Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיותר לפתוח דיון לעוד חצי שנה מהיום. תפתח את הדיון חודש קודם.

יהיה קשה למדי למצוא TT כזו במצב טוב. בנוסף , יש לך בערך 10K שקל למקיף? (אם לא יותר). המחירים של רכב משנת 00 לא צונחים בגלל שנכנס מודל 07.

האם יש לך בצד כסף לתיקונים? טיפולים? טסט שיעלה הרבה, ביטוח יקר כל שנה, צמיגים במחיר של 700-1000 שקל לאחד?

גיא

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב אני עדיין ממליץ על המיאטה אבל אם אתה צריך לבחור מתוך הרשימה המעודכנת אז הייתי אומר שתלך על ה mr2..

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

נכון, המחיר תמיד יורד!

וכן, ברוך השם יש לי כסף ל"יישור קו" וגם לתחזוקה שוטפת.

על המיאטה אני לא יילך כי היא פשוט לא נראית מספיק ספורטיבית והיא יותר דומה למכונית משפחתית עם שני מושבים וגג פתוח.

ה-MR2 יפהפיה אבל אין מה להשוות אותה ל-TT קבריולט שנת 2000- לא מבחינת יופי ולא מבחינת ביצועים.

ה-Z3 יכולה להיות מאוד מעניינת אבל הבעיה שהיא נראית כאילו היא יוצרה 50 שנה לפני ה-Z4 וזה מוריד מערכה מבחינה חיצונית.

שורה תחתונה, אודי TT קבר' שנת 2000 180 כ"ס ידנית זאת הבחירה שלי אבל הן ממש קשות להשגה,

אם מישהו ישמע על אחת כזאת למכירה, אבל היא חייבת להיות משנת 2000 ו-180 כ"ס שיודיע לי בסלקום 052-5-602-602 או באורנג' 054-213-35-35 ובמידה ואקנה אותה אני ישלם למי שיודיע לי 500 ש"ח.

אגב, שמעתי שמי שקונה את ה-TT מקבל יחד איתה בלונדינית בתור תוספת (-:

אמונה, מזל ויכולת = כח החיים!

פורסם

אני לא רוצה להרוס לך את הציפיות, אבל מכוניות מושכות בחורות רק בסרטים...

אלא אם כן אתה מעוניין בכל מיני ערסיות של 4 ב-10...

אני לא חושב שה TT בחירה רעה, אבל האחזקה שלה עלולה להיות בשמיים, לכן הייתי מחפש אנשים שיש להם אחת כזאת, על מנת לקבל מושג על עלויות האחזקה השוטפת וביטוחים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

tt 2001 שמורה תעלה לך יותר מ-110 אלף ש"ח.

כך בעצם לגבי כל מכונית פתוחה או רודסטר שמורה ולא שחוטה שעברה 9 ידיים וכמה תאונות.

יש גם MGF... מכונית מאד מהנה לנהיגה מ-MX וגם יותר יפה, קח בחשבון שאין כאלה חדשות.

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

אני לא חושב שה TT בחירה רעה, אבל האחזקה שלה עלולה להיות בשמיים, לכן הייתי מחפש אנשים שיש להם אחת כזאת, על מנת לקבל מושג על עלויות האחזקה השוטפת וביטוחים.

יש לי חבר עם יונדאי אקסנט שנת 97 חבוטה.. הבן אדם כל יום עם מישהי אחרת.

אין קשר בין מכונית לבחורות :) ברוב המקרים ...

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם

נכון אבל תמיד אוטו יפה ופתוח עושה רושם יותר טוב מאשר סתם איזה צרפתיה או לאנטיס חבוטה...

מנסיון של בחור שנהג על המון פתוחות מcti עד 645 פתוחה........

פורסם

**עריכה - אין צורך לצטט את כל ההודעה שמעליך, מי שרוצה לקרוא אותה יותר מפעם אחת יכול לעשות את גם במקומה המקורי**

רושם זה דבר נחמד.

אך משם הדרך עוד ארוכה :)

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם
tt 2001 שמורה תעלה לך יותר מ-110 אלף ש"ח.

כך בעצם לגבי כל מכונית פתוחה או רודסטר שמורה ולא שחוטה שעברה 9 ידיים וכמה תאונות.

יש גם MGF... מכונית מאד מהנה לנהיגה מ-MX וגם יותר יפה, קח בחשבון שאין כאלה חדשות.

התכוונת לומר ש MG TF יותר מהנה לנהיגה מה mx5?

מוטי יש לך מה לומר בעניין?

פורסם

לא במיוחד... לא נהגתי על ה-MG, מה שכן זכור לי שלטופ-גיר הייתה ביקורת על רמת האמינות הממש נוראית שהרכב הציג, ודווקא טופ-גיר בדרך כלל אוהדים גדולים של יצירות בריטיות (מן הסתם).

מה שכן, לא ברור למה פותח השרשור טורח במיוחד לפתוח שרשור בנוגע לרכישה של רכב שעומדת להתבצע רק עוד חצי שנה :roll: ... מה גם שמשעשע אותי שאחרי שרוב מוחלט של הכותבים המליץ על המיאטה השואל אומר שאין בדעתו ללכת על המיאטה (וזה ממש לא משנה לי שמדובר במיאטה דווקא, באותה מידה יכול היה להיות מדובר בג'יפ לאדה או סקייטבורד), למה לבקש ייעוץ?

מוטי.

פורסם
לא במיוחד... לא נהגתי על ה-MG, מה שכן זכור לי שלטופ-גיר הייתה ביקורת על רמת האמינות הממש נוראית שהרכב הציג, ודווקא טופ-גיר בדרך כלל אוהדים גדולים של יצירות בריטיות (מן הסתם).

דווקא אחרי מבחן בין כמה רודסטרס בטופ גיר שה MG TF בכלל לא הייתה כלולה בו שאלו את ג'רמי באיזו מכונית מבין המשתתפות במבחן הוא היה בוחר אז הוא אמר שהוא היה בוחר את ה MG... :roll:

אני לא מבין אותו לפעמים...

פורסם

טופ-גיר היא תכנית שמטרתה היא אחת - לבדר את הצופה בשביל הרייטינג, אפשר לקחת אותם בערבון מוגבל.

באותה התכנית שבא נאמר שה-MG היא נוראית מבחינת אמינות נערך סקר דעת קהל של שביעות הרצון מהמכוניות שלהם וה-MG זכתה במקום הראשון בתור הרכב הגרוע ביותר מבחינה דעת הקהל בעניין שביעות הרצון שלהם, לא דובר בביצועים או כל אספקט אחר של הנהיגה, רק על שביעות הרצון של בעלי הרכב.

מוטי.

פורסם

ובכל זאת יש הבדל בין נוראית מבחינת אמינות למהנה בנהיגה.. :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

זה לקוח מתוך האתר הרשמי של טופ גיר. זה תוצאות הסקר של שנת 2004:

Bottom10 about which people said 'Yes, I'd buy this car again.'

Rover 25 (59%)

Fiat Punto (59%)

Fiat Stilo (59%)

Peugeot 206 (58%)

MG TF (56%)

Renault Laguna (55%)

MGF (53%)

Peugeot 307 (53%)

Fiat Bravo (48%)

Citroen Saxo (43%)

והסקר הזה לא מדבר רק על אמינות אלא פשוט שואל על השאלה: האם תקנה שוב את אותה מכונית? כלומר מי שקנה אותה התאכזב ממנה מהרבה סיבות, לא רק אמינות.

מסקנה: אל תקנה MG TF/MGF. תקנה מיאטה. סוף סיפור. :smile:

עמוס.

• תוכן חדש...