Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הזדמנות לקנות את המגבר מהדיוטיפרי ורציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם אותו.

עד היום שמעתי את המגבר הזה והוא מחזיק מצויין סאב+קומפוננט שזה מה שאני צריך שהוא יפעיל, אבל השאלה שלי אם הוא עושה בעיות בעבודה ממושכת? הוא מתחמם יותר מידי?

כיום יש לי מגבר של סוני שעושה את העבודה מצויין אבל חשבתי שאם כבר יש הזדמנות אז אולי נשתדרג קצת.

פורסם

אני מאמין שחיפוש בפורום יתן לך מעל ומעבר אינפורמציה בנוגע למוצר.

צריך לזכור שאחרי ה305 של פיוניר, זה אחד המוצרים הכי פופולריים פה .. דיי מיותר לבקש אינפורמציה ממשתמשים כשאפשר פשוט לעשות חיפוש.

וזאת הסיבה שנתנו לך את הלינק לחיפוש..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

קצת אדיבות לא תזיק לאנשים.

יש לי תמגבר הנ"ל ומדובר במגבר טוב וחזק,שבשורה התחתונה הוא יתן לך תמורה מצויינת למחיר.

זה לא רוקפורד או איזה מגבר אחר מהרמות הכי גבוהות אז אל תצפה לאיכות בשמיים,אבל הוא יגביר לך מצויין,במיוחד סאב,ואין איתו בעיות של התחממות יתר או משהו כזה.

פורסם

שמישמיק אני מבקש ממך לא לבלבל את המוח כי אני אמנם לא כותב פה הרבה בפורום הזה אבל אני פעיל בו מזמן, וראיתי שהרבה אנשים קנו את המגבר הזה, אבל אף פעם לא כתבו עליו חוות דעת אחרי שימוש בו ולא פרטים כמו שאני מחפש עליו. והלינק לא עובד.

פורסם

אדיבות שאולי ?

נתנו לו את הלינק לחיפוש, זה כבר להאכיל אותו עם כפית ולעשות אווירון ...

בכל אופן תזכיר לי על איזה "איכות" אתה מדבר !?

לי הלינק עבד מצויין - תלחץ על אופצית החיפוש, ותעשה חיפוש כמו כל אחד אחר.

בהצלחה.

ותגובות כמו, "אל תבלבל את המוח" אתה יכול להשאיר לחבר"ה בשכונה, זה לא שוק פה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שי נשבר כבר ממך תעזוב את התרד הזה, לך אין ניסיון איתו? אז אל תיתערב, אף אחד עדיין לא עשה ממך פה מנהל פורום.

פורסם

אהלן, אני אתן לך חוות דעת... לחבר טוב שלי יש את המגבר הזה (JBL GTO 75.4), והוא מגביר אצלו 2 רמקולים 350W של קנווד וסאב 800W. שומעים נקי מאוד, צליל איכותי עצמתי ומדוייק. לא שמעתי ממנו על בעיות התחממות וכו'. הוא מאוד מבסוט ממנו ואגב הוא גם קיבל אותו מהדיוטי. מקווה שעזרתי קצת...

פורסם

רועי, זה המגבר שנכתב עליו הכי הרבה בפורום. בכל יומיים בערך יש ת'רד עליו. אם תעשה חיפוש תמצא המון תוצאות. אין סיבה לכך שתגיב לשי בצורה שהגבת.

הת'רד הזה, כמו ת'רדים נוספים שקדמו לו, ננעל. יש בפורום מספיק מידע קיים בנושא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...