Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת עמוד תמרור, האם תקין?

פוסטים מומלצים

פורסם

ברחוב לידי יש עבודות ומלא משאיות, וכל פעם אני רואה את התמרורים עקומים ועל הרצפה.

צילמתי ונראה לי שהעירייה לא שמה את העמוד בתוך הקרקע מספיק, האם זה נראה תקין? נראה כמו 40 סנטימטר בקושי.PXL_20250831_1607010852.thumb.jpg.e38b876de2915c785f850951db1ab6e7.jpg

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

כבודו מוזמן לקרוא את התקן הקובע להצבת תמרורים ברפרוף שטחי במסמך לא מצאתי תקן קובע לעומק בסיס העמודים.

מצב התקן.

תקנות והנחיות להצבת תמרורים.pdf

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה יעזור העומק של עמוד התמרור, אחרי שמשאית מביאה לו ליטוף?

בתור מועצה (אם היא בכלל יודעת מזה), עדיף לחכות שיגמרו את עבודות ואז הם יחזירו את הרחוב למצבו התקין.

רוצה להפגין אזרחות טובה?

דווח למועצה שלך באחד מערוצי הדיווח המקובלים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

לפני שכתבתי פה הסתכלתי על התקן ולא מצאתי שום רפרנס, בגלל זה שאלתי פה אם מישהוא יודע.

לפני שבועיים פתחתי קריאה לעירייה אחרי שהתמרור היה בזווית נוטה ליפול והם באו וסידרו יום אחרי.

כנראה עוד פעם משאית ליטפה אותו.

פשוט נראה לי שכל מכה קטנה תפיל אותו כי הוא בקושי תקוע במדרכה.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

עזוב לרגע חוקים/תקנות, תנסה לחשוב על זה ככה:

אילו העמוד היה מעוגן כמו קו מתח גבוה, נניח, אז מעבר לעלות הגבוהה של ההקמה, פגיעה מקרית הייתה יוצרת נזק משמעותי יותר לרכב הפוגע, והעמוד היה נגזר/נקרע ברמה שמחייבת להחליף את כולו.

כשיש לך עמוד שלא מקובע חזק מדי, אפשר ליישר אותו עם כמה מכות ולסדר בחזרה את העיגון תוך חצי שעה. כל עוד הוא לא נופל כשנשענים עליו או כשיש סערה - פשוט לא צריך יותר ל-99.999 אחוז מהזמן.

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אה, אני רק שאלה. 

אני רואה כמעט כל יום תמרורים (כמו הנמוכים שמציינים נתיב, אבל גם גבוהים כמו בתמונות פה) על הרצפה, למחרת חזרה במקומם, מחרתיים על הרצפה :LOL:.

השאלה, כאילו- אולי פשוט אפשר, לא יודע, להתקין את התמרור קצת יותר פנימה מקצה הכביש?! איפה שנהגים יותר מאבדים שליטה ועולים קצת על המדרכות?...

לא צריך הרבה, לא ממש ישפיע על הנראות של התמרור, אבל יגן עליו מרוב (כן, רק רוב) התאונות. 

image.thumb.png.c85ce184fdbbf1a6fb3ffa4b0a003316.png

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 5 שעות, car_me כתב:

פשוט נראה לי שכל מכה קטנה תפיל אותו כי הוא בקושי תקוע במדרכה

תמרור לא אמור לשרוד מכות של כלי רכב.

הוא צריך להיות יציב בסטנדרטים סבירים כמו לא ליפול אם אדם נתקע בו, או אם יש רוחות חזקות.

אם משאית פוגעת בתמרור, הנהג עבר עבירה.

כמובן שאפילו לא טורחים לדווח.

אתה יכול להמשיך לדווח על כל מקרה, או לנסות ללהסב את תשומת לב העיריה לבעיה החוזרת ושישקלו הצבה שונה.

פורסם

יש פתרון מאוד קל לבעיית התמרור.

תואיל העירייה לשלוח פקח לקבלן שהמשאית שייכת לו ועל כל פעם של הפלת התמרור תיתן לו קנס.

ואז במקום שאתה כתושב תשלם כסף מהארנונה שלך על רשלנות של נהג המשאית והקבלן - ישלם הקבלן ותראה איך התמרור יישאר עומד.

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, גור אדם כתב:

יש פתרון מאוד קל לבעיית התמרור.

תואיל העירייה לשלוח פקח לקבלן שהמשאית שייכת לו ועל כל פעם של הפלת התמרור תיתן לו קנס.

בוא וניקח את זה קצת קדימה. 

איך העירייה אמורה לזהות? 

אה, להתקין מצלמה על כל תמרור? מה שרק יעצים את העלות של התיקון?...

לא כל הצמתים וכל הפינות בארץ מצולמות (בינתיים), אתה יודע. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז

פורסם

מדובר על מקרה ספציפי שפות"ש מדבר עליו בו התמרור נופל כל פעם והעירייה חוזרת כל פעם כדי להתקין אותו מחדש.

אם מדובר באתר בניה אחד שבו יש קבלן מרכזי, יש דרכים לעירייה להגיע אליו ולשכנע אותו שעדיף שהתמרור לא ייפול כל הזמן.

פורסם (נערך)

אני מבין שאין לך מושג כמה זה נפוץ בארץ...:LOL:

עריכה אחרונה על ידי ברווז

פורסם

ליד מקום העבודה שלי, יש אתר בנייה של הרקבת זה זמן רב, ותמרור שהיה בכניסה לאתר, נפל / כופף ונפל מספר פעמים ותוקן מספר פעמים - בסוף וויתרו עליו ויום אחד הוא נעלם (איני זוכר אפילו מה היה אותו תמרור. כנראה שלא היה חשוב מספיק).

alfa 156 2.5.

פורסם

משום מה, נזכרתי במשהו. 

אין תיאור זמין לתמונה.

• מצחיק 2

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...