Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

רציתי לדעת אם יצא למישהו לפרק אנטנה בסיאט קורדובה 98(די סטנדרטית כמו בכל הגרמניות)

ההברגה החיצונית הלכה וגם האטם לאט לאט מתפרק(אם יש למישהו ידע על עלויות,יעזור-תודה!)

ניסיתי מחוץ לאוטו,לא הלך(יצא לי לפרק גג+דופן פנימי של206עם הסאן רוף הגדול,אני מקווה שהסיפור כאן לא דומה..)

תודה.

תומר.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

יש לי את אותה המכונית ואותה הבעייה. אני פשוט החלטתי לא להתעסק עם זה. תשאיר אותה ככה. אין שום סיבה לפרק אותה, היא עוברת בשלום גם שטיפות רכב במכונה מבלי שצריך לפרק אותה.

רק צריך לעצור כל פעם את העובדים החוכמולוגים בשטיפת רכב שחושבים שהם יצליחו לפרק את האנטנה, אפילו שביקשת מהם לא לפרק, ומנסים בכוח (אלטרנטיבה למוח) ועלולים לגרום נזקים.

(add lightness' (Colin Chapman'

פורסם

גם לי יש קורדובה, מ 2001.

האטם גם אצלי התפרק (כי הוא מפלסטיק! ככה זה הגרמנים עושים בכוונה, להרוויח ממשהו)

בקיצור צריך בזהירות לפרק את הכיסוי של הגג.

עם מפתח פתוח (די גדול לא זוכר כמה) לפרק אום עם תפס...והכל מתפרק!

אטם כזה עולה בסביבות 80 ש"ח בצ'מפיון, אני אישית לא קניתי כזה בגלל שעובדתית הוא לא שווה כלום.

ואטמתי את המקום עם יריעת סיליקון שחתכתי מח"ע וסיליקון שחור שהיה בנמצא.

חשוב לא להזניח את זה אחרת יכנסו מים לגג הרכב וזה לא מראה מלבב (ראיתי קורדובה שזה קרה בה).

בהצלחה!!

פורסם

קודם כל,תודה על ההתייחסות העניינית!

מישהו מכם ראה איך מפרקים את הגג?(יש סאנרוף,מה שמקשה על פירוק המנגנון..)יש ברגים נסתרים?

הגרמנים מומחים בלהחביא ברגים,לא בא לי לשבור איזה פלסטיק(גרמני,גרמני...אבל כמעט בן 8!)

תודה,

תומר.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אצלי מגיעים לזה מהצד האחורי, את הגג מפרקים ע"י פירוק של הפלסטיק שמכסה אותו מכיוון הקיר.

במידה ואתה חושש,

אולי עדיף שתיגש ותשלם בצ'מפיון 100 ש"ח הם יחליפו לך,

הכיסוי של התקרה עדין ורואים עליו קמטים אם תעשה זאת שלא בצורה עדינה...

• תוכן חדש...