Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[סקר] "אני הכי שונא כשהאוטו שלי..."

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1- מתמלא ביתושים מתים על השמשה הקדמית, יום לאחר שניקיתי אותו. תמיד הם באים באמצע כביש מהיר, ותמיד יום אחרי שאתה מנקה אותו.

2- מתמלא באבק וחול, כי מישהו החליט לפתוח את המועדון הזה דווקא בסוף העולם ימינה, בדרך עפר, עוד שלושה ק"מ ואנחנו מגיעים, אני אומר לך זה אחלה מועדון...

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

3- בדיוק אחרי שסיימתי לשטוף את האוטו הממטרות של הבניין נפתחות ושוטפות לי אותו מחדש.

4- בדיוק אחרי שסיימתי לשטוף את האוטו יש מים של ממטרות על הכביש והאוטו שלפני משפריץ.

כמו ששמתם לב, אני שונא ממטרות!!!!! לעולם לא אהיה גנן!!!!!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני בתור בעלים של צרפתיה הכי שונא כשאני מוצא ידית או כפתור כלשהו אצלי ביד ולא במקומו...

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

5. כשמחליטים לבדוק אם המכסה מנוע של הרכב יכול לשמש גם כספסל ציבורי.:twisted:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כשלהקת ציפורים דופקת חירבון עצבני בידיוק על האוטו.(אני לא מגזים, הלכתי ל30 דקות, חזרתי, כל האוטו היה מלא בחרא, כאילו לוויתן חירבן על האוטו ומרח את זה על כל האוטו. לא היה נעים לנקות)

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

כשחתולים מטיילים לי על האוטו ומשאירים טביעות רגליהם וים שיערות אפילו על השמשה

שפירצרים נסתמים

נורות נשרפות (מחלה של פונטו)

והכי חשוב הסוויטש ניתקע:evil:

SENA לשעבר

פורסם

כשחתולים מטיילים לי על האוטו ומשאירים טביעות רגליהם וים שיערות אפילו על השמשה

שפירצרים נסתמים

נורות נשרפות (מחלה של פונטו)

והכי חשוב הסוויטש ניתקע:evil:

עם כל כך הרבה צרות אולי כדאי להחליף את הרכב...:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

1.כשאני מפעיל את השפריצרים והם גם משפריצים על המכסה מנוע....

2.כשאני מנקה את האוטו פיקס. ואז פותח את הדלק ומגלה את הפס הזה שבין הדלת לסלון כולו מלוכלך....

3.כשאני מנקה את האוטו ונישאר מים בחריצים של הסן רוף

..............................................

גודש חדש... 29.7.04

פורסם

כשמישהוא עובר עם מפתח ככה סתם.. או ילדים קטנים שאין להם שיווי משקל נוסעים על אופניים ושורטים עם הידיות שלהם את הצדדים של האוטו..

פורסם
כשמישהוא עובר עם מפתח ככה סתם.. או ילדים קטנים שאין להם שיווי משקל נוסעים על אופניים ושורטים עם הידיות שלהם את הצדדים של האוטו..

ובגלל זה אתה שונא את האוטו? נראה לי שאתה שונא את אלו שפגעו באוטו שלך..

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם

אני הכי שונא שהאוטו שלי לא נמצא במקום שהשארתי אותו

או שאני מגלה שכמה ערסים החליטו שאני לא צריך להרוס לעצמי את האוזניים אז הם החליטו לנקות לי את האוטו מרמקולים ומגברים

או סתם לדוגמא שאיזה מניאק\ית יצאו מהחניה בלי לשים לב שהאוטו שלי נמצא שם:twisted:

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

אני הכי שונא שאני יוצא החוצה לסיבוב באוטו שלי וקולט שעדיין אין לי אוטו

:???:

עריכה: לפחות אין לי מה לשנוא...

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

-שתמיד משהו חייב להתקלקל ברגעים הכי קריטיים,כאילו היא עושה לי דווקא :-P .

-את זה שהיא מושכת תשומת לב (בעיקר שלילית,אולי בגלל הצבע האדום),ובכל מקום שאני נמצא משאירים לי סימן וזה למרות שכבר אין מקום "חי" עליה :evil: .

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !

• תוכן חדש...