Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 140
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין שום קשר בין כתב מפוקסל לתוכנה שאתם משתמשים ליצור אותו.

מי שיודע פוטושופ טוב ויודע לעבוד אם הדפסות , יודע שאין שום קשר...

רמז למתחילים שבינינו : התמונה יוצאת מפוקסלת (בין אם זה הכתב או כל דבר אחר) רק כאשר לא יודעים לבוד נכון אם רזולוציות ויחס פיקסלים בתמונה.

דרך אגב , פוטושופ עובדת מצוין גם עם גרפיקה וקטורית ובעלת הרבה כלים לשימוש בתחום...

פורסם

התמונה לא תיצא מפוקסלת בפוטושופ רק אם תתחיל אותה ישר ב300 dpi (מה שאף אחד לא עשה פה עוד).

למי שרוצה לנסות, לבחור את גודל התמונה בגודל ממשי (אינצ'ים, ס"מ וכו') ולהעביר מ72 ל300. התוכנה תיצור תמונה גדולה במיוחד, והיא תוקטן בהדפסה.

לא לשכוח שיש עוד פרמטרים שדרושים בשביל להכין משהו להדפסה (פלטת צבעים, מסגרת) שאותם צריך לברר בבית דפוס.

פורסם

זה די טיפשי לעצב משהו בלי הפרטים האלה . זה יוצא חצי חובבני וחצי ילדותי.

איך אתה יכול לעצב מדבקה כאשר אתה אפילו לא יודע איזה יחס יש בין הצלעות ? האם היא מלבנית או שאפשר לעשות בכל מיני צורות, האם באמת יש הגבלה של צבעים , האם הרקע בסוף שקוף או לבן ועוד הרבה פרטים נוספים.

יבוא כאלו ויגידו שזה רק הרעיון הבסיסי אבל האמת היא שגם זה לא נכון בגלל שהרעיון הבסיסי חייב להיות מבוסס על הדברים האלו ולקחת פונט שמישהו הכין ולכתוב כמה מילים לא נקרא לעצב.

אכשיו אל תבינו אותי לא נכון , אני לא בה לרדת או משהו , אני פשוט רוצה לעזור לכם כי יש לי קצת ניסיון בתחום. והיתי רוצה לנסות לעצב משהו גם אבל אם הפרטים שנתנו פה זה כמו לללכת בחושך.

פורסם
זה די טיפשי לעצס משהו בלי הפרטים האלה . זה יוצא חצי חובבני וחצי ילדותי.

איך אתה יכול לעצב מדבקה כאשר אתה אפילו לא יודע איזה יחס יש בין הצלעות ? האם היא מלבנית או שאפשר לעשות בכל מיני צורות, האם באמת יש הגבלה של צבעים , האם הרקע בסוף שקוף או לבן ועוד הרבה פרטים נוספים.

יבוא כאלו ויגידו שזה רק הרעיון הבסיסי אבל האמת היא שגם זה לא נכון בגלל שהרעיון הבסיסי חייב להיות מבוסס על הדברים האלו ולקחת פונט שמישהו הכין ולכתוב כמה מילים ךא נקרא לעצב.

אכשיו אל תבינו אותי לא נכון , אני לא באה לרדת או משהו , אני פשוט רוצה לעזור לכם כי יש לי קצת ניסיון בתחום. והיתי רוצה לנסות לעצב משהו גם אבל אם הפרטים שנתנו פה זה כמו לללכת בחושך.

צודק. אני חשבתי על הדברים הללו.

כדאי שהמארגנים ילכו לחנות ויבררו.

באיזור שלי אין בית דפוס או חנות שיכולה לעשות סטיקרים...

172

פורסם
מה קורה? מתי עושים סקר? מתי מחליטים?

הסקר יתבצע בתחילת שבוע הבא לאחר בירור בבתי הדפוס השונים

לסוגי הסטיקרים

• תוכן חדש...