Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בתהליך של הפשטת האלפאסוד מחלקיה החיצוניים על מנת שאוכל להכין אותה לצבע ולהתרשם ממצב הפח ישיר.

פגושים וכל מיני דיפונים פנימיים שמוחזקים בברגים פירקתי בלי בעיה, ועכשיו הגעתי לחלקים שמוחזקים במעין ניטים (מקוריים כנראה) כמו של תריסי אלומיניום. אלו בעיקר קישוטי ניקל, מגני בוץ, פלסטיק של כונס אוויר וכו'.

איך מפרקים את זה ? אני לא רוצה לחתוך בברבריות עם דיסק, כי ככה אפגע בחלקים וחבל.

רעיונות ? יש איזה "שולף ניטים" ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
קדח לתוך הניט עד שהראש שלו יפול.
נכון, ועוד על דרך זה, קדיחה עם בורג קודח, אם יותר קל לך לעבוד עם מברג/מברגה. בהצלחה!
פורסם

ושים לב שהמקדח לא עבה מדי, כדי שלא תגדיל את הקדח בו הניט תפוס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כפי שאמרו קודמי,

צריך לקדוח את ראש הניט (או המסמרה בעברית).

קוטר של מסמרה ממוצעת היא כ 3.5 או 4 מ"מ.

כמובן שלקידוח אתה צריך מקדח מיוחד למתכת - לרוב, המסמרות שמותקנות בכלי רכב עשויות מאלומיניום אבל ישנם גם לפעמים מסמרות מפלדה ולהן תצטרך מקדח שונה.

את המקדחים האלה תוכל להשיג בהום סנטר בעלות של כמה שקלים.

הדרך הקלה לזהות את סוג המסמרה היא לפי הצבע:

מסמרות האלומיניום בהירות ובעלות הצבע המוכר של אלומיוניום ומסמרות הפלדה יותר כהות באופן בולט.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

זה אלומיניום בוודאות, ממש נראה כמו ניטים של תריסים (עד כדי כך שחשבתי שזה לא מקורי, בטעות)

טוב, נתחיל בקידוחים. תודה על העזרה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...