Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מריבות על חניה ברחוב

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, guy.a כתב:

השאלה, אם זה חוקי לחנות ככה קטנוע

למען האמת, רק ככה זה חוקי. זה שהאופנועים חונים על מדרכות, זה לא חוקי. גם אם לא נאכף.

בתור רוכב דוג עם ותק של 30 שנה, מעדיף לחנות בחניה מסודרת, מאשר לטפס על מדרכות.

אגב, בלא מעט מקומות יש חניות יעודיות לדוג, על הכביש, כמו רכבים.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

יכול להיות שאפשר להזיז לו את הקטנוע קצת קדימה (בעדינות כמובן בלי לפגוע בכלום)

ואז מישהו יחנה שם (לאו דווקא אתה) וכך חודש פלוס מינוס

אולי הוא יבין את הרמז.

אבל תלוי איזה סוג טיפוס הוא

ערס צעצוע 

או סתם אדם ממוצע שנחמד שיש לו חניה חמה  

• רעיון גרוע 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, om2 כתב:

יכול להיות שאפשר להזיז לו את הקטנוע קצת קדימה

מעצבן ככל שיהיה, אסור לך לגעת ובוודאי לא להזיז קטנוע/אופנוע, רק כי לא בא לך טוב איך שהוא חונה.

באותה מידה (לא) יכול מישהו עם מלגזה או ג'ק עגלה להזיז את הרכב שלך ("בעדינות כמובן בלי לפגוע בכלום" עאלק...).

בת"א, למרות שע"פ החוק זה אסור, לא אוכפים חניית דו"ג על מדרכות (היכן שלא מסומן בפירוש שאסור).

בהרצליה למשל, הפיקוח העירוני אוכף באכזריות חניית דו"ג על מדרכות ברוב אזורי העיר,

גם במקומות בהם אין חניית אופנועים מסודרת. כבר חטפתי ככה 3 דוחות, למרות שחניתי על מדרכה רחבה מאוד.

הבן שלי חנה את הקטנוע שלו בפינה של חנייה בכחול לבן, בצורה מתחשבת כדי לאפשר גם חנייה לרכב,

ומצא אותו שוכב על הצד כי איזה נהג/ת שם עליו Z והמשיך לדרכו.

הנזק  (ידית בלם שבורה, סדק בפלסטיקה ושפשופים) הוערך בכמה אלפי שקלים, שכמובן לא היה לו ממי לתבוע אותם.

בהקשר של הפוסט הזה, כפי שנאמר - חוקי אבל מסריח...

הפתרון היחיד שאני מוצא כיעיל וחוקי, פשוט להחנות שם דו"ג או שניים נוספים, ולצלם אם הוא ינסה להזיז אותם.

*ביפו אגב, באיזור של חומוס אבו חסן בשבטי ישראל, ראיתי שזו תופעה נרחבת, שקטנועים חוסמים חניות רכבים,

וברור שזה נעשה בצורה מכוונת. לא ברור לי אם בגלל ההפרעה לתושבים ברחובות הקטנים,

או שמישהו מנצל את מצוקת החנייה בשבתות ו"מוכר" חניות...

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • אהבתי 1
פורסם

לא מבין למה המדינה לא עושה משהו בנידון. ברור לי שאופנוע צריך לחנות בצידי המדרכה, יחד עם זאת, בשל מצוקת חנייה אמיתית, שרק תלך ותחריף, אופנוע צריך לחנות בניצב למדרכה. ולא לתפוס חניה של רכב. ככה כל אחד, יקנה טוקטוק, וישתלט על חניה ציבורית ויהפוך אותה לפרטית. נוסע לעבודה, מעמיד את הקטנוע ככה שלא יתפסו לו את החנייה, חוזר מהעיסוקים שלו.. יש לו חנייה שמורה. תענוג

פורסם
לפני 1 דקה, guy.a כתב:

לא מבין למה המדינה לא עושה משהו בנידון. 

פה איבדתי אותך 😦
יש כל כך הרבה תחומים ונושאים שמתחילים במשפט הזה... 😔

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יש מיזם של "שטינקרים בתנועה" רק עם שם מכבד יותר, שמצלמים ושולחים למשטרה תעוד על עבירות. אולי זה פתרון...

רק שאישית אני מתעב תרבות של הלשנה. לדעתי הכוח הזה מתועל בסוף לשימושים לא חיוביים.

בקיצור, תופעה אחת מני רבות שמתארת את העובדה שאנחנו בהרבה מובנים אוסף של פרטים שלא מבינים שעם קצת ויתורים אפשר ליצור חברה נעימה יותר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, NAPOLEON כתב:

רק מעיר, ששמירת חנייה אין לה תוקף חוקי, דהיינו להעמיד כסא, קרש או אדם שישמור על החנייה עד שההוא מגיע.

פה הוא משאיר קטנוע. שזה כן חוקי. אבל מעצבן. 

פורסם
לפני 8 שעות, guy.a כתב:

גם לי יש בעיית חנייה, אחד השכנים, מחנה קבוע בחנייה ברחוב, ברגע שהוא יוצא מהחנייה עם הרכב שלו, הוא שם בחנייה את הקטנוע שלו, "שישמור לו על החנייה" עד שיחזור. ואז שחוזר, הוא מחנה את הקטנוע בצד על המדרכה. ככה כבר מעל לשנתיים. ניסינו לפנות אליו, אין עם מי לדבר, ניסינו לפנות לפקח מספר image.thumb.jpeg.568cedb1cc12ab121e0f3385d7fcddda.jpegפעמים, הוא אומר שזה חוקי וזה תקין. לי זה נראה לא הגיוני שזה חוקי. מה דעתכם. מצ"ב תמונה של הקטנוע שלו

הקטנוע זה הבעיה?

במדרכה ממול יש שורה של מכוניות שחונות על המדרכה באדום לבן...

פורסם

יש להם תו נכה, כמו ל 50 אחוז מהרכבים בישראל, זה נהיה סמל סטטוס, אוטו חדש ומוסיפים 2000 שח למאכר שיסדר תו נכה. בוא נראה אם משרד התחבורה סגר את הפרצה

פורסם
לפני שעתיים, guy.a כתב:

יש להם תו נכה, כמו ל 50 אחוז מהרכבים בישראל, זה נהיה סמל סטטוס, אוטו חדש ומוסיפים 2000 שח למאכר שיסדר תו נכה. בוא נראה אם משרד התחבורה סגר את הפרצה

המשטרה חוקרת 🤦🏻‍♂️😆

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני 3 שעות, guy.a כתב:

בתמונה הרכבים חוסמים את מרבית המדרכה. רושם להם דוחות על סך 500 ש"ח (5953) מבלי להתלבט כלל.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...