Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.:wink:

לפני כחודשיים עשיתי טיפול (ב-"קידר" אשדוד :evil: -לא ממליץ-300 ש"ח-היה ברור שיש נזילה אך הוא חירטת שהשמן יכול לסתום את הנזילה עם היא קטנה...) כולל למזגן ווקום שמן גז, יש לציין שלאחר הטיפול המזגן עבד בצורה נהדרת בדיוק יום אחד , כשחזרתי לבדיקה לבחור שעשה את הטיפול (קיבלתי יחס=זוועה) לאחר בדיקה שהתעקשתי עליה 15 דק' ,הוא אמר שחסר גז וצריך לאתר נזילות ויכול להגיע עד 3000 ש"ח תלויי איזה חלק.(הבדיקה עצמה לאיתור נזילות 180ש"ח)

חזרתי הבייתה ניסיתי לאתר נזילות עם קצף סבון אפילו הגעתי עד רדיאטור פנימי ולא כתמי שמן ולא בועות- כלום הכל ניראה תקין, כהיום (לאחר חודשיים) עדיין יש לחץ מסויים במזגן (מהלחיצה על וונטיל) כלומר הנזילה היא כנראה מאוד קטנה (יחסית) - ויכול להיות שמתבטאת רק בלחצים גבוהים.

עשיתי קצת בירורים (מקווה שנכונים) שבלחצים מקסימליים המזגן מגיעה ללחצים של 200 PSI , חשבתי למלות איזה 150-170 PSI לחץ אויר (כלומר קומפרסור רגיל) - יש לי קומפרסור עצבני למשאיות, לנסות לאתר את הנזילה שוב , להחליף חלק פגום ולעשות -ווקום שמן גז שוב.....

אם מישהו יכול ליעץ בדבר איתור נזילות..או מישהו מכיר מקומות בעייתיים ב106.. או להמליץ על מזגניסט לא שוחט באיזור אשדוד שגם יודע את העבודה....:roll:

תודה מראש לכולם.....:wink:

פורסם

לבד רוב הסיכויים שלא תמצא כלום, פשוט תלך למוסך אחר. ציין באיזה איזור אתה ורפי לין יציא לך על מוסך טוב באיזור מגורך.

אני ממש לא מבין בלחצים אבל 200 PSI לא נישמע לי הגיוני בעליל

לשם דוגמה, בצמיגים של מכוניות משפחתית עם צמיגים רגילים בהערכה גסה כ37 PSI.

לא נראה לי שיש משהו ברכב שיעמוד בלחץ של 200

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אכן לחץ הגז מגיע ל 200 PSI בקו הלחץ הגבוה ובדחיסה ע"י המדחס.

שלא תעז לבצע את מה שחשבת כי אתה תפוצץ משהוא במע' בגלל לחץ גבוה לא מבוקר וכמו כן בלחץ אויר רגיל אתה מחדיר אויר מלא לחות הגורם לנזקים בתוך מע' המזגן. מזגניסט טוב משתשמש בגז זול (כחנקן) לאתור נזילות ועם כמה שיטות בדיקה: ע"י גלאי מצפצף ו/או ע"י מיים עם סבון וע"י החדרת חומר זרחני למע' ולאחר עבודת מזגן במשך כמה ימים אתור סימנים זרחניים. נזילות קטנות קשה לאתר.

פורסם

בוא נתחיל מההתחלה, תתחיל קודם בלנקות את כל הצנרת של המזגן, כולל חיבורים הברגות וונטילים. נקה עד שתראה כמו חדשה.

אחרי זה גש למישהו מקצועי שיודע את העבודה ובקש שיכניס לך חומר זרחני שמגלה דליפות. וגם שימלא גז

סע עם המזגן כל הזמן עד שיפסיק לקרר, כשהוא מפסיק לקרר תחזור לזה שמילא לך את החומר לאיתור דליפות שיבדוק עם האולטרה מאיפה יוצא הנוזל הזרחני. אם אתה מתעקש אתה יכול לבדוק על הצנרת מאיפה הדליפה בלי המנורה במידה והדליפה גדולה. פשוט תראה איפה יש חומר כתום על הצנרת של המזגן.

אם לא נמצא על הצנרת דליפה, יש אפשרות טובה שזה או הרדיאטור של המזגן, או המייבש, או שהמדחס עצמו דולף.

הבנתי שיש רדיאטור של מזגן שנמצא מאחורי הדשבורד כמו הרדיאטור חימום, אצלי ב 106 הרדיאטור הזה הוא חיצוני ויושב יחד עם הרדיאטור של המנוע (המזגן אצלי מקורי ולא של אלכס), אז תסתכל גם שם לגבי דליפות.

אני יכול להגיד לך שברחובות יש בעל מקצוע טוב במוסך מורשה של פיג'ו, כמובן המחיר יהיה גבוהה יותר.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...