Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב בוא נעבור על התגובה שלך:

תיבה רציפה..אותה קלות תפעול.....פחות בעיות-לא ולא! להפך תיבת הילוכים רציפה היא לא טובה ולא אמינה כמו תיבת הילוכים אוטו' רגילה,לכן אין הרבה מכוניות שמייצרות אותה(חוץ מרובר ועוד כמה)

ממה שהבנתי מרצונותיה מהרכב לא נראה לי "שאובדן כוח" תהיה בעיה בשבילה ברכב שהיא מחפשת ותיבה רגילה תספיק בהחלט!

שגיר כזה נהרס(וזה קורה הרבה) המחיר הוא בעננים ולכן בסוף זה יהיה יותר בזבוז!

ממה שאמרת הסריון יכול להיות פתרון טוב.

כמו שאמרו לפניי נסי לחשוב פעמיים ואולי לקנות יפנית משפחתית שיהיה לך רכב להרבה זמן.

אם את שוקלת אפשרות זו הייתי מציע לך הונדה סיויק:)

אני מניח שהכוונה ודאי לתיבה רובוטית ולא לתיבה רציפה. הפנדה מגיעה עם תיבה רובוטית (למעשה העברה ידנית של ההילוכים בלי צורך ללחוץ על הקלאץ' - אכן נהנים מכל העולמות כמו שכתב החיפאי). דרך אגב התיבה הרציפה דווקא כן אמינה, בזכות הפשטות שלה. הבעיה היא רק כשמשדכים אותה עם מנועים גדולים יחסית - מעל 1400 סמ"ק, לכן דווקא במכוניות קטנות (כמו מה שביקשה הסטודנית) היא יותר נפוצה. דוגמאות: פיאט פונטו והונדה ג'אז.

נ.ב. - למה אתה ממליץ לה לרכוש יפנית משפחתית כשהיא זקוקה דווקא לקומפקטית? אולי אתה מוכר "במקרה" הונדה סיויק? שקוף ביותר!

פורסם

התייחסתי לעובדה שהציעו לה פה פנדה ,בכתבה שאני קראתי יצאה הפנדה כסכנה לנוסע בפרט וליושבים ברכב בכלל.

אין קשר שמכוניות אחרות קיבלו 5 כוכבים ושחלקן נמכרות או לא נמברות בארץ, מה גם לא עשינו מבחן השוואתי,הפנדה ספציפית במקרה זה לא בטיחותית!!

עלוב מכיוון שאמנם אוטו השנה באירופה אבל אין מה לעשות הצלחה לא ממש מסחררת,לא זכתה לאהדה במדינתינו.

א.

תגיד, לא נמאס לך לכתוב בפונט גדול? זה נראה כמו צעקה וזה מפריע בעיניים. זה גם מדגיש את העובדה שאתה כותב סתם - מי שיש לו נימוקים משכנעים לא צריך לצעוק.

בכל מקרה, "בכתבה שאני קראתי" לא תופס - תוסיף לינק או הפניה לכתבה, ואז נוכל לדבר. כל עוד לא הוכח אחרת, דירוג הבטיחות של מבחני הריסוק תופס.

דבר שני, אם לפי ההגיון שלך "עלוב=לא הצליח מסחרית בארץ" אז גם לקסוס ומייבאך הם רכבים עלובים...

פורסם

אני מופתע פעמיים באותו יום. נתקלתי בשתי בחורות בפורום שלנו.. כל הכבוד!

בקשר לשאלתך.. ולאופציות שנתת,

כבעלים לשעבר (לצערי היא נמכרה, ממש לצערי) של איביזה שנת 2000 1600 ידני (כן הבנתי מהפעמיים שרשמת שאת רוצה אוטומט) ואני אומר לך שזה תענוג של רכב, כיף לנהיגה (לא ספורטיוית, לכל אלה שיושבים מול המסך ומחכים לקפוץ עם איזה דעה של מישהו אחר ששמעו במקרה!), מספיק כח יש לו, יפה, לא יקר לאחזקה (אם זאת לא ממש זול), אמין אם הרכב שמור וישמר על ידיך.

אחלה תמורה לכסף...

הבעיה היא למכור.. אין שוק!!!

בהצלחה

ותהני מהפורום שנחמד שלנו.. :)

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

הייתי מציע לך לבדוק את האפשרות של אסטרה 1600 שנת 99 או 00, מדובר ברכב מהנה לנהיגה, אמין, בטיחותי מאוד ולדעתי יתן לך את התמורה הטובה ביותר...

אגב, אני הייתי הולך על דגם 5 הדלתות...

The New Opel Astra :grin: Trust Your Eyes

www.opel.de

פורסם
לגבי ה206,יש לי שכן שממש בוכה עליה.כל פעם עושה לו בעיות.קנה אותה חדשה מחנות,והוא אדם מבוגר שנוסע עליה לבד,ובאמת אומר שלא שווה,וכל פעם צץ משהו חדש.

שאל את שכן שלך איך הוא מטפל ברכב. אולי הוא מתקמצן על טיפולים בזמן ובמוסך טוב?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מייעצים יקרים !

רק רציתי לשתף אתכם שכנראה הגעתי להחלטה , ביום רביעי (אחרי המבחן האחרון שלי..:wink: ) אני לוקחת לבדיקה , פולו 75 כ"ס , שנת 2000 , 70,000 ק"מ , יד ראשונה (צבע כחול- NAVY) . (אך בלי סמל אחורי וקדמי :wink: )

מאיזו בחורה שעשתה את הטיפולים במוסך מורשה ....

מה אתם אומרים???

לי נראה משהו סבבה...:-) ונחכה לאחרי הבדיקה .

ואל דאגה- אתם תדעו, שבוע הבא באותה השעה - אני אעדכן.

תודה על כל הייעוצים לבינתיים.

girl on wheels

:smilecolr

פורסם

סה"כ נשמע לא רע. אבל אני לא בטוח האם זה עונה לצרכים של הוצאות נמוכות כמה שיותר. מה שבטוח שהרכב הרבה יותר נעים מסיריון לדוגמא. אבל גם לא זול ממנו לאחזקה (להפך). אם זה הדגם שלפני מתיחת הפנים, אולי שווה לחפש אחד אחרי. (פנסים קדמיים שונים, ושדרוג גדול לעיצוב הפנימי)

תיקראי את השירשורים הדביקים בייעוץ ברכישה בשביל לדעת מה כדאי לבדוק עוד לפני מכון הבדיקה. ואפשר להריץ חיפוש בשביל למצוא מכון בדיקה מומלץ.

גיא

• תוכן חדש...