Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מנסה להגיד שג'רמי בחר ברובר בתחפושת כרכב המהנה לנהיגה שהוא היה בוחר..

הוא לא התייחס לפן של האמינות או של הצריכת דלק או של הסחירות או שלא 1001 דברים אחרים ששוקלים מתי שקונים רכב..

הוא התייחס אך ורק להנאה מנהיגה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

וזה עומד בסתירה למה שכתבתי כי?

- או -

אם לא שמת לב, כתבתי שמעולם לא נהגתי על האוטו ולכן אני לא מחווה עליו דעה כנהג, לעומת זאת אם הבחור ששואל את השאלה מבקש ייעוץ ברכישת רכב (פעם אחרונה שבדקתי זה היה השם של הפורום שבו נפתח השרשור) ונאמר על המכונית שהיא סיוט מבחינה של חוסר אמינות, אני אישית רואה את זה מאוד אקטואלי לנושא השיחה, לא?!

מוטי.

פורסם

MGF יותר מהנה מהמזדה.

חד משמעית.

היתה לי ה-MG לשעתיים והמזדה לכמעט יום שלם.

מוטי...להרגע.

:-P

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

פורסם

קודם כל סורי לכולם שאנ לא עונה בהקשר של הת'רד

ולפותח התרד רק שתדע המצב שלך בקאנט אחי עם אתה מחפש אוטו בשביל בחורות כי אם בחורה נורמלית לא באה עם אפלאוז אלייך היא לא תבוא גם עם z9

אז עצה שלי צא מהסרט ותיקנה אטו שאתה ורק אתה תהנה ממנו ותיכנס אליו כל יום בחיוך ופשוט לא תירצה לחזור הבית אלה פשוט להמשיך לנהוג...

נ.ב לי יש ג'אסטי והעסקים פשוט זהב חחח

פורסם

כל העניין הזה של "הבחורות" זה רק בשביל להצחיק ולהוסיף פילפל ואני מאושר שזה הצחיק הרבה אנשים.

לומר שאין בכלל קשר בין מכונית לבחורה זה צודק ל-90% מהבחורות. גם אם אתה נראה כמו פיני בלילי אבל יש לך מספיק בטחון אתה יכול להשיג כל אחת גם עם ג'אסטי או עם דלתא משנת 88.

אבל מה לעשות שיש 10% שזה כן מעניין אותן?!

אבל שוב, זאת לא הסיבה האמיתית, זה רק בשביל להצחיק (-:

אמונה, מזל ויכולת = כח החיים!

פורסם

מה דעתך על הונדה S2000 שנת 99? הרבה יותר חזקה מה TT...

פורסם

בלי קשר לזה שהסיכוי למצוא אחת כזו למכירה, (ובמצב טוב, ללא תאונות קשות) אפסי, (היא נמכרה בכלל ב99 בארץ?) זהו רכב שלא מתאים כרכב ראשון בהנעה אחורית, הוא ירסק את הרכב (ואת עצמו) מאוד מהר, יותר מדי מהר.

גיא.

פורסם

ה-S2000 נמכרו בארץ רק משנת 2000 ואכן קשה מאוד למצוא אותן

קמה שזה נשמע מופרך רוב ה-S2000 שנקנו בארץ הושבתו בתאונה.

זה ממש אוטו מסוכן - חייבים לשות קורס נהיגה ספורטיבית כדי לנהוג עליו.

אמונה, מזל ויכולת = כח החיים!

• תוכן חדש...