Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

2 אבטיחים 10 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבן-אדם רוצה להתפרנס? לא על חשבון הבטיחות שלי!

שיקנה טנדר שמיועד לעומסים שכאלו.

בנתיים שיחתום בלשכה...

...אני באמת רואה אותך שוכב לו מול הגלגלים....

נו תהיה רציני, איזה איום בטיחותי יש לרכב הזה?

הוא מפתח מהירות של 20 קמ"ש?

הוא יצא לו בסיבובים ויגרום לאיבוד שליטה?

כולה תחליף זול לעגלה עם סוס, ותאמין לי שאני מעדיף לראות אוטו מתפרק מאשר סוס שמתעללים בו, אז שיהיה לו בכיף, ולבריאות, כל עוד הוא גורם תורם ויצרני לחברה שלנו - הוא מבחינתי בסדר גמור.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
מזכיר לי סיפור על איזה מושבניק שהיה לו כמה מטעים טובים של אבטיחים, יום אחד הוא קלט איזה בדואי עם סובארו DL, שהסיר את המושבים למעט מושב הנהג - והעמיס אביטיחים.

לא היה לו הרבה מה לעשות והוא החליט להעלים עין, אבל מאוחר יותר הבדואי הגדיל לעשות, ניגש לאותו מושבניק שממנו גנב ושאל אותו אם יש לו קצת כסף לדלק...

:evil:

מטעים זה עצים ....

ביום שתראה עץ אבטיחים תקרא לי.....

עוד לא נולד המושבניק שיעלים עין כשגונבים מהשדה שלו .....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
נו תהיה רציני, איזה איום בטיחותי יש לרכב הזה?

נסיך יקר,

יש לי כבוד לכל בן-אדם שמפרנס את עצמו (חוץ מלריקי גל), כל זאת בתנאי שלא נגרם סיכון לסובבים אותו.

יש אנשים שבשביל הכסף שמים !^! על כל העולם, כמו לדוגמא מוכר הפרחים והתותים שחוסם את המדרכה

של הולכי הרגל והאופניים בשד' משה דיין בראשון לציון (ליד הצומת עם רחוב לישנסקי) וגורם להם לרדת לכביש

הראשי הכי מהיר בראשון! כל פעם אני רואה שם פקחים, והבן-אדם עדיין שמה.

20 קמ"ש? אני לא קונה את זה, רכב צריך להיות תקין במאת האחוזים בכל מהירות חוקית.

הרכב נוטה בשיפוע מטרוף לאחור (בשביל להבין עד כמה, שים לב למרווח בין הגלגל הקדמי והאחורי לבין שפת הכנף).

החלק הקדמי מורם למעלה, מתכון לבלימה חלשה, תת-היגוי וחוסר יציבות של הרכב.

לדעתי, לא חסר מכוניות מסחריות זולות (ואפילו יותר זולות מה-309), שיעשו את העבודה ללא שום סיכון בטיחותי.

No worries 8)

פורסם

מה שמסוכן זה שבפס האטה יכול לעוף אבטיח לכביש . מעבר לזה שום דבר לא מסוכן.

סוס ועגלה זה קצת יותר מסוכן. ונשבע לכם שאתמול כמעט ונכנסתי בסוס.

פה ביפו הם נוסעים נגד כיוון התנועה, סוטים בין הנתיבים ולא ממש זורקים על התנועה.

שימותו כל האנטיפטים בכבישים. שיכנסו לבור, יתקעו בעמוד או בקיר (כואב לי על עצים).

haters will hate

פורסם
אז מה אתה אומר, שאם נחפש טוב נמצא "ביג'ו 309" עמוסה בגרגרי חומוס?

נגיד, איזה 70 טון?

למיטב זכרוני ה-70 טון גרגירי חומוס נגנבו מקיבוץ עינת או איזה מושב באיזור.

חבר שועבד בתחנת דלק בקיבוץ עינת אמר לי שנדמה לו שהוא תידלק להם. :roflmao:

פורסם

חבר'ה, מה שבאמת מסוכן הוא שהבולם עלול להישבר... לא הייתם רוצים להיות בנתיב מול הרכב הזה בזמן שזה קורה...

שייקנה ניסאן וואנט בגרושים....

• תוכן חדש...