Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

האם ישנו חומר שאפשר למרוח או להתיז על הבקלית כך שתבריק לאורך זמן ?

נכון להיום אני מתיז חומר שמנוני שמחדש את הברק לתקופה של כחודש.

אסף.

פורסם

בקלית של פנס או שאתה מתכוון לפגוש?איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
יש לך תרסיסים שומניים שמגנים מפני מפגעי חוץ כגון שמש וגשם.

התרסיסים שאני מכיר לא מחזיקים הרבה זמן. הם גם יורדים בשטיפה הראשונה.

פורסם

בקליט של פנס איכותי אמורה להיות עשוייה מפוליקרבונט (אגב בקליט זה לאמיתו של דבר סוג אחר של פולימר). זה חומר איכותי שאינו מצהיב מהר. תוכל לדעת אם מזה הפנס שלך עשוי - תחפש את האותיות PC.

בכל מקרה, גם פוליקרבונט איכותי שמכיל פילטר UV נכנע בסוף לקרינה ומתחיל להסדק. החומר השומני שאתה מורח פשוט ממלא את הסדקים הזעירים כך שהפנס נראה חדש יותר אבל ברגע שהוא נשטף אז שוב הסדקים חשופים והפנס נראה ישן.

עד כמה שידוע לי, אין מה לעשות במקרים כאלה, אלא להחליף את הפלסטיק הפגום לחדש. מה שכן, תתעקש שהפנס החדש יהיה מקורי, או לפחות מחברה שאתה מכיר שידוע לך שהמוצרים שלהם טובים.

• תוכן חדש...