Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה קטנה לגבי ביטוח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אנשים פרצו לי לאוטו לאחרונה (כן כן אני יודע שזה מבאס אבל זה החיים)

השאלה שלי עם יש מצב עכשיו לעשות ביטוח למערכת אני ילך לאיזה חנות ויארגן הצעת מחיר כאילו על מערכת שיש לי באוטו

או שאני יחפש את הקבלות של המערכת

לעשות ביטוח ואחרי חודש להגיד פרצו לי

מה אתם אומרים יש מצב לגבי זה?

פורסם

למה ללכת סחור סחור...

תקבור את האוטו בחצר ותגיד גנבו...

ואולי שנה הבאה יהיה לך עץ שיניב לך מכוניות פיציות כאלו...

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חשבתי ללכת לשדוד בנק, עכשיו יש שם שומר,

אם אני אעלף אותו אז יש מצב שהעובדים לא יספיקו ללחוץ על כפתור החרום? :shock:

ניראה לך הגיוני לשאול כאלה שאלות?!?

כמו שאמר קודמי, ני מקווה שתעשה את זה, והביטוח יתפוס אותך.

פורסם

אבל למה אתם כולכם מנסים לשחק אותה חכמים

אני פשוט שאלתי שאלה פשוטה

כולכם משחקים אותה חכמים

תקבור את האוטו חושבים שזה כיף שפורצים לך לאוטו וגונבים לך מערכת ב 13 אלף שקל שאני כל יום עבדתי קשה בשביל לקנות אותה!!!

פורסם

שמע חבוב, מה שאתה מנסה לעשות כאן, זה הונאת ביטוח.

אם אתה נתפס איכשהו יזמברו לך את הצורה.

אתה רוצה לעשות את זה, לך על זה ושיהיה לך בהצלחה.

אור.

פורסם
אבל למה אתם כולכם מנסים לשחק אותה חכמים

אני פשוט שאלתי שאלה פשוטה

כולכם משחקים אותה חכמים

תקבור את האוטו חושבים שזה כיף שפורצים לך לאוטו וגונבים לך מערכת ב 13 אלף שקל שאני כל יום עבדתי קשה בשביל לקנות אותה!!!

למה אנחנו משחקים אותה חכמים? כי אתה במילה אחת פשוטה - גנב! במה אתה שונה ממי שגנב לך את המערכת? הוא גנב ממך, אתה רוצה לגנוב מבחברת הביטוח (ובדרך עקיפה, ממני ומכל מי שמשלם ביטוח).

אז מה אם היתה לך מערכת בשווי 13 אלף שקלים? לי יש מערכת בשווי 20 אלף שקלים. גם לא מבוטחת, כי זה יקר לי. ואם מישהו יגנוב לי אותה, אני בטח לא אלך ואנסה לגנוב מהביטוח! אני גם לא אקנה חדשה, כי אין לי כסף לקנות חדשה.

פורסם

זה אוטו מעאפן, אף אחד בחיים לא היה חושד מהסתכלות עליו שיש בו ציוד בשווי כמעט 20,000 ש"ח.

אחת הקניות שהייתי עושה שוב, ממש תענוג מכל רגע.

אבל מכאן ועד ללכת ולגנוב מהביטוח...

פורסם

יופי זה מה שרציתי לשמוע

אני יודע שזה לגנוב מהביטוח אבל המניאקים האלו גם גונבים לנו כסף הביטוח הזבל הזה עם המחירים שלהם

בכל מקרה כנראה שאני יסבול באסה לאלה גנבו לי הכל 2 מגברים רמקולים פרונטים סאב ומערכת

פורסם

אם כבר יש לך מערכת בשווי 20 אלף למה לא עשית ביטוח לפני כן? אם אמרת שיש לך רכב שלא חשבת שיפרצו אז עוד יותר קרוע, כאלו רכבים יותר קל לגנוב ויש כאלו שגם כמה שיהיו פשוטות אוהבין אותן(ראה ערך סובארו)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
שלום לכם אנשים פרצו לי לאוטו לאחרונה (כן כן אני יודע שזה מבאס אבל זה(אלה) החיים)

השאלה שלי עם(האם) יש מצב(אפשרי) עכשיו לעשות ביטוח למערכת אני ילך(אלך) לאיזה(לאיזו) חנות ויארגן(אארגן, אזייף, אשקר ואגנוב) הצעת מחיר כאילו על מערכת שיש לי באוטו (זה כבר בלתי אפשרי לתקן..)

או שאני יחפש(אחפש) את הקבלות של המערכת

לעשות ביטוח ואחרי חודש להגיד פרצו לי (???)

מה אתם אומרים יש מצב לגבי זה?

מצטער. פשוט לא יכולתי להתאפק.

קדימה - מומלצת נעילה.

• תוכן חדש...