Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גריל גז עד 3500?

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על העצות, בסוף רכשתי את הנפוליאון שרשמתי, 

הייתי קצת בלחץ להזמין כי בשישי כבר ארחתי,

אז הייתרון של שטח צלייה גדול באמת עזר, וב2 מחזורים סיימתי 8 קילו בשר, הרבה יותר קל להשתלט על כמות כזאת ממנגל פחמים פשוט.

עולם אחר מבחינת קלות התפעול, מבחינת טעם לא היו תלונות שחסר פחם ;)

• אהבתי 2

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
בתאריך 9.12.2025 בשעה 19:02, falou כתב:

להוציא במידה המתאימה זו המומחיות של המנגליסט, וזה לא כזה מסובך. בתור מי שגם עשה בשר באירועים של 50 איש, זו לא תורה מסיני.

האיכות היא בבשר, המנגליסט צריך רק לא להרוס.

1. קבבים: בהנחה שלא מדובר בקבבי מונסדיוט גלוטומט, עם 95% חומר סינטטי כלשהו, 4% שומן טראנס ו-1% חתול, אלא בקבבים איכותיים, מדובר עדיין בבשר פשוט, כמו המבורגר. לא שזה רע, אבל זה לא יכול להיות ״מעולה״.

2. פרגיות: בסדר. מרקם אחיד, טעם אחיד, קל לא לייבש. סבבה עם מרינדה. שוב, פשוט.

3. כנפיים - יותר קלוריות בפירוק מאשר מקבלים מהאכילה. לא לטעמי.

בזמן שאנשים מנפנפים והופכים ומזיזים ומתעסקים, אני שם נתח, צורב אותו חמש דקות, עושה אותו לאט שעה-שעתיים, בודק כל רבע שעה, ובא לחתוך כשהוא מוכן. בינתיים אני עם החבר׳ה, ואתה מנפנף...

קודם כל מבחינתי כשעושים מנגל להביא רק סטייקים ונקניקיות נשנוש, שים כל פעם קצת, נוריד נחתוך נאכל ונפתח פלופ עד הפעם הבאה.

אבל זה לא משנה ששוב - יש אנשים שונים עם רצון שונה.

אם זה לא מתאים לך אל תזמין אותם, אם הזמנת אז וואלה תכבד.

פורסם

2 הסנט שלי:

1. אחלה בחירה  - הנפוליאון גריל מצוין עם השירות והאחריות המעולים של כרמל דיירקט (אני כבר עם גריל שני שלהם אחרי שהראשון שרד מעל 10 שנים).

2. גריל גז זה עולם אחר של נוחות וזמינות, אחרי המעבר, גריל פחמים מרגיש כמו אביזר פרה היסטורי, no way back.

3. ממליץ בחום לרכוש פלנצ'ה (משטח צלייה שטוח) במקום אחת הרשתות - הפתרון האידיאלי לצלייה מבוקרת של נתחים שומניים/עדינים (קבב, המבורגר, כנפיים וצלעות) ולמעורב - מונע את ההתלקחויות וחריכה של הבשר.

4. למתקדמים - יש אפשרות להתקין רוסטרי (אביזר לצלייה איטית של נתחים על גבי שיפוד מסתובב) ולהכין אסאדו, עוף שלם ושווארמה - אליפות....

5. המתכון לאריכות ימים של הגריל - כיסוי מגן תמיד (חובה) ונקיון יסודי בסוף כל שימוש.

פורסם
לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

קודם כל מבחינתי כשעושים מנגל להביא רק סטייקים ונקניקיות נשנוש, שים כל פעם קצת, נוריד נחתוך נאכל ונפתח פלופ עד הפעם הבאה.

המנות ראשונות שלי הן בד"כ נתח קצבים (עבה) ומוז'חאס (שקדים, כשהמחיר לא במשקלם בזהב. ולחשוב שפעם היינו קונים אותם בפחות ממה שעולה אוכל זול לחתולים...)

גם נקניקיות צ'וריסוס זה אחלה, אבל אני מתקשה למצוא טובות.

לפעמים, אם יש מזל, מוצא מורסיז'ה (נקניק דם), אבל כבר לא מכיר קצבייה שעושה כאלו, והקפואים זה לא זה.

אחרי זה בד"כ וואסיו ו/או פיקניה. 

גם בשיטת הטפטופים. 

אני לא מכין ערימה מהירה, שתתקרר על השולחן...

זה דורש קצת ניהול של הגריל, עם איזור חם ואיזור חמים, אבל בסופו של דבר מעט מאוד זמן עמידה על הגריל עצמו.

בגלל שכבר ידעתי לארגן בשר לאירועים של עד 50 איש, על גריל גדול, 12 איש במרפסת זה באמת קטן עלי.

לפני 8 שעות, yuval1111 כתב:

ממליץ בחום לרכוש פלנצ'ה (משטח צלייה שטוח) במקום אחת הרשתות - הפתרון האידיאלי לצלייה מבוקרת של נתחים שומניים/עדינים (קבב, המבורגר, כנפיים וצלעות) ולמעורב - מונע את ההתלקחויות וחריכה של הבשר.

זה נשמע כמו רעיון טוב. 

לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

אם זה לא מתאים לך אל תזמין אותם, אם הזמנת אז וואלה תכבד.

אני כבר מותג, אנשים מזמינים את עצמם...

וברצינות,

אם אני מארח את החבר'ה מהעבודה, אני עושה מה שהם רוצים, כולל גריל נפרד לבשר כשר. 

אם יש לי אורחת הודית, שלא אוכלת בקר, תהיה לה פרגית. 

אם מישהו מביא את הבשר ורק עושים אצלי, אני מסתדר עם הכל. זה באמת לא כזה מסובך...

(אם כי הודעתי לגיסי שלא שם יותר את הקבבים התעשייתיים שמוציאים טונה עשן ויוצאים מכווצים ובטעם של מלח ועוד מלח).

אני לא גריל-נאצי...

אם אני מזמין את החברים שלי, אני לא עושה תוכנית כבקשתך.

הם למדו לאכול את מה שאני מכין, ובינתיים הביקוש עולה על ההיצע.

נ.ב. הסוד שלי, קונה את הבשר אצל יוז'י בכפר שמריהו, ומקשיב להמלצת הקצב.

אחרי זה נשאר רק לא לקלקל...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 20 שעות, yuval1111 כתב:

2 הסנט שלי:

1. אחלה בחירה  - הנפוליאון גריל מצוין עם השירות והאחריות המעולים של כרמל דיירקט (אני כבר עם גריל שני שלהם אחרי שהראשון שרד מעל 10 שנים).

2. גריל גז זה עולם אחר של נוחות וזמינות, אחרי המעבר, גריל פחמים מרגיש כמו אביזר פרה היסטורי, no way back.

3. ממליץ בחום לרכוש פלנצ'ה (משטח צלייה שטוח) במקום אחת הרשתות - הפתרון האידיאלי לצלייה מבוקרת של נתחים שומניים/עדינים (קבב, המבורגר, כנפיים וצלעות) ולמעורב - מונע את ההתלקחויות וחריכה של הבשר.

4. למתקדמים - יש אפשרות להתקין רוסטרי (אביזר לצלייה איטית של נתחים על גבי שיפוד מסתובב) ולהכין אסאדו, עוף שלם ושווארמה - אליפות....

5. המתכון לאריכות ימים של הגריל - כיסוי מגן תמיד (חובה) ונקיון יסודי בסוף כל שימוש.

לגבי הניקיון, את כל החלקים או רק הרשתות? 

הרשתות גם את הנירוסטה של הפחמים ניקיתי אז אין לי בעיה, אבל שאר החלקים זה כבר overkill לא?בכל מקרה המעבר לא אמור להתלכלך, הוא יושב מתחת לזוויות

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
לפני 12 שעות, falou כתב:

המנות ראשונות שלי הן בד"כ נתח קצבים (עבה) ומוז'חאס (שקדים, כשהמחיר לא במשקלם בזהב. ולחשוב שפעם היינו קונים אותם בפחות ממה שעולה אוכל זול לחתולים...)

גם נקניקיות צ'וריסוס זה אחלה, אבל אני מתקשה למצוא טובות.

לפעמים, אם יש מזל, מוצא מורסיז'ה (נקניק דם), אבל כבר לא מכיר קצבייה שעושה כאלו, והקפואים זה לא זה.

אחרי זה בד"כ וואסיו ו/או פיקניה. 

גם בשיטת הטפטופים. 

אני לא מכין ערימה מהירה, שתתקרר על השולחן...

זה דורש קצת ניהול של הגריל, עם איזור חם ואיזור חמים, אבל בסופו של דבר מעט מאוד זמן עמידה על הגריל עצמו.

בגלל שכבר ידעתי לארגן בשר לאירועים של עד 50 איש, על גריל גדול, 12 איש במרפסת זה באמת קטן עלי.

זה נשמע כמו רעיון טוב. 

אני כבר מותג, אנשים מזמינים את עצמם...

וברצינות,

אם אני מארח את החבר'ה מהעבודה, אני עושה מה שהם רוצים, כולל גריל נפרד לבשר כשר. 

אם יש לי אורחת הודית, שלא אוכלת בקר, תהיה לה פרגית. 

אם מישהו מביא את הבשר ורק עושים אצלי, אני מסתדר עם הכל. זה באמת לא כזה מסובך...

(אם כי הודעתי לגיסי שלא שם יותר את הקבבים התעשייתיים שמוציאים טונה עשן ויוצאים מכווצים ובטעם של מלח ועוד מלח).

אני לא גריל-נאצי...

אם אני מזמין את החברים שלי, אני לא עושה תוכנית כבקשתך.

הם למדו לאכול את מה שאני מכין, ובינתיים הביקוש עולה על ההיצע.

נ.ב. הסוד שלי, קונה את הבשר אצל יוז'י בכפר שמריהו, ומקשיב להמלצת הקצב.

אחרי זה נשאר רק לא לקלקל...

אז תהיה בן אדם ותזמין פעם אחת מה קרה?

פורסם
לפני 15 שעות, יובל .מ. כתב:

אז תהיה בן אדם ותזמין פעם אחת מה קרה?

מעדיף את האימהות של החברות מהביצפר, בלי לפגוע...

• מצחיק 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...