו של הפוליש הוא להסיר בעדינות שכבה זו, רק לאחר מכן יש לשים ווקס אחרת , זה כמו לחבוש פצע עם בוץ.

בברכה ZVIDOC

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ואם כבר עשיתי ווקס לרכב (צבע לבן גם הווקס גם הרכב)

לא ידעתי שככה זה הולך שכל כך חשוב לפני להשתמש בפוליש

אז אני יכול עכשיו לעשות פוליש ועליו ווקס כאילו שווקס לא עשיתי פעם

או שאם אני צריך לעשות משהו אחר ?

רועי

Nothing But Music

למכירה מגבר 4 ערוצים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=99702

פורסם

תקשיב לי מנסיון הייתי עובד בשטיפה המכונה הזאת של הווקס תעשה לך צלליות מגעליות כאלה שיראו בשמש על תגע....

קצת לאמץ שרירים ולקבל תוצאה יפה זה שווה.....

מישהו מכיר ווקס של חברת

MOTIP

דוד שלי הביא לי

BMW

פורסם
ואם כבר עשיתי ווקס לרכב (צבע לבן גם הווקס גם הרכב)

לא ידעתי שככה זה הולך שכל כך חשוב לפני להשתמש בפוליש

אז אני יכול עכשיו לעשות פוליש ועליו ווקס כאילו שווקס לא עשיתי פעם

או שאם אני צריך לעשות משהו אחר ?

רועי

WOW חזרה של שרשור עתיק..

סמונס הכותב מעלי אמר נכון, לעיתים קרובות עבודת ידנית נותנת תוצאות טובות.

בקשר לשאלתך האחרונה : עם הרכב אבד ברק , הרי מדובר בשכבה מחומצנת , אותה יש להסיר עם פוליש נטול ווקס, לאחר מכן יש להשים ווקס איכותי אשר יצר אפקט של שקיפות.

פנה אלי בה"פ יש לי דבר מה להציע.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

• תוכן חדש...