Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את האמת שזה מחיר דיי טוב אבל עדיין גבולי...אני מעט פחדן תאחלס בציוד יד שניה - אני לא הייתי מבצע עסקה כזאת...זה הימור מאוד כבד ו650 שקל זה זול אבל לא זנות....

במחיר הזה אולי עדיף להשקיע עוד מעט כסף (200 שקל בערך) ולחפש פה בלוח...ראיתי לא פעם ולא פעמיים דוטקים עם חצי שנה אחריות שנמכרים ב900 שקל....

אבל אני זה אני - בנושא הזה אני פחדן

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה פחדן בנושא הזה אז מה אני יגיד ? חחח

תאמין לי כבר הראש מתפוצץ לי , אני בסרטים רציניים ....

בעיקרון , אני יכול להחזיר , אבל אמרתי לעצמי ככה- אני יחבר יום חמישי , יראה טוב נעים באוזן לא מעוות ישאיר ...

לא נשמע טוב , יחזיר ....

ד"א אני ישאיר אותם יומיים כדי להתרגל לסאונד באוזן ... בכל אופן אני עובר מ6על9 פיוניר מוגברים לקומפוננט קצת על רמה ...

לגבי קניה של דוטק , אמממ חשבתי על זה אבל אני מעדיף הייבריד ...

פורסם

השאלה מה יקרה אם ביום השלישי ישרף הסט ? אתה תתבאס למוות

אני אישית מאמין במשפט : אני לא מספיק עשיר כדי להרשות לעצמי לקנות משהו זול

פורסם

:shock:

טפו טפו טפו ......

בחיים לוקחים סיכונים ....אז בעצם אתה אומר להחזיר וזהו ?

לא יודע ... אני כולי מבולבל ברגע זה ממש , אתה לא יודע מה הולך לי בראש .

נתנהג איתם בעדינות ...

פורסם

בחיים לוקחים סיכונים....אבל בשבילי (שוב זה נורא סובייקטיבי) ה300 שקל או אפילו ה700 (אם מול הייבריד חדש) האלה לא שווים את הבלבלות ואת ההרגשה שנדפקתי חזק אם הם ישרפו

פורסם

קליפינג לא הורס או שורף רמקולים, אפשר לקרוא בFAQ.

אני לא יודע אם הדבק אמור להיות חום או ורוד ככה שאני לא יכול לענות על השאלה. לגבי הרעש כשאתה לוחץ את הממברנה, קשה לדעת. אם יש לך חששות אז אל תקנה.

העיוות שנוצר מהדבק הוא לא בגלל שהוא התחמם אלא בגלל שהוא היה לא יציב והיה קורה גם אם לא היו מפעלים את הסט. זהו לפחות ההסבר שקיבלתי בעבר.

פורסם

היות ואייל אומר שקליפינג לא שורף רמקולים...ופה מדובר על רמקול שאמור לספוג 140 וואט RMS ואתה הולך לתת לו 100 וואט....מדובר פה על רמקול שפתחו את א**(נערך) שלו ואתה הולך גם לתת לו בראש...לא כדאי לקנות....זה מחיר מפתה שיפיל אותך חזק

פורסם

אייל לגבי הדבק הוא לא וורוד הוא חום טיפה בצדדים , עשיתי השוואה עם שתי קרוסים ...

לאחד לא היה צבע כזה ולשני כן.

ההגברה שאני יתן לו זה 104RMS של JBL ואפילו אני בספק אם זה באמת מה שהמגבר מוציא.

הרמקול מסוגל לספוג בין 120-140RMS ...

בוא נניך שהJBL מוציאים 75-90RMS , זה עוד לא מגיע לגבול הקו האדום של הרמקול ....

אני יעלה תמונות בשעה הקרובה

פורסם
אייל לגבי הדבק הוא לא וורוד הוא חום טיפה בצדדים , עשיתי השוואה עם שתי קרוסים ...

לאחד לא היה צבע כזה ולשני כן.

אם דבק משנה צבע , בד"כ יעיד על חימום .

בד"כ נובע מקליפינג ו/או עוצמות גבוהות .

אם נעשתה השוואה לקרוס אחר-אינדיקצייה טובה.

ZZR

פורסם

הקליפינג עצמו לא ישרוף רמקול. קח מגבר של 10W (בכוונה הקצנתי) ותחבר אותו לרמקול שיכול לספוג 150W וזה לא משנה באיזו רמה יהיה הקליפינג, הרמקול לא ישרף ולכן קליפינג לבד לא שורף רמקול אלא בשילוב עם הספק מסויים. מה שיגרום לרמקול להינזק הוא או שהוא יעבור את הגבול המכני שלו או את הגבול התרמי. יש המון מידע על זה בפורום אם בחיפוש ואם בFAQ.

לגבי הדבק, לא התכוונתי לכך שהוא ורוד אלא לכך שאני לא יודע אם הוא צריך להיות חום, ורוד, צהוב, סגול, טורקיז וכו'.

לתת לך התחייבות שהרמקול יהיה בסדר אני לא יכול.

פורסם

אגב....לא פעם שמעתי אנשים אומרים שכל הגדולה בהייבריד זה טוויטר מדהים...לך יש טוויטר של דוטק, ככה ש.....זאת עוד סיבה לוותר

פורסם
רכשתי את ההיברייד היום .

מסתבר שאז נשרף לו טויטר ו2 הוחלפו MT11 ....

זה קרה כי המגבר נכנס לCLIPPING ... יש טיפה סימנים על הקרוס שכאילו משהו נשרף פעם (הטויטר)

והדבק של הסליל בתוך הקרוס טיפה חום בקצוות.

לגבי הרמקול , אני לא יודע מה ההשפעה אבל חיברנו חיבור קצר ל+ ו - , נתנו לו לעבוד בווליום גבוהה ואין חירחורים או כל מיני רעשים לא צפוים , גם מהטויטר וגם מהקרוס ...(ד"א אני חיב לציין שהטויטר שלהם נשמע מעולה)....

עוד לא חיברתי כמו שצריך בדלתות והכל אבל בכללי , מה כבר יכול לקרות לרמקול ?

לדעתי אין שם משהו דרסטי שישמע רק באוזן , אבל עדין אני לא רוצה משהו מקולקל ...

הבחור באמת נחמד ואין לו שום בעיה בהחזרת הקומפוננטים

מחכה לתשובות ....

אתה רשמת שיש להייבריד שלך טוויטרים של דוטק...MK11 זה של דוטק

• תוכן חדש...