Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול לומר לך בוודאות.

את המשפרים האמיתיים, אלו שבאמת הרכב שלהם משופר מכנית ברמות, בחיים לא יתפסו...תחשבו לבד למה.....

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צודק 100%.

האנשים האלו עוד יקברו כל סיכוי שנותר לספורט מוטורי חוקי בארץ.

שיפורים עאלק.... כונס אימפרזה ופילטר פתוח על הונדה ערסמובילית....

צ'יפ שמוסיף 100 כ"ס לפחות (גם המשטרה יצאו אהבלים - אני לא מכיר צ'יפ כזה)....

ים שטויות וים ילדים.....

הדבר היחיד שאני יכול להגיד כגורם מקל הוא - באין ספורט מוטורי חוקי, ימצאו המעוניינים בכך פתרונות לא חוקיים - בחלקם - גרועים ומסוכנים כמו האירוע הנ"ל

טוב שהמשטרה פשטה עליו (רק דעתי האישית)

אלון

חלק מהאנשים שמשתתפים אירועים הללו אכן יקברו כל סיכוי לספורט מוטרורי חוקי בארצנו

אבל חלק גדול הוא חלק שפוי שמשקיע סכומי כסף לא מבוטלים ברכב שלו ומתבטא בצורה

המתאימה לו על ידי הרכב המתאים לו ( גם שיפור יופי הוא דבר לגיטימי לחלוטין )

לדעתך טוב שהמשטרה פשטה עליהם?

אני אשמח אם תגיד לי מה ההבחנה בין מה שאתם עושים לבין מה שעשו ברמלה על פי החוק?

שניהם לא חוקיים נקודה.

אני מכבד את כל מקדמי הבטחון שאתם לוקחים וכמובן את הרצינות אותה אני רואה בשירשורים

של המירוצי ראלי המאורגנים , אבל בשורה התחתונה - אתם עוברים על החוק , בדיוק כמו

הבחור עם המאזדה הוורדה או הערס המצוי עם ההונדה .

בשורה התחתונה , גם חובבי הדראג והאמפרזות רוצים לעשות את מה שהם אוהבים לעשות

ומה לעשות , המכוניות שלהם לא מיועדות להתחרות בדרכי עפר , אלא בכביש סלול .

ולדעתי צריך למצוא פתרון כולל ולא לחשוב שיש סוג אחת נחות של חובבי ספורט מוטורי לעומת

הסוג השני .

פורסם

חברה לא כולכם צודקים במה שאתם אומרים!

אני הייתי שמה ותאמינו לי כמעט ואין לחיצות,רוב האירוע כל המכוניות חונות....אנשים יושבים ומדברים ואת האמת אני לא מבין איך הגעתם למסקנה הזאת שזה היה חרא של מפגש וזה הורס את הספורט המוטורי......רוב האנשים שמה ישבו החנו את המכוניות דיברו.....מלבד 2 האמפרזות לא היה לחיצות ...

המפגש שהיה שמה היה באמת מפגש נחמד.....עובדה שהרבה אנשים עם מכוניות טובות מהארץ ולא רק מהאיזור באו לשמה....ואף אחד לא ברח...כולם החנו את המכוניות וישבו ודיברו ....והרבה מכוניות מוכרות היו שמה.....

השוטרים באמת הגזימו הפעם....התעללו בבעלי רכבים.....בעל המזדה הורודה פתח מכסה מנוע 3 פעמים...והבוחן אומר לו שיש לו טורבו כאשר אין לו כלום.....נכנס לאוטו לחץ על הגז עד הסוף כדי לראות מתי הטורבו נכנס אבל כל פעם הוא הגיע לניתוק הצתה...

חבל שהמפגש הזה נגמר.......

פורסם

האמת ורק האמת על מה שקרה!

אני הייתי שם עים האימפרזה הלבנה הראו אותה בחדשות.

אני ועוד כמה חברה עים אימפרזות חיכינו כי חשבנו שהשוטרים ילכו הביתה.זה לא קרה,בשעה 6 וחצי בבקור לקחו לי את האוטו על גרר ושמו אותו בתחנת בית דגן כמו כן עשו לעוד 5 מכוניות משם!

היום הגעתי לתחנה כדי שבוחן תנועה יבדוק לי את האוטו ואים הוא לא משופר אני משוחרר ללא קנס! הגעתי ב-8 בבוקר..חיכתי ללא הועיל כמה שעות ואז זימנו אותי לחקירה.

שם אמרו לי שהם תפסו אותו עושה מירוצים וזה מצולם ואני כולי רגוע כי לא עשיתי כלום ואני יודע את זה וגם הם...

אחרי כמה שעות אבא שלי הגיע כי סתם משכו את עניין הבדיקה של האוטו

ואחרי כמה ויכוחים בוחן תנועה בדק לי את האוטו וזה הלך ככה!..

הרים מכנה מנוע...תגיד זה מקורי???? והוא מצביע על האינטרקולר...!

ככה הוא אמר על כמה דברים ואחרי כמה דקות הוא כזה..טוב טוב תשחררו אותו אבל אני יודע שיש לך ציפ במנוע!!

איך שהוא אמר את זה כולם [שאר הנהגים] מביטים בוא כמו איזה טאמבל...

והוא גם הבין שהוא יצא טאמבל וזהו ככה זה ניגמר ללא דוח ללא הורדה וללא שום קנס אחר!

בקיצור כול הכבוד משטרת התנועה!!! כולי רועד מפחד עכשיו אני לא נוסע יותר על האוטו המסוכן הזה! שלום לכולם!

..............................................

גודש חדש... 29.7.04

פורסם

סבבה... אז זה לא חוקי.. הפשיטה מנקודת מבט חוקי היתה מוצדקת אבל לפחות שהשוטרים/בוחנים שמגיעים לשם בקולי קולות, ידעו משהו מהחיים שלהם!?

צ'יפ 100 כ"ס?!

לטעון שיש טורבו כאשר אין כלום חוץ מהרבה הרבה צבע (לא ממש בעיה לסדר בריון הרכב)?!

נו באמת!?

המשטרה שלנו זה הגוף הכי אבל הכי לא מקצועי שיש!!!

מדינת משטרה מישהו אמר כבר?!?!?! :?

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

החלק העצוב הוא, שהקשר בין משטרת התנועה של מדינת ישראל, לכל הקשור לתנועה, מוטוריקה, רכבים וכיוב', הוא מקרי לחלוטין.

סה"כ יודעים לשים יפה D בB4 שלהם, ותו לא.

עאלק צ'יפ 100 כ"ס.

בקרוב הם יתחילו להאמין שגם מדבקות של No-Fear מסוגלות לגדוש.

פורסם

את המשפרים האמיתיים, אלו שבאמת הרכב שלהם משופר מכנית ברמות, בחיים לא יתפסו...תחשבו לבד למה.....

כי אלו הרציניים - לא מגיעים למפגשים כאלו - בטח לא עם הרכב המשופר...

ואני מתכוון לרכבים המשופרים בעשרות אלפי שקלים.

אלון

פורסם
חלק מהאנשים שמשתתפים אירועים הללו אכן יקברו כל סיכוי לספורט מוטרורי חוקי בארצנו

אבל חלק גדול הוא חלק שפוי שמשקיע סכומי כסף לא מבוטלים ברכב שלו ומתבטא בצורה

המתאימה לו על ידי הרכב המתאים לו ( גם שיפור יופי הוא דבר לגיטימי לחלוטין )

לדעתך טוב שהמשטרה פשטה עליהם?

אני אשמח אם תגיד לי מה ההבחנה בין מה שאתם עושים לבין מה שעשו ברמלה על פי החוק?

.

1. אנחנו פועלים לפי תקנון בין לאומי והם לא!

2. יש משפטנים שיטענו שמה שאנחנו עושים חוקי לחלוטין (כי אין חוק שאוסר על מירוצים לפי תקנונים בין לאומיים במסלול סגור) - אין אף משפטן שיטען שמירוצי רחוב חוקיים!

3. שטחי המירוצים שלנו סגורים לציבור - שלהם לא!

אצלנו יש אמבולנס פינוי, אבטחה ולעיתי משטרה בתיאום - במקרה שלהם לא!

4. אנחנו לקראת חקיקה מוסדרת כשהחוק יקבע לפי הקביעות המקצועיות שלנו לפיהן אנו פועלים היום - במקרה שלהם - אין שום קשר לבטיחות ומקצועיות (חלקם מעלים הספק בלי ליגוע בברקסים ומתלים וכדומה).

5. אצלנו זה נעשה בהסכמה מטעם השלטונות - אצל החבר'ה האלה לא!

6. הבעייה היחידה במה שאנחנו עושים היא מנהלתית - תקינה של הרכב - לא עבירות בטיחות כמו אצל החברה האלו.

7. לרובנו כיסוי גם מבחינת תקינת הרכב - בנהיגה באימון כמבחן ביטוח "במבחן" לגבי הרכב שעולה אלפי שקלים רבים בשנה כנדרש בחוק - לא נראה לי שבעלי המשופרות הנ"ל מתעניינים בחוק.

8. בקיצור - אין שום דימיון ביננו לבין העבריינים הללו - למעט אהבה לרכב ולספורט מוטורי ועל כך אני מכבד אותם מאוד - אבל זו לא לגיטימציה לסכן אזרחים שהכי חשוב - זה אנחנו לא עושים - והם עושים באופן קבוע בנהיגה על הכבישים. (להזכירך, הרכבים שלנו מגיעים לאירועים סגורים על נגררים).

בקיצור, כשאני מתאמן/בוחן את ה 106S16 שלי בשטח סגור עם לוחיות "במבחן" אף בוחן/שוטר/משפטן לא יכול להגיד לי שאני עובר על החוק.

מצא את ההבדלים...

אלון

פורסם

למה ?

פורסם

חברה אם כל הכבוד למי שהיה שם,השתולל לא השתולל כל אחד והבחנתו בעניין,רייסים לחיצות

מה הקטע בזה?למה זה טוב?

הרי אתם לא לומדים לקח,תקחו איזה מסלול,תשכרו איזה מנחת ותשחקו שם,למה בכביש?

למה לקבל את החשיפה הרעה הזאת בשבילכם ובשביל מועדוני הרכב שמנסים להיות בעלי שם טוב.

ואל תשוו לרגע בין תחרויות ראלי לבין הלחיצות שלכם כי ממש אבל ממש לא אותו דבר.

אם זה בהתארגנות של הבטיחות בכל מובן ועד בדיקה עם בעלי הקרקע וכיוצא בזה.

ושום תירוץ לא יעזור לאף אחד,רק האינטלגנטים נתפסים ויושבים במשטרה על באלגן.

איך זה שאם כל הכבוד לכם,לא באים לשם החברה בעלי המכוניות המשופרות באמת,ואני לא מדבר רק על אימפרזות.

אין ספור פעמים ראיתי במו עיניי איך צעירים משתוללים וגומרים בתוך גינה,בית או חתולה,מה עשתה לכם החתולה?

עכשיו ברצינות,כמה שאין הבנה למשטרה בנושא לחברה האלה אין עוד יותר!

יום טוב

אמיר

פורסם

למה ?

כי כמו שנאמר כאן מקודם,המשפרים האמיתיים משפרים מתחת למנוע ולא חיצונית

מנוע,גיר ושאר מכלולי האוטו עוברים שיפורים

כלומר כבש מבחוץ זאב מבפנים

פיג'ו 205 שנת 94 יד ראשונה!!

החיים הם אפס למאה

פורסם
למה ?
אני אומר לך למה:

מפני שאלה שמשפרים באמת, מבחינה חיצונית אתה לא תראה על הרכב כמעט כלום שונה מרכב רגיל,ואלה שמשפרים באמת, פשוט לא מתבלטים בשטח כי הם לא מחפשים צרות או פוזות, כי אם חס וחלילה יתפסו להם את הרכב, יורידו אותו מהכביש לצמיתות.

ועוד דבר, מדובר באנשים בד"כ מבוגרים ואמידים, שיודעים טוב טוב מה שיש להם ביד, אני מדבר איתך על אנשים שמפרקים לרכב את הצורה ובונים אותו מחדש איך שהם רוצים, ויש כאלה בארץ, רק שהם במחתרת.

אתה לא תעלה על דעתך ,על איזה רכבים מדובר, לא הונדות ואימפרזות, אני מדבר איתך על רכבים נוסח מרצדסים מתחילת שנות ה 80,אוודי מתחילת שנות ה 80, בימרים מתחילת שנות ה80, אלפות ואפילו טרנספורטר משנות ה 80 המוקדמות - אתה לא תאמין למה אפשר להפוך את הרכב הזה...ויש עוד הרבה.

כשאני ראיתי, אני הייתי בשוק!

אני מדבר איתך על רכבים משנות ה 80-90 שעברו שידרוגים רציניים בעשרות אלפי שקלים.

פורסם
אני אומר לך למה:

מפני שאלה שמשפרים באמת, מבחינה חיצונית אתה לא תראה על הרכב כמעט כלום שונה מרכב רגיל,ואלה שמשפרים באמת, פשוט לא מתבלטים בשטח כי הם לא מחפשים צרות או פוזות, כי אם חס וחלילה יתפסו להם את הרכב, יורידו אותו מהכביש לצמיתות.

ועוד דבר, מדובר באנשים בד"כ מבוגרים ואמידים, שיודעים טוב טוב מה שיש להם ביד, אני מדבר איתך על אנשים שמפרקים לרכב את הצורה ובונים אותו מחדש איך שהם רוצים, ויש כאלה בארץ, רק שהם במחתרת.

אתה לא תעלה על דעתך ,על איזה רכבים מדובר, לא הונדות ואימפרזות, אני מדבר איתך על רכבים נוסח מרצדסים מתחילת שנות ה 80,אוודי מתחילת שנות ה 80, בימרים מתחילת שנות ה80, אלפות ואפילו טרנספורטר משנות ה 80 המוקדמות - אתה לא תאמין למה אפשר להפוך את הרכב הזה...ויש עוד הרבה.

כשאני ראיתי, אני הייתי בשוק!

אני מדבר איתך על רכבים משנות ה 80-90 שעברו שידרוגים רציניים בעשרות אלפי שקלים.

הללויה!כמה שאתה צודק
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...