Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פוקוס שננת 2001 אוטומט.

במהלך נסיעה איטית, לפעמים, נדלקת נורת מצבר והאוטו כבה.

עיינתי בפורום וראיתי שהשאלה חזרה מספר פעמים.

ההצעות שהועלו:

1. בעיה בתוכנה וצריך לעדכן במוסך היבואן.

2. בעיה בקודן.

3. מישהו הזכיר חלק שצריך להחליף ב 900 ש"ח אבל אני לא זוכר.

בכל אופן, לקחתי את האוטו למוסך סאן מוטורס בהרצליה - מורשה יבואן.

האבחנה: קרע בצינור מנשם (אין לי מושג מה זה).

המחיר: 260 ש"ח (כולל מע"מ ועבודה) - ברור לי שזו הפקעה מטורפת בעיקר לנוכח העובדה שזה לקח 10 דק', אבל לא היה לי נעים לאבחן את התקלה אצלם ואז ללכת למוסך אחר.

אני מקווה שאכן זו הייתה הבעיה.

ועכשיו שאלה:

האם זה לגיטימי לגשת למוסך היבואן בכדי שיאבחנו את התקלה ואח"כ ללכת למוסך אחר שיטפל בבעיה ?

האם ניתן להתמקח עם מוסך היבואן ?

האם יש למישהו המלצה מנסיון על מוסך שמתעסק עם פורד באזור הרצליה ואינו של היבואן ?

פורסם

אתה לא חייב ללכת למוסך מורשה שיאבחן לך את התקלה, גם במוסך לא מורשה יוכלו לאתר אותה אלא אם כן לא מדובר בצורך להתחבר למחשב (שגם את זה אני חושב שאפשר לעשות לא במוסך מורשה)

אתה לא אמור לבדוק תמיד מחיר PER זמן תיקון. החלק עצמו גם עולה כסף,העבודה,מע"מ והינה 260 שקל. מה המחיר של החלק שהוחלף?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

egoffe שלום!

זה לגיטימי לעשות ככל העולה על רוחך.

במקרה הזה של החלפת צינור,אם תלך למוסך אחר לא תחסוך כלום.

רק תבזבז זמן. על אבחון תקלה כזאת לא לוקחים כסף.

אם כבר, למה לא ללכת מההתחלה למוסך אחר?

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

בוא אני אספר לך משהו, החליפו לי צינורית נשם מנוע, זה צינור גומי פשוט באורך של לא יותר מ 20 ס"מ.

להרכיב אותו זה בדיוק 2 דקות על השעון.

רק הצינורית המטופשת עלתה לי במורשה פיג'ו 50 ש"ח!!! בחנות שמוכרת צינורות היתי קונה מטר שלם ב 10 שקל שתבין את ההבדל. ככה זה מורשה מחירים גבוהים

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

למה הלכת למוסך מורשה?

כעיקרון ניתן לאבחן תקלה במוסך מורשה וללכת לתקן במקום אחר - זכותך.

אני ניתקלתי בהמון מקרים בהם מוסך מורשה לא איתר את התקלה ומוסך רגיל כן.

מוסך מורשה זה לא איאיאיי.

יום טוב.

• תוכן חדש...