Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

ראיתי שיש הרבה אנשים שעושים הובלה + אחסנה של תכולת דירה לכמה חודשים. 

בחיים לא התנסיתי בזה ואם למישהו יש המלצה או טיפים מסוימים, כמו ממה להיזהר ועל מה להקפיד, אשמח לשמוע.

יש לזה ביטוח למשל? 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

חייב להיות ביטוח,איזה חברה תיקח ממך כסף ותכולה ולא יהיה לה ביטוח? מחר תבוא אליהם "זה נשבר זה נהרס",מה יעשו ?

תעשה רישום מדויק ודקדקני של כל מה שאתה הולך לאחסן,רצוי אפילו תיעודי וידאו.

אם יש גישה לאחר מכן כמו STORAGE UNITS בארהב,מה טוב - שאתה יכול לגשת מדי פעם לבדוק שהכל בסדר\להוציא\להכניס משהו

וכמובן לא ללכת אוטומט על הראשון שתמצא\יומלץ לך,לעשות ש.ב עמוק,בכל זאת אתה הולך לאחסן דברים יקרים (אני מניח,ולא זב'לה)

בהצלחה!

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

אני השתמשתי ב"אחסון בטוח/ הובלות הגלגל" בראשון לציון. 

10 קוב עלו לי בזמנו סביב ה600 ש"ח לחודש אם אני זוכר נכון, אבל אני מניח שהמחיר כבר לא רלבנטי.

ה"באסה" היחידה מבחינתי הייתה שהם לא פתוחים בימי שישי, ואם אתה צריך להוציא משהו פעם ב... ‏(אני הייתי צריך, אחסנתי ל15 חודשים‏), צריך לעשות זאת בבוקר יום חול. 

ביטוח זה א' ב', ונסה לחפש מקומות מסודרים כמה שיותר, כי תכל'ס, כל מושבניק עם האנגר יכול לפתוח מקום כזה. 

עוד יתרון של אחסון בטוח, לטעמי,  היה שהם נמצאים בבניין בעיר, ולא על הקרקע בשטח פתוח, על כל המשתמע מכך.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי שביט

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני השתמשתי בזמנו באביה אחסנה בצור יגאל, שכרתי 15 קוב לאחסון של ציוד דירה (בעיקר ארגזים, בקושי ריהוט) למשך 4~ חודשים והתרשמתי מאוד מהשירות והמתחם.
מדובר על לפני כמעט 3 שנים אז אני מניח שמחירים עלו, אבל המחיר בזמנו היה בסביבות ה750-800 שקל לחודש אם אני זוכר נכון. אני יודע שיש זולים יותר, אבל זה היה יחסית קרוב לי (גרתי אז בדרום השרון), והמקום באמת מרשים, נקי ומדוגם ברמה מאוד גבוהה. יש שם גם את כל הציוד של עגלות, סולמות וכל מה שצריך כדי לעשות את השינוע קל. בנוסף זה עם 0 מגע אדם, הכל נעשה דיגיטלית והמתחם זמין 24/7 שזה פלוס מדהים.
יש להם גם מחשבון ביטוח שאתה יכול לשחק איתו לראות כמה אקסטרה זה מוסיף לך לתשלום.

ממה להזהר? שמור על הגב שלך... להוביל עצמית זה לא פשוט על הגוף

פורסם

אביה משכירה היום מחסנים בחניה התת קרקעית של ביג גלילות. מסודר מאוד ונקי. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני 8 שעות, YoJ כתב:

ממה להזהר? שמור על הגב שלך... להוביל עצמית זה לא פשוט על הגוף

טיפ הכי חשוב

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)

תודה רבה על התגובות. עזר לי מאוד. אני אברר עם אביה שהמלצתם. 

אני מניח שאצטרך מחסן גדול, כי זה לתכולה של דירה לתקופה של כחודשיים-שלושה גג. המיקום לא מאוד קריטי לי כי אני לא צריך להוציא משם משהו תוך כדי, אבל בגלל שתכננתי לעשות הובלות אל המחסן וממנו מניח שאולי מחסן קרוב יותר יוזיל לי את ההובלות קצת. 

המליצו לי למצוא מוביל שעושה גם אחסנה ואז הכל מול נותן שירות אחד, אבל דיברתי עם אחד במדרג ועוד אחד שהומלץ בפייסבוק וזה היה נשמע מאוד "אל תדאג אחי נדאג לך יהיה בסדר" וזה משהו שאני פחות מתחבר אליו בגישה. לכן חיפשתי המלצה מניסיון. 

מוביל טוב יש לי, אבל הוא לא עושה אחסנות. כנראה שאצטרך לפצל. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • מצחיק 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

גם נסיון חיובי עם אביה. שים לב לגבי נושא הביטוח, יש כל מיני מגבלות (פריטים יקרים במיוחד צריך לבטח בנפרד לפי מה שאני זוכר).

טיפ נוסף - הנפח לפעמים מבלבל, אם יש לך אפשרות גש ותעיף מבט בשביל להבין מה תצטרך. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בד"כ אתה תצטרך פחות קוב ממה שאתה חושב. 

בדיוק כמו שאתה מסתכל על משאית איסוזו ולא מצליח להבין איך תכולת דירת 4 חדרים ו4 נפשות נכנסת לארגז, אבל זה מצליח 😆

מי שמתעסק בתחום יידע להגיד לך מה אתה צריך לפי רשימת התכולה שתיתן לו. 

• רעיון טוב! 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

שים לב שיש מקומות שהאחסון בהם אין שליטה כלשהיא על האקלים, אז הכי טוב זה ממוזג או לכל הפחות לא תחת כיפת השמיים.

נתקלתי כבר בשירות שנותן לך קובייה שאותה אתה ממלא ואז מעבירים אותה לשבת בחוץ בחום הישראלי בגלילות (שכחתי את השם של החברה).

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...