Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מגבר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עניין של טעם וריח . בכל מקרה לחתוך את האוירה בסכין אני אומר לך מעכשיו כל מגבר שאתה קונה [מתכוון לקנות] שמע אותו לפני כן . בין אם זה זבל סיני שאני אישית אוהב לבין אם זה מגבר המשוייך לחברה מוכרת בשוק.

כי תאוריות ופילוסופיה מתגמדים לעומת האוזן האנושית במבחן האמת.

בהצלחה.

זאת אומרת, אם אני יגיד לך קח מגבר של GENESIS 4X75 או מגבר של EXPLOSION 4X75, אתה תיקח EXPLOSION, כי אתה אוהב זבל סיני, בין כה וכה שתיהם אותה הגברה.

אני צודק?

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

חבל על הכסף היות והסאב שלך 4 אוהם סליל אחד והמונו הזה לא ממש חזק[שלא נדבר על ההספק שלו ב4 אוהם] וגם ככה אין לך סאב נוסף [לחבר בגישור ולרדת ל2 אוהם אבל גם ככה המונו ב2 אוהם נותן 350 ול2 סאבים סיגנון הפנינה שלך זה לא מדגדג ממש] עיצה שלי עזוב שטויות אתה הולך יותר מדיי עמוק ..סגור עניין עם הגי בי אל שנימכר בדיוטי פרי עדיף על כל האופציות שאתה מביא פה ..

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
זאת אומרת, אם אני יגיד לך קח מגבר של GENESIS 4X75 או מגבר של EXPLOSION 4X75, אתה תיקח EXPLOSION, כי אתה אוהב זבל סיני, בין כה וכה שתיהם אותה הגברה.

אני צודק?

לא כי במקרה אקספלוזן שמעתי מגבר שלהם 1000 וואט ירוק כזה בומבסטי ולא אהבתי אותו] אני אוהב זבל סיני זה נכון אבל לי יש גבולות ואני יודע מה כן ומה לא . ולצורך העניין הייתי לוקח את הגנסיס והייתי מוכר אותו ומביא מגבר זבל סיני שאני אוהב ושאר הכסף מכניס לפקמ.

פורסם

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3028,normal_sales

נראה לי אני יקנה מגבר של מאגנט,יש לי רמקולים שלהם ואני מאוד אוהב אותם.

שמעתי כבר מגבר שלהם והוא היה מעולה ,אני סגור על מאגנט .

עכשיו רק נותר להשיג תכסף :? .

פורסם

אתה אוהב לעשות שטויות אהה..לא חבל תגיד לי..

בכל מקרה לגבי מגגנט סידרה דה רוק [בעיקר דה רוק 800 ששמעתי] לדעתי ההצהרות קצת מפוצצות ביחס למה שתאכלס במציאות המגבר הזה נותן..אבל הי זה כבר כסף שלך החלטה שלך אז תיסלם.

פורסם

אוףףףף אז מה הכי טוב ב 800-1000 ?

הjbl מהדיוטי פריי?

כמה הוא נותן בגישור יש למישהו מושג

• תוכן חדש...