Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אנשים, רציתי לשתף אותכם בשאלה מעוד מסקרנת ומעניינת מה אנשים היו לוקחים,

אני לא יודע איך להגדיר את הקבוצה אבל אני ינסה, מכוניות בתחום ה רבע מיליון ש"ח עם נטייה למנהלים "ספורטיביות קלות"

אז ככה,

B4 3.0

ACCORD TYPE S 2.4

407 3.0

C5 3.0

Alfa Romeo 156 2.0

זה מה שזכור לי, אפשר גם להכניס מכונית טיפה רצינית לפחות במחיר,

בכוח היא אמורה לתת להם פייט נחמד..

מאזדה 6 פרימיום (2.3 ליטר) (עולה פחות מ200)

אבל שאר המכוניות בהחלט באזור ה 250 פלוס מינוס.

אם למישהו יש מה להוסיף בשמחה, אבל השאלה העיקרית שלי, מה אתם הייתם לוקחים?!

דרך אגב, הלוואי ויביאו את המאזדה 6 3.0 לארץ היא מפלצת..

ומנוע 3.0 עצבני שמספק לה 220כוחות סוס בתצורת V6.. אני חושב שאם היא הייתה מגיעה היא גם היתה נכנסת לקטגוריה ודרך אגב היא היתה הבחירה שלי, בגלל 2 סיבות, עיצוב וביצועים.

הרגע בדקתי ואני עדיין בהלם מהנתון אבל הרכב עושה 6.7 שניות למאה קמ"ש!!!!!!

קולטים?!!?!?!!! 6.7!!!! מנוע עצבני בהחלט!!! פלז פלז פלז שדלק מוטורוס יביאו אותה עוד שנה!

משום מה באתר אחר נתקלתי בנתון מזעזע של 7.2 שניות ל100..

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחחח! בחירה קשה. כי אם היית מתלבט בין מכוניות ספורט טהורות (STI, EVO, וכו' וכו') הבחירה הייתה קלה וחדה יותר. כנ"ל אם היית מתלבט בתחום מכוניות הפאר ללא יומרה ספורטיבית.אומר כבר בתחילה, כי לא זכיתי לנהוג בכל המכוניות שהזכרת. אכן נהגתי רבות בB4 3.0, באקורד 2.4 ומאזדה 2.3, וב407 בגרסת ה2.2. ע"פ לבחון את הנושא בצורה רצינית צריך להגדיר מטרות:

1. רכב ספורטיבי: קשה לרכב עם הנעה קדמית להיות ספורטיבי. כדי שהוא יהיה כך, צריכה להיות לו הנעה קדמית מעולה. הספק מנוע (ובעיקר יחס הספק משקל) שיהיה מספיק כדי להעניק חווית נהיגה ספורטיבית.

2. פאר ואבזור: אותם אתה מצפה למצוא ברכב של רבע מיליון ש"ח

3. ייחוד: לא תרצה לקנות מכונית שנראת, נשמעת ונוסעת כמו המכונית של השכן, ועוד לשלם פי 2 עבור זה...

4.בטיחות: במכוניות בסכומים הללו אתה רוצה בטיחות אקטיבית ופאסיבית ברמה הגבוהה ביותר. ללא פשרות.

ועכשיו לבדיקת המכוניות:

במקום השישי והאחרון נמצאת המאזדה 6 . אומנם היא הזולה ביותר, ואולי מציעה את יחס התמורה לכסף הטוב ביותר, אך היא אינה עונה על דרישותיך לרכב מפואר וחזק.

במקום החמישי, נמצאת ההונדה אקורד. היא מאוד מאוד יקרה, אך נותנת לך ביצועים של מכונית 2 ליטר חזקה ותו לא. היא בעלת הנעה קדמית בלבד - וגם לא כזו שמצטיינת. הספק מנוע נמוך (190 כ"ס) אשר חוברת לרמת אבזור נמוכה, מוסיפה עוד לרמת הבטיחות הלא מקסימלית (4 כוכבים?!?). כלומר, לא מכונית מרגשת, ועוד משלמים הרבה כסף בעבור זה.

במקום הרביעי, ממקומת ה407, שמצידה מציעה לך עיצוב מפתה, גימיקי אבזור רבים, בטיחות עדיפה על כל המכוניות עד כה, אך מצידה השני: מנוע 3.0 ליטר בעל הספק מאכזב, מושבים לא תומכים, שוב - הנעה קדמית לא מצטיינת. בנוסף, מרווח הספסל האחורי קטן.

האלפא נמצאת רק במקום השלישי, בגלל המנוע הצנוע, או להבדיל, בגלל תג המחיר האסטרונומי. היא מיושנת, למרות שעיצובה החדש מבריק, אומנם יש לה הנעה קדמית, אך היא מתגמלת ומהנה. היא נכשלת כאן רק בגלל מנוע חלש ואבזור צנוע, החובר לבטיחות לא גבוהה.

במקום השני הC5. שהיא מאובזרת מאוד, נוחה מאוד ובטוחה ביותר. אך היא אינה מהנה לנהיגה, מאוד נדירה (איני חושב שהיא מובאת בצורה סדירה) - ולכן קשה לטיפול, אין לה את הברק שהיה לסיטרואן בשנים שעברו (למשל ל XM), ובקיצור: מכונית מנהלים עם מנוע גדול, אך לא הרבה יותר מזה\

יש לה גם דלת חמישית, דבר שמקל על הטעינה מאחור, אם זה חשוב לך.

לכן, את המקום הראשון קוטפת הסובארו:

יש לה הנעה כפולה אשר מעבירה את מרבית המומנט לגלגלים האחוריים, כך שאתה מקבל את אחיזת הכביש והבטיחות האקטיבית של רכב עם הנעה כפולה, אך עם מאפייני נהיגה של הנעה אחורית (כיף! ספורטיבית!)

היא מאובזרת יפה (פחות מהצרפתיות), אם כי נטולת גימיקים אבזוריים כאלה ואחרים.

בטוחה פאסיבית לעילא ולעילא (5 כוכבים)\

חזקה משמעותית מכל שאר המכוניות שהעלית (245 כ"ס. 15% יותר מהמכונית החזקה ביותר אחריה, הC5), תיבת הילוכים שאינה מתחכמת ויודעת להיות ידנית,

ולטעמי האישי היא גם יפה מאוד. הסמל של סובארו ייצג משהו אחר לחלוטין מהסמל של מאזדה למשל (עבורי לפחות. ואני בטוח שעבור כל אדם שמכיר ומבין) והיא אינדבידואלית יותר, נון-קונפורמיסטית ולו רק בגלל שהיא לכאורה לא הבחירה המובנת מאליה.

עם זאת, זו המכונית אשר משוות לב.מ.ו. 330 בכל רחבי העולם. ואם זו הרמה של פאר+נוחות+ספורטיביות, אז אני הייתי בוחר בה.

פורסם

3 ליטר ן 6.7 שניות ל-100, זה מה שהמנוע הזה נותן? העיצוב של המזדה נפוץ מדי בשביל להשקיע רבע מיליון.

הייתי הולך על האלפא, בתנאי שהיא ידנית.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
חייבת להיות חדשה או משומשת גם באה בחשבון ?
בעיקרון כל הרעיון הוא שמדברים על חדשות, משומשות ב250אלף אפשר להביא הרבה דברים,

אבל בבקשה, אם יש לך מתחרה ..

אני רואה שהB4 בנתיים היא חביבת הקהל, למרות שאנשים כאן מצדדים את היפניות (הונדה ומאזדה)

שלטעמי היא וולגרית וכבדה מדי..

--

אז אכן אם אני הייתי צריך לתת פרסים לכל רכב, זה היה די פשוט עבורי,

מאזדה - תמורה לכסף - זולה

פגו' (407) - עיצוב

פג'ו (C5) - פג'ו.. (נוחות)

סובארו - האולטמטיבית (קצט מכל דבר)

הונדה - כבר לא נשאר לי פרסים לתת אז אני אתן לה את פרס הניחומים.

אלפא - איטלקית - אין מה להגיד, עיצוב כובש ופוזה. (תג מחיר בשמים)

הבנתי שגם לניסאן יש איזה מתחרה בקטגוריה, האם זאת הפרימיירה?

מה עם פאסאט החדשות? (נעשה בדיקה לשניהם ונחזור עם תשובה).

פורסם

לפי כתיבת ההודעה שלך , אתה ילד...

6.7 ל 100 או 7.2 ל100 נתון מזעזע?

מה אתה מחפש להיות ראשון ברמזור? על מה אתה נוהג כרגע שזה נתון מזעזע? על האיבו של דודה חנה?

בכל מקרה, מבחינתי ההתלבטות היא רק בין ה B4 לאקורד!

ואם נהגת רבות גם באקורד וגם ב B4, אז למה שאנחנו נבחר לך?

תיקח את מה שהכי אהבת , והכי נהנית , ומה שאתה הכי חושב שיש תמורה לכסף!

אני בכל מקרה הייתי קונה משהו יד שניה , אם זה בא בחשבון תגיד ואני אציע :)

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם
לפי כתיבת ההודעה שלך , אתה ילד...

6.7 ל 100 או 7.2 ל100 נתון מזעזע?

מה אתה מחפש להיות ראשון ברמזור? על מה אתה נוהג כרגע שזה נתון מזעזע? על האיבו של דודה חנה?

בכל מקרה, מבחינתי ההתלבטות היא רק בין ה B4 לאקורד!

ואם נהגת רבות גם באקורד וגם ב B4, אז למה שאנחנו נבחר לך?

תיקח את מה שהכי אהבת , והכי נהנית , ומה שאתה הכי חושב שיש תמורה לכסף!

אני בכל מקרה הייתי קונה משהו יד שניה , אם זה בא בחשבון תגיד ואני אציע :)

תראה, אני שואל את זה, כי זה אולי יהיה הרכב הבא שלי, אבל בכל מקרה אני שואל מתוך עניין, כאשר ניצבת בפניך אפשרות דומה, אתה רוצה לדעת איפה לשם את הכסף לא? 250K זה לא צחוק ואף אחד לא רוצה להתאכזב.

ודרך אגב, כן, אם אני הייתי משקיע מכספי 250אלף שקל לרכב לא משנה מאיזה קטגוריה, הייתי מצפה שהוא יתן לי כוח ולהיות ראשון ברמזור, אתה אולי עדיפות ראשונה בטיחות, אבל זה כבר עניין אחר של העדפה.

שוב אני חוזר, גם יד שנייה (וכו') באות בהתחשבות.

---

והנה אני מכניס לזירה עוד כמה מתחרות מעניינות -

סקודה סופרב (עלתה לראש סדר העדיפויות שלי..)

ממה שהבנתי היא הדבר הכי קרוב לגימור של אודי ויש לה ביצועים יפנים!

(היא עומדת בתחום מחיר נכון?)

הניסאן פרימיירה גם אני מאמין זוחלת אחרי כולם אני לא יודע אם בכלל נכניס אותה לתחרות היא מתחת ל180אלף שקל כמו המאזדה שזה קבוצה אחרת לגמרי..

אבל הנה מגיעה בריצה הפאסט החדשה עם מנוע 2.8ליטר V6 עם 4MOTION ו 190כ"ס בטיפטרוניק

עם תג מחיר של רק - 250אלף ש"ח!!!

אכן המירוץ ממשיך ומסתבך..

פורסם
תגיד אתה מוכן להסביר לעזאזל מה אתה מחפש מהרכב?

אתה רוצה 0-100? תקנה STI/EVO.

ואני הייתי לוקח 330 משומשת.

חביבי, פה הטעות שלך,

אני לא מחפש מרכב משהו, אני מחפש להשוות בין רכבים,

זה כמו שיגידו לך שיש לך סכום X ושיש לך מכונית 1 ו מכונית 2 ומכונית 3,

מה תקח, הם כולם פחות או יותר עולות אותו הדבר, אבל הם שונות בדרכן אז בשביל זה,

אני מחפש ליצור השוואה בין הרכבים..

ושוב, ההגדרה לביקוש היא רכב מנהלים ספורטיבי, לא רכב ספורטיבי.

ולכן, אם כבר תגיד, שאני רוצה 0-100 מהמנהלים, אז נראה מה יש לך להציע ..

אז רגע, שאני יבין, ה330 היא הולטימטיבית ביניכם מבין המשומשות?

---

שמתי לב שגם S40 הפשוטה ביותר ואפשר בלחץ להכניס גם את גרסת ה S40i שמגיעות עם מנוע 2.4 ליטר לטבלה עם מחיר מתחיל ב250אלף שקל והגרסה החזקה אם אני לא טועה 270.

פורסם
תראה, אני שואל את זה, כי זה אולי יהיה הרכב הבא שלי, אבל בכל מקרה אני שואל מתוך עניין, כאשר ניצבת בפניך אפשרות דומה, אתה רוצה לדעת איפה לשם את הכסף לא? 250K זה לא צחוק ואף אחד לא רוצה להתאכזב.

ודרך אגב, כן, אם אני הייתי משקיע מכספי 250אלף שקל לרכב לא משנה מאיזה קטגוריה, הייתי מצפה שהוא יתן לי כוח ולהיות ראשון ברמזור, אתה אולי עדיפות ראשונה בטיחות, אבל זה כבר עניין אחר של העדפה.

שוב אני חוזר, גם יד שנייה (וכו') באות בהתחשבות.

..

אם אתה לא רוצה להתאכזב, אז למה אתה שואל אותנו?

אנחנו נמצאים במח שלך אבא שלך? אנחנו נוהגים במקומו יום יום על הכביש? ל-א

אתה רוצה להיות ראשון ברמזור ? (ילד) תקנה איבו או אסתיי,

יד שניה , לך על וולבו S80 T6 שנת -2002-2003 אני חושב שנכנסת, והבעיות לא צצו בשנתון הזה ..

גם פאר, גם כח (272 כח סוס בגלגל :hihi: )

אולי קדילאק STS שנתון 2003 , אמריקאית טיפוסית , נותן תמורה לכסף יותר מכל אוטו אחר, 300 סוסים, ירידת ערך כמו קפיצת באנג'י... אבל רכב מפנק מכל הרמות והבחינות..

בקיצור לא הוספת פרטים על צריכת דלק, על ביטוחים על אחזקה...

לנחש?

פורסם

וולבו S80 T6

כ"כ גדולה כ"כ כבדה עם כל כך הרבה הנעה קדמית...

בלה בלה...

שני מגדשים לסלד נמוך וגבוה , שעושים את העבודה שלהם ביעילות ,

האוטו מטוס- מטוס ושוב אני אגיד מטוס!!!

272 סוסים , בלחץ נמוך (גדישה)

ואפשר לעשות עם האוטו הזה עוד הרבה!!!

• תוכן חדש...