Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אסבך את השאלה יותר מידי.

כשאני נמצא בהילוך שלישי, ונכנס לפניה עירונית,(שמצריכה הילוך שני) ואני מתעצל להוריד לשני, ואני ממשיך את הפניה בשלישי בטורים 1200 1300... זה מזיק?

אם כן אז למה זה מזיק ... תודה.

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

זה מזיק משום שהגיר מאוד מתאמץ כאשר הוא סוחב את הרכב בסל'ד נמוך.

זה יכול לגרום לבלאי מואץ של הגיר.

חוצמזה אתה יכול לשמוע שהכרב מתאמץ להמשיך להתגלגל.

מה הבעיה להוריד הילוך,או לחילופין להכנס לפנייה בשלישי בטורים גבוהיים:)????.

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

אני ברוב נכנס בניוטראל ואני שם אותו לפני פניה או עצירה וככה מתגלגל (האוטו בקושי מאבד מהירות במישור)

ולאחר מכן תלוי במהירות שם מעביר את ההילוך בהתאם

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

זה הכי נוח ומבחינת בטיחות זה לא לעצירות פתאומיות וכו......

רואה רמזור אדום פשוט שם ניוטראל והתגלגל ובולם לאט לאט (סתם דוגמא..)

ככה גם הנסיעה חלקה יותר

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
לא אסבך את השאלה יותר מידי.

כשאני נמצא בהילוך שלישי, ונכנס לפניה עירונית,(שמצריכה הילוך שני) ואני מתעצל להוריד לשני, ואני ממשיך את הפניה בשלישי בטורים 1200 1300... זה מזיק?

אם כן אז למה זה מזיק ... תודה.

למיטב ידיעתי החלק העיקרי שסובל מכל העלצנות הזו הוא המנוע... או אם אדייק: גל הארכובה (קרנק-שאפט).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
זה הכי נוח ומבחינת בטיחות ... ... ...
אז אני מתכבד להודיע לך באופן רשמי שמה שאתה עושה זה לא נכון, לא בטיחותי ובטח לא משהו שאנחנו מעוניינים לראות כייעוץ בפורום, משמע - אנא הימנע מלייעץ בנושאי נהיגה.

מוטי.

פורסם

אתה צודק מוטי ואני מתנצל אם הטעתי מישהו

פורסם

חכה שתכאב לך רגל שמאל אחרי פקק עצבני :D

בכל מקרה....כמו שאיציק אמר לגיר זה ממש ממש ממש ממש ממש לא משנה ולא אכפת לו

מה שמתאמץ זה המנוע....ושוב : ליד דיוק הקראנק והתלתלים שמקבלים מכות חזקות בגלל התנגדות גדולה מידי של האוטו לסיבוב שלהם

• תוכן חדש...