Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן ( או לא )

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 20 שנה של רכיבה על אופנוע, הוא נגנב , ובהגיעי לגיל 50 , החלטתי לעשות את המעשה הסביר ולעבור לרכב.

נסיעה יומית תל אביב רחובות - פקקים מעצבנים בעיקר בדרך חזור, זה רכב שיהיה שני במשפחה.

סדר גודל 15K ק״מ בשנה 

מחפש משהו קטן נוח חסכוני ואמין , חקרתי את הרכב והצ׳טים והגעתי למסקנה שהקליאו מודל 2022-23 יכול להיות תמורה טובה לכסף

מצד שני, צרפתית, והחששות צפים…

חיפשתי פה ביקורת והתבלבלתי יותר , סוגי גירים, מנועים רצועות ומכלולים…

האם אפשר לקבל עצה לגבי קליאו מודל 2023, רמת גימור RS Line ? יתרונות/ חסרונות והאם יש עדיפות למשהו אחר בתקציב של 80k-90? 

אגב, איך פריסבי מבחינת חברה? אמינים או להתרחק?

תודה!

פורסם

למה לא לקחת רכב מיני? למשל ספארק ברמת אבזור הבכירה. משנת 2023.

קליאו אפשר לקחת עם מנוע 1.0 ליטר ותיבה רציפה שמעולה לפקקים, לי הייתה רמת אבסור מיוחדת Lutecia שניראתה מעולה ומאובזרת.

יש גם מנוע 1.3, חזק משמעותית אך עם תיבה רובוטית, פחות מומלץ.

יש עוד אופציות למשל מסדה 2 ברמת אבזור pure white עם סלון נעים מאוד.

או סוזוקי איגניס/ סוויפט.

אפשר 

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בכל זאת נסיעה בכבישים מהירים, אם מדובר בנוסע בודד הייתי מעדיף סופרמיני. וכיוון שפות״ש לא מתמצא בתחום, ומצד שני נראה שדרישותיו צנועות, כנראה שהייתי מחפש יפאנית או קוריאנית עם רקורד אמינות גבוה.

אגב, פות״ש: מה תקציבך, ומה הדרישות חוץ ממנוע וארבעה גלגלים? 

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

בכל זאת נסיעה בכבישים מהירים, אם מדובר בנוסע בודד הייתי מעדיף סופרמיני. וכיוון שפות״ש לא מתמצא בתחום, ומצד שני נראה שדרישותיו צנועות, כנראה שהייתי מחפש יפאנית או קוריאנית עם רקורד אמינות גבוה.

אגב, פות״ש: מה תקציבך, ומה הדרישות חוץ ממנוע וארבעה גלגלים? 

כתבתי גם דרישות וגם תקציב ידידי

פורסם

הונדה ג'אז או יאריס. אם משהו יותר גדול אז טויוטה קורולה היברידית

• רעיון טוב! 1

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

את התקציב מצאתי בסוף, מתחבא בסוף הפוסט.

את הדרישות - באופן חלקי בלבד. האם, כרכב שני, ישמש את המשפחה או רק אותך? יש לך דרישות איבזור? יש העדפה למותגים מסויימים? צפי לנהגים חדשים מאחורי ההגה?

עדיין הייתי נשאר עם ההמלצה לסופרמיני יפאנית או קוריאנית. מצד אחד לא רכב זעיר על הכביש המהיר, מצד שני, לא גדולה מכדי להתמודד עם חניה בת״א. וככלל אמינות טובה, אם כי צריך להתייעץ לגבי דגם ואקזמפלר ספציפיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש פרימיום גדול לרכב קטן.
אלא אם כן זו מגבלה מחייבת, הייתי מסתכל דווקא על משפחתיות היברידיות.
קורולה תעלה 10-15 אלף פחות מיאריס משנתון מקביל ותהיה נוחה יותר, מאובזרת יותר ושקטה יותר בקו רחובות-תא.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...