Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הבנתי- זה באמת בוטים איראנים שהפילו את הפורום?

מה פספסתי? 

פורסם
בתאריך 9.6.2026 בשעה 14:10, Derish כתב:

הבעיה היא שכל הפקחים עובדים בהתנדבות

you pay peanuts, you get monkeys

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפני שהאתר קורס סופית, תשאירו לפחות איזה אמצעי קשר נוסף. כתובות מייל, אולי איתות באמצעות סימני עשן.

חבל לי שכל האנשים שאני אוהב לקרוא כאן ייעלמו בלי שוב.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 53 דקות, amosbmw כתב:

איתות באמצעות סימני עשן.

זה רעיון טוב, אבל אני לא בטוח כמה מעשנים יש כאן,

מצד שני -  די בסמוך יש אולם גדול, ריק וחינמי, מעין עיר מקלט שנוכל להתכנס בה במקרה ש...

מקום שלדעתי הרבה מכאן גלשו בו בעבר. אני הצלחתי אפילו לשחזר את הסיסמה של הניק מפעם מזמן

https://www.tapuz.co.il/threads/עיר-מקלט-ומפלט-לגולשי-carsforum-במקרה-של-קריסת-האתר.15733150/

• אהבתי 2
פורסם

ויש גם דף פייסבוק, שנראה לי משמים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ניסיתי להיכנס לאתר מספר פעמים, ללא הצלחה. שוב נאלצתי לרדת לעבוד על הרכב, הפעם בשמש. גיליתי שיש לא מעט עבודה.

מעניין מה גורם לבעיה הזו באתר.

עריכה אחרונה על ידי Pavlik

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

וואי וואי עד עכשיו לא קלטתי כמה אני מכור.

אני מרגיש כמו איזה ויאטנאמי שחילצו ממערה!

איחולי החלמה שלמה לעמוס האומלל.

• מצחיק 4

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...