Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת חלקי חילוף מebay

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו פה פעם הזמין חלק לרכב מ-ebay והכול עבד חלק והוא קיבל את החלק בשלמותו? ואם כן תוך כמה זמן הסיפור . לעונים, תודה.

פורסם

EBAY זה לא חנות.

הכל תלוי בבן אדם שהזמנת ממנו.

בגלל זה בדר"כ בודקים חוות דעת על הבחור ורק אם הוא רציני מזמינים.

אם הזמנת מחנות אז אין לך מה לדאוג כלל.

ואם הזמנת משהו גדול תתכונן למכס הם מחכים לבואך.

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

עד היום , כשנתיים, אני מזמין מאיביי חלקים לרכב, תמיד קיבלתי מה שרציתי במצב הטוב ביותר ואף אקסטרא.

קרה לי גם מקרה שקניתי והתחרטתי והמוכר החליט לשלוח לי בחינם כולל משלוח עליו.

בחו"ל יש אנשים ישרים, לא כמו פה.

אין לך מה לדאוג.

פורסם
מישהו פה פעם הזמין חלק לרכב מ-ebay והכול עבד חלק והוא קיבל את החלק בשלמותו? ואם כן תוך כמה זמן הסיפור . לעונים, תודה.
אין שום בעיה לקנות ב EBAY. חשוב לבדוק את הדברים הבאים לפי סדר חשיבותם:

1. ה FEEDBACK של המוכר. גם מספר התגובות וכמובן חלקן של החיוביות שחייב להיות גבוה ביותר.

2. לפני קנייה, שאל את המוכר למחיר המשלוח לארץ. ישנם כאלו שמגלגלים את מחיר המוצר על עלות המשלוח. כמו"כ ישנם מוכרים העובדים רק עם חברות שילוח, דבר המייקר מאוד את הקנייה.

3. בדוק היטב את נושא המיסוי. אם החלק יחויב במכס קח בחשבון את עלות המכס בתוספת מע"מ שיתוסף למחיר החלק + משלוח. בד"כ לחלקים קטנים, הנשלחים בדואר רגיל, או תמיד לכאלו שעלותם למטה מ 50$ לא תצטרך להוסיף מכס ומע"מ. בהצלחה.

פורסם

היי.

אני הזמנתי עד כה פעמיים ו-5 הזמנות נוספות שיצאו לאויר בשבוע הבא.

המשלוח הראשון הגיע בדואר במעטפה גדולה ועטופה היטב.

המשלוח השני הגיע בדואר חבילות ,ואספתי מהדואר המרכזי.

המשלוחים מגיעים עטופים ושמורים כמו שצריך, הכל הגיע בשלמותו.

תמיד אפשר לבדוק פיטבגים לגבי המוכר ולוודא שיש לך עסק עם אדם ישר ןמסודר.

בברכה אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

מאז שאני וצ'מפיון ברוגז

אני מזמין חלקים רק מ EBAY

זה זול, אנשים אמינים!!!

עוזרים אם יש שאלה או בעיה

זה לא ישראל שלוקחים פי 10 במחיר ונותנים אחריות ל 3 חודשים.

החלק האחרון שקיבלתי הוא מייבש מזגן מקורי לגולף, עלה לי 35 דולר כולל המשלוח

בצמפיון ביקשו 960 שקל למקורי ו220 שקל לתחליפי....

גנבים רמאים נוכלים - נ מ א ס ת ם !!!

פורסם

הזמנתי בשבוע שעבר שתי חבילות משתי חנויות לא קשורות, אחת עם מסיכות לרכב והשניה עם פנס ברקס אחורי שקוף ופנס ערפל אחורי שקוף. שתי החבילות הגיעו בשלמותן השבוע.

Current: Ford Fiesta ST2

Past: Skoda Fabia 1.2TSI Sport

Peugeot 206 XS

פורסם

שלום ,

אפשר לדעת בבקשה איזה אפשרות משלוח אתם מבקשים ?

כמה עולה משלוח בכללי ? הכוונה אם משתלם להזמין חלקים כבדים או שזה טוב רק לדברים קטנים ?

תודה

נא ליישר קו עם כללי החתימה. ------------------ יישרתי .

פורסם

אם לא דחוף - המשלחו הכי זול זה בד"כ ב USPS שזה הדואר האמריקאי הרגיל, Surface mail - כלומר, מגיע לישראל באונייה. זה יול לקחת גם חודש ומשהו.

אם יותר דחוף - אז או Airmail של הדואר האמריקאי, או שליחה באמצעות פדקס, DHL ודומיהם (אם המוכר מוכן)

המשלוח לישראל יוצא די יקר על חלקים גדולים או כבדים (למשל צלחות ברקס), בחלקים קטנים זה ממש שווה, קניתי משאבת מים לדודג' של חמי ב 20 דולר + 20 דולר משלוח, הגיעה אחרי שבועיים דנדשה וארוזה יפה, אין מכס כי זה פחות מ 50 דולר, וזה חלק שאין בכלל להשיג בארץ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני חדש בקטע עם ההזמנות @ בתקופה החדשה הזמנתי פנל לטלפון עלה לי כולל משלוח 8$ והם רק בקשו לתת להם את המיקוד ! מעניין אותי מה אני יכול להגיד לעובד בדואר על הפריט שהזמנתי כאילו איך הולך שם! הם לא בקשו תיבת דואר איך לוקחים את זה מהדואר? תודה מראש.

פורסם

מצטרף להמלצות על רכישות מחו"ל. עד היום היה לי רק נסיון טוב וחיובי.

מצחיק (או עצוב?) שרכישת חלקים איכותיים ומקוריים מחו"ל + משלוח + מיסים כחוק זול משמעותית מעלות אותו החלק כאן בארץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 11 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...