Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם לאחי ניגמר המלווה אז אבא שלי עשה לו הפתעה פיאט אונו 92 2 דלתות.

היום עשיתי טיפול שכולל : פילטר שמן ,שמן ,פלגים וחוטי הצתה.

הרכב בהילוך ריאשון לאחר שעוזבים את הקלץ ככה ב 20 קמש אפילו 15 קמש ונותנים אפילו חצי גז הרכב מתחיל להאיץ ואז ניתקע לשניה ושוב מאיץ.

זה לא קורה בהילוכים האחרים רק בריאשון.

דרך אגב עשינו ניקויי קרבורטור.

מה יכולה להיות הבעיה ?

מדובר בפיאט אונו 92 דגם 45 מנוע 1000 סמק.

תודה רז...

פורסם

אני ואבא שלי עשינו ניקויי בייחד.

אני בטוח שלא יצא כמו במכון קרבורטורים אבל היה הבדל משמעותי אחרי הניקויי.

ישתמשנו גם בספריי לניקויי קרבורטורים.

אם הבעיה בקרבורטור אז למה רק בהילוך ריאשון יש את הבעיה?

תודה רז...

פורסם

עשיתם ניקוי, אבל איך?

אם עשיתם ניקוי ע"י התזת ספריי לתוך הקרבורטור זה לא שווה כלום.

סע למכון קרבורטורים שיפרק את הקרבורטור עד לחלקיו הקטנים וינקה אותם ביסודיות, במידת הצורך יחליף אטמים.

פורסם
עשיתם ניקוי, אבל איך?

אם עשיתם ניקוי ע"י התזת ספריי לתוך הקרבורטור זה לא שווה כלום.

סע למכון קרבורטורים שיפרק את הקרבורטור עד לחלקיו הקטנים וינקה אותם ביסודיות, במידת הצורך יחליף אטמים.

סטיו נראה לך??!!

ולהוציא כסף על מכון קרבורטורים לא חבל על הכסף, כשניתן לעשות זאת בעשרים שקל בספריי קרבורטורים?

רז לוי ואביו מבינים יותר טוב ממך , וזאת גם מתנה לאח שגמר מלווה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תופעה ידועה ברכבים ישנים ( במיוחד עם ניקוי חאפרי של הקרבורטור )

לחיצה על מנוע קר בראשון חונקת אותו לשניה ואז ממשיך לעבוד הסיבה ידועה

פורסם

ניקוי מאייד באמצעות תרסיס קרבורטורים שקול לכוסות רוח למת.

אמנם לאחר הטיפול החובבני המאייד יראה רענן ונוצץ, אך בפועל כל הלכלוך שהומס מחלחל אל קרבי הקרבורטור, קרי מעברי הדלק ושאר ירקות הכ"כ קריטיים לפעולתו התקינה.

ניקוי מאייד מקצועי שיתבצע ע"י מכון מנוסה (או לחילופין אצל ידידנו צביקה שיתעלה על כל מתחריו בתחום) יכלול פירוק הקרבורטור יסודי, הטבלת כל החלקיקים באמבטיית ניקוי והחלפת החלקים המתבלים בו.

כך, יהיה הקרבורטור נקי ואיכותי כחדש, בעוד שבניקוי חובבני כמוזכר לעיל חלקיו המשמעותיים של המאייד נותרים מזוהמים בעוד שבמבט חיצוני הוא נראה חדש.

חג שמח,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם
סטיו נראה לך??!!

ולהוציא כסף על מכון קרבורטורים לא חבל על הכסף, כשניתן לעשות זאת בעשרים שקל בספריי קרבורטורים?

רז לוי ואביו מבינים יותר טוב ממך , וזאת גם מתנה לאח שגמר מלווה!

בברכה

צביקה

:-) :-)

דרך אגב, רז לוי, אין דבר כזה אונו עם 2 דלתות, אתה מתכוון 3 דלתות. כל דלת של תא המטען שנפתחת עם החלון נחשבת לעוד דלת!

אני ממליץ לך לנסוע למכון קרב' שיעשה שיפוץ. אם קניתם לאח שסיים מלווה רכב, אתם לא רוצים שהוא ייתקע איתו, נכון?

ואני מדבר מניסיון, איך שסיימתי מלווה בזמנו הדיזה החשמלית בקרבורטור החליטה להתקלקל, הרכב התכבה בכל הזדמנות שיצא לו, גם אם בנסיעה של 110 קמ"ש, אחרי ניטרולה החלו הבעיות ברקבורטור שמשכתי המון המון זמן.. בהתחלה חשבתי שאני לא יודע לנהוג..

אחרי שיפוץ הקרב' שהיה לפני כחצי שנה אין בעיות כאלו ברכב בכלל! (טוב, חוץ מפעם אחת שנסעתי 50 ק"מ על הליכלוך במיכל הדלק והמנוע התחיל להתכבות ולקרטע לאיזה יום אחד ואח"כ הכל הסתדר.. הרכב נוסע על אויר כנראה, מד הדלק מראה פחות מאפס והאוטו עדיין נוסע...)

פורסם

תודה רבה על כל התגובות והעזרה.

גילינו את הבעיה (סוף סוף)

והבעיה היתה שברכה היו שתי פילטרים לדלק.

עליתי על זה רק שהרכב היה על הליפט ולא תאמינו כמה הפילטר היה סתום ומלוכלך.

החלפתי אותו בעלות של 9 שח (קצת יקר) והרכב נוסע טוב מאוד אפילו יותר מימה שציפיתי (באותה היזדמנות הוחלפו 4 בולמים )

שוב תודה לכול העוזרים.

רז...

• תוכן חדש...