Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע איך להגיב על ההודעה שלך - מצד אחד, מבאס טילים הקטע עם הביטול דיונים החשובים האלו. 

מצד שני צודק וחצי לגבי התרבות הקלוקלת הפושה בארצנו. 

מצד שלישי... 

הבאג שאני הצלחתי למצוא בכל המערכת הזו, היא שאנשים לא באמת מעוניינים ללמוד. זה הכל. 

הם באים, עושים את העבודה שלהם ורוצים ללכת הבייתה. זהו. 

אין פה שום עניין מעבר. לא ללמוד, לגדול, להתפתח, לשפר, להתייעל. 

התרבות ענישה היא עוד דבר שרק מוסיף למנטליות הזו של אני יצאתי בחמש. אין שום תמריצים ברוב המקומות והמקצועות להיות ממש תותח ולהשתפר ולהתייעל. ולרוב זה מוביל גם כן ל"ענישה" בדמות של הרבה יותר עומס עבודה. 

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אגב, הזכרתי את עולם התעופה - אז יש מדינות בהן החקירה מתנהלת במקביל במסלול ה״לימודי״ ובמסלול המשפטי, ואני מדבר על דמוקרטיות מערביות. איני יודע מה היחסים בין הרשויות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה שאני מעופף לא מסמיך אותי לדון בנושא :lol:.

• מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני רק שאלה.

איך הבת שלך, בת ה-4, הספיקה לחגור כ"כ מהר? מיד אחרי שהדלת שלה נסגרה התחלת בנסיעה. אז כנראה שלא הספיקה. כלומר בזמן התאונה היא אפילו לא הייתה חגורה.

יש לך עניין רציני עם לקיחת אחריות, וזה משתמע על כמה פנים. 

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
לפני 20 דקות, Style כתב:

אני רק שאלה.

איך הבת שלך, בת ה-4, הספיקה לחגור כ"כ מהר? מיד אחרי שהדלת שלה נסגרה התחלת בנסיעה. אז כנראה שלא הספיקה. כלומר בזמן התאונה היא אפילו לא הייתה חגורה.

יש לך עניין רציני עם לקיחת אחריות, וזה משתמע על כמה פנים. 

לדברי כבוד הפות"ש היה עוד ילד במושב האחורי שעזר לחגור את הילדה.

פורסם
בתאריך 26.1.2026 בשעה 09:41, אלעדית כתב:

אין לי מושג איך זה עובד כששניכם באותה חברת ביטוח, אבל ההיגיון שלי אומר שזה לא אמור להגיע למשפט כשהכסף אמור ממילא לצאת מאותו כיס. אני טועה?

אבא שלי היה נהג סמיטריילר. פעם רכב פרטי עקף אותו מימין וחתך אותו מהשטח המת. נזק לשני הרכבים. לגמרי אשמת הפרטי. שניהם היו מבוטחים באותה החברה. החברה לקחה את הצד של הפרטי, כי השתתפות עצמית של משאית זה פי 3 יותר יקר.

אבא שלי הלך למשפט, נגד הנהג של הפרייבט ונגד חברת הביטוח שלו, שהחליטה לייצג את הנהג. השופט הטיל 100% אשמה על הפרייבט.

• אהבתי 4
  • מעניין 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 18 שעות, Stangg כתב:

הדבר היחיד שאני עושה שונה במצב שאתה יצרת עבורו זה שאני הייתי משתדל לקחת עוד איזה מטר ממך

כמו שכבר כתבתי, במצב כזה אני גם צופר צפירה ארוכה. קודם כל, כדי למנוע מצב שהרכב החוסם יתחיל לנסוע בזמן העקיפה ובנוסף זה עוזר להוציא את התיסכול.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 18 שעות, TvrSpee12 כתב:

לדברי כבוד הפות"ש היה עוד ילד במושב האחורי שעזר לחגור את הילדה.

ובכל זאת, קשה לי להאמין שהוא הספיק לחגור אותה טרם תחילת הנסיעה. רק על זה מגיע לו 500 ש"ח קנס + 2 נקודות לפי החוק.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
לפני כשעה, Style כתב:

ובכל זאת, קשה לי להאמין שהוא הספיק לחגור אותה טרם תחילת הנסיעה. רק על זה מגיע לו 500 ש"ח קנס + 2 נקודות לפי החוק.

מסכים לגמרי, גם כתבתי את זה בתחילת השרשור, 9 שניות זה לא מספיק כדי לחגור ילד באוטו לפני שאתה מתחיל לנסוע.

בשניה 20 הילדה עולה לרכב מהכביש בשניה 29 הרכב כבר בתנועה.

פורסם
בתאריך 25.1.2026 בשעה 02:38, הדיין כתב:

אחרי שנעזרתי בעצות של חברי הפורום

אז הנה העצות שלי:

1. תפנים שיצרת סיטואציה מסוכנת מאוד שבנס נגמרה רק בנזק לרכוש. אל תעשה זאת שוב, משום סיבה.
  2. תן לחברת הביטוח לנהל את כל ההתדיינות מול הנהג השני ואל תתערב. התערבות שלך לא תועיל.
  3. אל תחשוב אפילו לתבוע את הנהג השני בתביעה נגדית. לא רק שלא תזכה כמעט בודאות, יש סיכוי גדול שתחוייב לשלם את הוצאות המשפט שלו.
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

קראתי ואין לי אלא להסכים עם רוב טענות חברי הפורום. ואני שולל ממך את התואר של הדיין 😂

שני מבוטחים באותה חברה . נציג אחד אומר לפות"ש אתה צודק באלף אחוז נציג אחר לוחש את אותה אמירה למבוטח השני. וככה המבוטחים מבסוטים.

לכו תתבעו אחד את השני אני אשלם לכל אחד את פסיקת השופט ואקח מכם השתתפות עצמית ועליית פרמיה.

ברוב חציפותה היא לא מתכוונת לתת להם הגנה משפטית המגיעה להם על פי הפוליסה ככל שמגיעה להם. 

אני מעריך לך אשם תורם של 75-80% לשני את המשלים ל 100%

תעדכן אותנו איך נגמר 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...