Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, פנגו ממש מעצבנים אותי. 

הai ממליץ לנסות את סלו. אני אנסה. 

יש עוד אפליקציות שאולי פחות מוכרות ואתם ממליצים? 

מה טוב בסלו למע שמשתמש? מה רע? 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

סלו זולים יותר בחלק מהחניונים. ב10 אגורות שלמות.

יש לי את שתי האפליקציות ולא הרגשתי בהבדל מיוחד.  מסלו אף פעם לא התקשרו להגיד לי שאני מקבל בחינם שרותי פרימיום, שאחר כך יעלו כסף.

תוריד ותנסה, אין עלות למעבר בין האפליקציות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מתוך סקרנות, מה מעצבן אותך?

הצורך להגיד להם 'לא תודה' פעם בכמה חודשים?

כי תיאורטית יש את 'אל תתקשר אלי' (https://dnc.fta.gov.il/) שאמור לפתור את זה.

לא ניסיתי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה שטוב בפנגו זה שהם נותנים לך קאש בק שאפשר לנצל בתחבורה הציבורית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה נבלה זה טרפה, תנסה סלופארק, בשניהם אתה בכל מקרה צריך להיזהר לא ללחוץ על כל מיני ״הצעות אטרקטיביות״ 😕

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה לכולם. מעצבנים הטלפונים בעיקר. 

מעצבן גם שפעם היה בחינם התראת שכחה והיום בתשלום אבל זה עליי לא עליהם. 

האם בסלו זה חינם? 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא (חמש תווים)

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפני כמה שנים פנגו עצבנו אותי. בלי לקבל רשות התחילו לחייב אותי תמורת שירותי ״פרימיום״ שלא ביקשתי. חיפשתי בחנות האפליקציות ומצאתי את סלופארק (שכעבור זמן שינתה את שמה לסלו).

הניתוק מפנגו היה מרגיז - הצריך אותי להתקשר טלפונית לשירות הלקוחות על מנת להפסיק את חיוב חשבון האשראי.

אני כבר לא זוכר איך נראה פנגו, מן הסתם האבולוציה פעלה גם שם. סלו מרגיז בכך שהדף הראשון שמופיע הוא פרסומת ולפעמים קשה למצוא את ה-x הקטן בפינה, אבל אחרי כן הוא נוח ואינטואיטיבי. משך תקופה לא קצרה השתמשתי בו גם לתשלום בתחב״צ (הממשק זהה לממשק של הופאון-רב פס). חוץ מזה בכניסה לחניונים הוא שולח sms עם הצעה לשלם באמצעותו, אני מתעלם כי יש עמלה של שקל, והיום כל חניון מקבל את ה-wallet במחסום היציאה.

@ניקו פ. אין מניעה להשתמש בשתי האפליקציות במקביל כדי להתנסות. החריג היחיד הוא השימוש בתחב״צ, מומלץ לא לשנות אפליקציה במהלך מחזור חיוב (שמתגלגל ב-25 בכל חודש בשעה 04:00), על מנת לא להפסיד הנחות.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

עקב חוסר הנכונות של האפליקציות האלה לקבל תשלום בכרטיסים זרים, אני משתמש באיזי-פארק הישן של המשפחה במהלך הביקורים שלי בארץ. לא כל העיריות מקבלות אותו וגם הטעינה קצת מגושמת (דרך קורא כרטיסים בחיבור usb), אבל קשה לשכוח אותו דלוק ואין שם פרסומות. לא אלטרנטיבה של 100% אבל בין זה לבין המדחנים ומכונות התשלום לא יצא לי להיתקע בינתיים. 

תשלום על חניה זה דבר פשוט שאמור להיות נגיש לכל. לא ברור לי מדוע החווייה צריכה לכלול פרסומות, אופציות פרימיום, או דרישה לטלפון חכם עם קליטה וסוללה טעונה. אבל זה אני, שעוד באברופה הייתי סקפטי...

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • אהבתי 1
פורסם

אחלה פיתרון אבל לא ראיתי את המכשיר הזה במו עיני כבר שנים, אין להשיג בשום מקום, גם כמשומש.

פורסם

וגם מדווח שהשימוש בו הופסק. גם תחנות הטעינה נעלמו, אבל אולי איני רואה אותן בגלל שינוי במנהגי מילוי הדלק שלי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סלו אבל אני בכוונה במוד בומר ומשתמש בחיוג. האפליקציה מותקנת למקרה ו... אבל היא מורדמת.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

ואם אתה מחייג החניה מופיעה לך באפליקציה? כשאתה פותח את האפליקציה כשחניה פועלת מופיע הנתון החשוב ביותר - כמה זמן נותר. לא מוותר על זה, מה גם שאפילו עם עיניים של בומר אוריגינל ההפעלה באפליקציה לגמרי אינטואיטיבית.

פורסם

שתי אפליקציות פח, עם פרסומות, 200 שלבים על מנת להגיע להפעלת חניה, וכול דבר שאינו סופר בסיסי מצריך תשלום נוסף. 

הייתי משתמש ב-סלו כי היא הייתה קצת פחות פחונית עד שפתאום היא הפסיקה למצוא מיקום על פי GPS. הייתי צריך כול פעם להזין ידנית את המיקום שלי. מכיוון שזה כיף גדול, נאלצתי לעבור לפנגו. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...