Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 שעות, sperial כתב:

לפני כמה שנים פנגו עצבנו אותי. בלי לקבל רשות התחילו לחייב אותי תמורת שירותי ״פרימיום״ שלא ביקשתי. חיפשתי בחנות האפליקציות ומצאתי את סלופארק (שכעבור זמן שינתה את שמה לסלו).

הניתוק מפנגו היה מרגיז - הצריך אותי להתקשר טלפונית לשירות הלקוחות על מנת להפסיק את חיוב חשבון האשראי.

אני כבר לא זוכר איך נראה פנגו, מן הסתם האבולוציה פעלה גם שם. סלו מרגיז בכך שהדף הראשון שמופיע הוא פרסומת ולפעמים קשה למצוא את ה-x הקטן בפינה, אבל אחרי כן הוא נוח ואינטואיטיבי. משך תקופה לא קצרה השתמשתי בו גם לתשלום בתחב״צ (הממשק זהה לממשק של הופאון-רב פס). חוץ מזה בכניסה לחניונים הוא שולח sms עם הצעה לשלם באמצעותו, אני מתעלם כי יש עמלה של שקל, והיום כל חניון מקבל את ה-wallet במחסום היציאה.

@ניקו פ. אין מניעה להשתמש בשתי האפליקציות במקביל כדי להתנסות. החריג היחיד הוא השימוש בתחב״צ, מומלץ לא לשנות אפליקציה במהלך מחזור חיוב (שמתגלגל ב-25 בכל חודש בשעה 04:00), על מנת לא להפסיד הנחות.

סביר להניח שאישרת את השימוש בשירות שלא במכוון. הם מעצבים את האפליקציה (מיקום הכפתורים וצבעם) כך שאם אתה לא מרוכז אתה לוחץ אישור במקום ביטול 

• אהבתי 1
פורסם

אפשרי? כן. סביר? הרבה פחות. אישור רכישה מצריך בדרך כלל משהו יותר מאשר הקשה אקראית. העניין הוא שלאתרים האלה יש כבר פרטי כרטיס אשראי, מה שמקל על ביצוע הפוילע-שטיק. אבל מילא. הרוויחו פעם אחת 10 או 10.9 ש״ח והפסידו כבר שנים של חניה של 6 רכבים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שעל הבוטנים שהאפליקציות האלה מקבלות על הפעלה בכחול לבן, יותר משתלם להם לנסות לעבוד עליך שתירשם לשירותים שלהם בתשלום ולא תשים לב, מאשר לאבד אותך בתור לקוח. 

פורסם

ייתכן. העובדה היא שהאפליקציות חיות, קיימות ומתעדכנות. מן הסתם מתפרנסות לא מהאחוזים מהשלטון המקומי אלא מהשירותים הנוספים, שרכישת חלקם מוצדקת בנסיבות מסויימות. אבל מכאן ועד שימוש בשיטות הנלוזות שחברות הסלולר לימדו אותנו לפני 20 שנה יש מרחק ניכר. אני בטוח שעל כל לקוח ששם לב ל-10 שח האלה יש 10 שאם בכלל שמו לב זה היה אחרי שנתיים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

אפשרי? כן. סביר? הרבה פחות. אישור רכישה מצריך בדרך כלל משהו יותר מאשר הקשה אקראית. העניין הוא שלאתרים האלה יש כבר פרטי כרטיס אשראי, מה שמקל על ביצוע הפוילע-שטיק. אבל מילא. הרוויחו פעם אחת 10 או 10.9 ש״ח והפסידו כבר שנים של חניה של 6 רכבים.

זה לא הקשה אקראית. תשים לב פעם הבאה כשפנגו מציעה לך שירותים בתשלום. כפתור האישור נראה כמו כפתור ביטול, וכפתור הביטול פחות בולט לעין. כשאתקל בזה אצלם מסך ואעלה. כמעט ולא משתמש באפליקציה

פורסם

אצלי נמחקה לפני 8 שנים. כרטיס האשראי מאותם ימים הוחלף כבר פעמיים. והפרסומת של סלו פחות אגרסיבית, לא די בהקשה אחת כדי לאשר הזמנה.

פורסם

לפנגו יש כרגע יתרון לבעלי תו חניה תל אביבי שמאפשר לסרוק את ה-QR שעל השלטים ברחובות ולדעת אם סבבה לך לחנות בכחל"ב הרלוונטי או לא (ע"ס תו החניה ששוייך למספר הרכב שלך). לאחר שעברו לשיטת האזורים שדופקת את התושבים, זה יכול למנוע דו"חות מיותרים.

פורסם
לפני שעתיים, davemustaine87 כתב:

אני חושב שעל הבוטנים שהאפליקציות האלה מקבלות על הפעלה בכחול לבן, יותר משתלם להם לנסות לעבוד עליך שתירשם לשירותים שלהם בתשלום ולא תשים לב, מאשר לאבד אותך בתור לקוח. 

זה לא סותר.

פנגו איבדו אותך, עברת לסלו.

סלו איבדו אותך, עברת לפנגו.

מניח שזה די מתקזז, אין יותר מדי אופציות.

פורסם
לפני 8 שעות, sperial כתב:

ואם אתה מחייג החניה מופיעה לך באפליקציה? כשאתה פותח את האפליקציה כשחניה פועלת מופיע הנתון החשוב ביותר - כמה זמן נותר. לא מוותר על זה, מה גם שאפילו עם עיניים של בומר אוריגינל ההפעלה באפליקציה לגמרי אינטואיטיבית.

לא יודע, בדכ החניות שלי קצרות ככה שזה לסגור את החניה. אם אני לא בטוח אני מסתכל בחייגן מתי התקשרתי להפעיל.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

"מחייג"? "מיקום\GPS"? 

אני מרגיש שאני פשוט לא יודע להשתמש בפנגו אחרי שקראתי פה, יצאתי עם רגשות נחיתות. 

השימוש שלי בסיסי- מפעיל את האפליקציה, אומר "לא" לפרסומת\הצעה\מה-שזה-לא-יהיה שקופץ לי, מפעיל את החנייה. 

לא מנוי לשירותים מתקדמים או פרימיום או מה שזה לא יהיה. 

מעצבן הפרסומת בהתחלה, אבל זהו. כל השאר סביר לחלוטין. 

וכל עוד יש רק 2 שחקנים בשוק, שניהם ישארו לנצח ב"אותו טעם". 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...