Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד לא קניתי כלום מכרתי את כל המערכת שלי קומפלט עם הרכב, עכשיו אני מחפש הגברה ובמה (סט 6.5 וסאב).

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במקרה הנ"ל לא צריך לשמוע את שניהם, אלו רמקולים עם אותו האופי (אותה חברה), לפי דעתי ההייבריד הישן הוא רמה מעל כי זו סדרה מעל לדוטק למרות שהדוטק MK2 הוא שיפור של הדוטק הקודם, אבל לרב אלו שיפרים לא משמעותיים, במיוחד ובטח לא משמעותיים עד כדי כך שהרמקול יהיה יותר טוב מרמקול של סידרה מעל(כאשר מדובר באותה חברה).

פורסם

הדוטק החדש והישן זה פחות או יותר אותו הסט. לישן הוסיפו בשלב מסויים את הטוויטר MT11 ושמו על קופסא מדבקה "new tweeter inside" (אותו הטוויטר שיש בחדש).

ההייבריד הישן דורג מעל הדוטק הישן ולכן הוא מדורג גם מעל הדוטק החדש.

כמובן שעדיף לשמוע אבל אני לא מכיר מישהו שהעדיף את הדוטק על ההייבריד.

פורסם

רכשתי את ההיברייד היום .

מסתבר שאז נשרף לו טויטר ו2 הוחלפו MT11 ....

זה קרה כי המגבר נכנס לCLIPPING ... יש טיפה סימנים על הקרוס שכאילו משהו נשרף פעם (הטויטר)

והדבק של הסליל בתוך הקרוס טיפה חום בקצוות.

לגבי הרמקול , אני לא יודע מה ההשפעה אבל חיברנו חיבור קצר ל+ ו - , נתנו לו לעבוד בווליום גבוהה ואין חירחורים או כל מיני רעשים לא צפוים , גם מהטויטר וגם מהקרוס ...(ד"א אני חיב לציין שהטויטר שלהם נשמע מעולה)....

עוד לא חיברתי כמו שצריך בדלתות והכל אבל בכללי , מה כבר יכול לקרות לרמקול ?

לדעתי אין שם משהו דרסטי שישמע רק באוזן , אבל עדין אני לא רוצה משהו מקולקל ...

הבחור באמת נחמד ואין לו שום בעיה בהחזרת הקומפוננטים

מחכה לתשובות ....

פורסם

כן , הסימנים הם בגבו של הקרוס , והם ניראים כמו שתיארת ...

רכשתי מבנאדם נחמד , יש לו כמה הודעות פה בפורום .

לגבי החום שיש קצת בדבק בתוך הקרוס , זה נורא?

לסליל יכול להיגרם נזק שיכול להיות ממש משמעותי?

אה עוד משהו , אם "מועכים" - מזיזים כלפי פנימה את הוופר עם שתי אצבעות שהוא מאוזן , יש מין רעש חלש חלש כזה - מוזר , לא כל פעם , לפעמים כן לפעמים לא....

דיברתי עם אנשים ואמרו לי שזה לא אמור להיות ככה.

יש לזה השפעה כל שהיא על מה שיצא ?

שוב אני חוזר חיברתי ולא היו חירחורים למיניהם (למרות שהGAIN במגבר התאים לרמקול 6על9 40RMS)....

פורסם

אני ינסה להסביר שוב:

פשוט פתחתי את הקרוס והדבק שמדביק את הסליל קצת בצבע חום....

זה יכול לגרום לבעיה כל שהיא ? זה מראה שמשהו פעם נשרף (הטוויטר)

עוד משהו , שמוזיזים את הרמקול פנימה עם האצבעות (בדיוק כמו שהוא עובד , זז החוצה ופנימה)...

יש מין רעש חלש מתוך הרמקול ... שלא אמור להיות , שוב לא כל פעם ולא כשהוא עובד , אלא שעושים את זה עם הידים ...

האם זה מעיד על משהו ?

פורסם
אם הסימנים שעל הקרוס הם בגבו, והם נראים כמו שקעים בפלסטיקה זה נגרם ע"י דבק שבו מורל השתמשו בעבר והוא אכל את הפלסטיק.
ומה רואים ,חורים?

יכול להיות שקרוס התחמם יתר על המידה? ראיתי כל מיני צילומים של קליפינג ברמקולים,

מלבד סלילי רמקול מפוחמים, טויטרים מעוותים, יש מצב שהקרוס מתעוות לגמרי.

ואחת מהתוצאות זה דפורמצייה בפלסטיקה,

זה נראה כמו עיוות של חום, כאילו הפלסטיק נמס ונוזל בגלל קרבה לאחד הרכיבים(נגד הספק לטויטר,או סליל).

ZZR

פורסם

לפי מה שידוע לי שאם דוחפים את הרמקול עם האצבעות לא שהוא מחובר ויש חירחורים כאלה זה מעיד על רמקול שרוף. ככה היה לי עם פיונייר 6*9 וסאב של MAG.

לירן

פורסם
ומה רואים ,חורים?

יכול להיות שקרוס התחמם יתר על המידה? ראיתי כל מיני צילומים של קליפינג ברמקולים,

מלבד סלילי רמקול מפוחמים, טויטרים מעוותים, יש מצב שהקרוס מתעוות לגמרי.

ואחת מהתוצאות זה דפורמצייה בפלסטיקה,

זה נראה כמו עיוות של חום, כאילו הפלסטיק נמס ונוזל בגלל קרבה לאחד הרכיבים(נגד הספק לטויטר,או סליל).

כן זה נראה כמו עיוות של חום ....

אני לא חושב שהקרוס כולו התקלקל , הבנאדם המשיך לשמוע המון זמן אחרי שהחליף את הטויטרים והקומפוננטים במצב הזה היו הרבה זמן אצלו באוטו והוא היה מפסוט מאוד מהשמיעה ברכב....

לירן- הרמקול לא שרוף , עובד כמו גדול ... חיברתי אותו ובדקתי .

זה מעיד על משהו , אבל האם זה עד כדי כך גרוע ?

פורסם

אם חיברת אותו והוא עובד כמו גדול אז מה הבעייה תשאיר אותו כל עוד אין עיוותים וצלילים שלא צריכים להישמע אז אין בעיה...

לירן

פורסם

לא הייתי קונה סט כזה תאחלס נשמע כאילו הוא עבר הרבה התעללות...ונפתח עד תום, לשרוף סט של 140 RMS גם עם קליפינג זה לא דבר שבא ככה סתם

בכל מקרה אני מקווה ששילמת עליו מחיר זנות אחרת זה לא שווה את זה

• תוכן חדש...