Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

עוד חצי שנה אני חוגג יומולדת 24 ואני מת לפנק את עצמי ברכב קבריולט...

כרגע אני נוסע עם דייהטסו אפלאוז ידנית שעושה ת'עבודה בסבבה אבל שמתי לב שאני מעלה לאוטו יותר טרמפיסטים דתיים מבחורות וזה קצת מטריד אותי... )-:

ולענייננו, אני מעוניין ברכב ספורטיבי, רצוי ידני, עם גג נפתח בתקציב של גג 120,000 ש"ח וכשאני אומר גג זה אומר שאני צריך למכור מחברות, ספרים, ארונות, מיטה, דיסקים ועוד מלא דברים שאמא שלי שומרת בבוידם כדי "לגרד" את ה-120K ש"ח... )-:

ראשית, אינני מעוניין בפיג'ו 206 CC כי זה לא רכב ספורטיבי.

שנית, אינני מעוניין במכוניות ישנות כמו פיג'ו 306 קבריולט או רובר 216 קבריולט (על שתי המכוניות האלה גם טרפיסטים דתיים לא מוכנים לעלות... (-: )

מחכה להצעות, במידה ואמצע משהו מבין מה שהצעתם אני מבטיח לעשות לכם סיבוב עוד חצי שנה

(בעזרת השם)...

תודה מראש, עידן

אמונה, מזל ויכולת = כח החיים!

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאזדה מיאטה כמובן. שני שנתונים למטה נכנס יפה בתקציב לדעתי.

עמוס.

מחזק את עמוס, וגם ישאר כסף למערכת וכו'...
פורסם
אני מת לפנק את עצמי ברכב קבריולט...

כרגע אני נוסע עם דייהטסו אפלאוז...

...שמתי לב שאני מעלה לאוטו יותר טרמפיסטים דתיים

בוודאי שתוכל להעלות יותר טרמפיסטים דתיים באפלאוז... במכוניות שהומלץ לך פה עליהן כאן - המיאטה וה-Z3 תוכל להעלות הרבה פחות טרמפיסטים דתיים, לכל היותר אחד! :shock:

:lol::wink::-P

סתאאם, התשובה הנכונה היא מאזדה מיאטה.

יותר מהנה לנהיגה בהרבה, יותר שובבה, הגה מאוד מאוד מתקשר, פוטנציאל שיפורים גבוה מאוד ויחסית בזול.

הדגמים הזמינים של ה-Z3 הם בעלי מנועים 1.8L, 1.9L ו-2.8L אם אני זוכר נכונה.

שני הנפחים הקטנים יותר הם חלשים למדי והמכונית היא לא ממש קלילה ולכן הביצועים נחותים מאלו של המיאטה, בעוד שהגירסה החזקה יותר תטרוף את המיאטה בהאצות אבל עדיין לא תהיה מהנה לנהיגה כמוה.

מוטי.

פורסם
מחזק את עמוס, וגם ישאר כסף למערכת וכו'...
או לחילופין (והרבה יותר נחמד) לשניים-שלושה קורסים לנהיגה מתקדמת, שיעזרו לבחור לנצל את ביצועי האוטו בצורה טובה יותר ולהנות ממנו יותר :-).

מוטי.

פורסם

אוודי TT קבריולט מודל 2000-1,

אולי תוכל להכנס לך במחיר שכזה.

גם יפה:) גם מוגדש:) וגם יביא בחורות ולא מתנחנלים:)

BMW 318,320,325( לא יודע איזה שנתונים)

בלי לפגוע במתנחלים ...

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

שים לב גם לעלויות ביטוח לפני שאתה קונה רכב כזה.

אני מצטרף להמלצה על מיאטה, TT, Z3 וסדרה 3 פתוחות, יעלה הון לבטח.

גיא

פורסם

מצטרף להמלצה על המיאטה.

שום Z3 או TT לא נותנת הנאה מנהיגה כמו המיאטה.

(אבל היתרון הגדול של הTT היא שהיא הרבה יותר קלה לשיפור מכל האופציות האחרות.)

ממליץ גם על MR2,אני אישית יותר אוהב אותה מאשר את המיאטה.

מנוע מרכזי + הנאה אחורית = אושר עילאי. :shock:

היא אמנם פחות נפוצה מהמיאטה,אבל כיפית לא פחות לכן החיפוש אחרי אחת כזאת יכול להשתלם לך. :wink:

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
שלום לכולם!

שנית, אינני מעוניין במכוניות ישנות כמו פיג'ו 306 קבריולט או רובר 216 קבריולט (על שתי המכוניות האלה גם טרפיסטים דתיים לא מוכנים לעלות... (-: )

למה הבנות דווקא מאוד אוהבות את ה306(מניסיון..:wink: )

ולפי דעתי העיצוב שלה (של פניפארינה) לוקח בכיס הקטן המון מהמכוניות שהוזכרו פה.

פורסם

איזה חמודים אתם שאתם עוזרים לי!

היום בידיעות אחרונות התווסף מוסף של כל סוגי הרכבים שיש בארץ (למי שאין מנוי שיקנה "ידיעות" היום)

והיה כתוב שם שאכן המאזדה MX5 עדיפה על ה-MR2 מבחינת חוזק והנאה, הבעיה היא שה-MR2

ה-ר-ב-ה יותר יפה מהמאזדה MX5, שבינינו, נפוצה מידי ולא משדרת יותר מידי יוקרתיות...

השאלה אם יש מישהו שהתנסה בנהיגה בשתי המכוניות האלה ויכול לומר לי בפירוש שהמאזדה עדיפה הרבה יותר מה-MR2?

פורסם

שוב כפי שגיא אמר,הביטוח של רכב קבריולט הוא מאוד יקר,ובמקרה שתיארת, שמעל 120K תתצטרך למכור את מטלטליך,המלצתי היא :תקנה רכב בסביבות ה100K ותשאיר 20K בצד ,אני מתאר לעצמי שלפחות חציים ילכו לביטוח.

פורסם
או לחילופין (והרבה יותר נחמד) לשניים-שלושה קורסים לנהיגה מתקדמת, שיעזרו לבחור לנצל את ביצועי האוטו בצורה טובה יותר ולהנות ממנו יותר :-).

מוטי.

מחזק את מוטי.. :smile:

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

היי לכולם!

קודם כל תודה רבה לכם על העזרה.

דבר שני, יש לי כמה מסקנות מהיומיים האחרונים והחלטתי שאני הולך על אחת מאלה:

אודי TT קבריולט 180 כ"ס שנת 2000 = 110,000 ש"ח

ב.מ.וו 318 קבר' שנת 99 = 110,200 (אבל היא אוטומטית- דבר שאני דוחה)

ב.מ.וו 328 קבר' שנת 97 = 113,000 (אבל היא אוטומטית- דבר שאני דוחה)

ב.מ.וו Z3 ידנית, מנוע 2.8 שנת 97 = 96,000 ש"ח

רובר MG 1800 שנת 99 = 82,000 ש"ח

טויוטה MR2 שנת 2001 = 116,000 - 120,000 ש"ח

קחו בחשבון שבעוד חצי שנה המחירים ירדו וגם ככה אף אחד לא משלם היום מחיר מחירון (היו כאלה שאמרו לי שכדאי לי לחכות אפילו עוד שנה ואז יכנסו שנתוני 2007 והמחירים ירדו אף יותר).

אם לומר את האמת ליבי עם האודי TT - גם מ-ה-מ-מ-ת, גם חזקה, גם פוזה של מיליון דולר ואפילו שווה פחות מ-120K. יש להשיג את האודי האלה בכלל?!

• תוכן חדש...