Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

אתמול אספתי מסניף הדואר במקום מגורי 2 דוחות על נסיעה במהירות מופרזת. כשנכנסתי לאתר רשות הגביה הופתעתי לראות שיש שם עוד שני דוחות זהים מלפני כ4 חודשים שלא ידעתי על קיומם.

כל 4 הדוחות זהים: צולמתי במצלמת גאטסו נוסע במהירות של 102-108 קמ"ש (המהירות ב4 הדוחות היא בטווח שבין 102 ל 108 קמ"ש)  בכביש בגין בירושלים כאשר המהירות המותרת היא 80קמ"ש.

כל דו"ח ע"ס 750ש"ח + 8 נקודות.

2 הדוחות מחושד מרץ שלא ידעתי על קיומם עד אתמול, כבר הספיקו לצבור ריבית פיגורים ועומדים כעת על 975שח לדו"ח. 

הסך הכולל לתשלום כרגע הוא 3450 ש"ח. ובנוסף 32 נקודות שלהבנתי יחייבו אותי בשני קורסים של רענו נהיגה.

אציין כי ברשותי רשיון נהיגה 12 שנה ללא עברות תנועה כלל, פרט לדו"ח משנת 2022 על נסיעה בשוליים שרשום על שמי למרות שאשתי נהגה באותו הזמן ברכב, אבל באותו הזמן לא טרחתי להסב את הדו"ח על שמה.

אשמח לייעוץ 

האם ניתן לצמצם את מספר הדוחות ו/או הנקודות בטענה שלא הייתי מודע ולא היתה לי הזדמנות נאותה לתקן את נהיגתי?

יש למישהו רעיון מה עליי לעשות כדי לשפר את המצב?

האם כדאי לי לפנות לעו"ד? יש סיכוי שהוא ישפר משמעותית את המצב?

מצרף את אחד הדוחות ללא פרטים מזהיםדוח.pdfדוח.pdfדוח.pdfדוח.pdf

עריכה אחרונה על ידי יוליאן17
פורסם (נערך)

בעיית הדוחות שלא מגיעים בדואר מוכרת, חפש כאן שרשור מלפני כמה ימים.

אתה תחוייב בקורס נהיגה ״נהיגה נכונה״. וחוץ מזה יהיה עליך לנהוג ״כמו בטסט״ כי אם תצבור עוד 4 נקודות רישיון הנהיגה שלך ייפסל ל-3 חודשים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ד״א - בעבירות תנועה אי ידיעה אינה פוטרת מעונש.

@אלעדית זוכר את הדיונים שהיו בחודשים האחרונים על הורדת מרווח האכיפה בעבירות מהירות מצולמות? כביש בגין הוא כביש בשטח בנוי, עם האכיפה המוגברת הנובעת מכך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, יוליאן17 כתב:

זו המהירות הנורמלית בה אנשים נוסעים בכביש הזה כשהוא לא עמוס.

רוב האנשים מאיטים לפני המצלמות. אני מחוסר מודעות (רגיל לנסוע שם בלי וייז...) לא האטתי...

ידוע לי (בתוך עמי אנוכי יושבת)

אבל השילוב של הקמש המדוייק מעלה שאלות

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
פורסם
לפני 6 דקות, אלעדית כתב:

שמעתי מעוד אנשים שקיבלו דוח על המהירות הזו ואמרו שאולי המצלמה תקולה.

image.png.4d4ba6810ae6a97ac15f11d4fb04de52.png

בהתחלה חשבתי שזה צירוף מקרים אבל 4 פעמים על 102-108 ? אתה נוסע עם בקרת שיוט?

לא.

רוב האנשים מאיטים לפני המצלמות. אני מחוסר מודעות (רגיל לנסוע שם בלי וייז...) לא האטתי...

פורסם

אם קיבלת באותו מקום 4 דו״חות תוך 3 חודשים אתה לא מודע לסביבה, ואתה משלם את המחיר.

אולי פספסת את הידיעה שפורסמה לפני מספר חודשים, אבל המשטרה הודיעה לפני מספר חודשים על הפחתת מרווח האכיפה בדוחות מצלמות מהירות. @אלעדית אני מניח שמי שהתלונן על הצילומים במהירויות בין 20-30 קמ״ש מעל המותר היה רגיל למרווחים הישנים, והופתע מהחמרת האכיפה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 24 דקות, sperial כתב:

ד״א - בעבירות תנועה אי ידיעה אינה פוטרת מעונש.

אז אתה אומר שמדי פעם להיכנס לאיזור האישי ולברר אם במקרה מחכים קנסות ? 

לפני 19 דקות, יוליאן17 כתב:

הסיבה שאני תמיד נוסע עם WAZE. 

• רעיון טוב! 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם (נערך)
לפני 30 דקות, sperial כתב:

אני מניח שמי שהתלונן על הצילומים במהירויות בין 20-30 קמ״ש מעל המותר היה רגיל למרווחים הישנים, והופתע מהחמרת האכיפה.

אני מניח כמוך.

אני לא נכנס לשאלה האם תקין להפחית מהירות אכיפה ולתת דוחות על משהו שאנשים היו רגילים

אני לא נכנס לשאלה האם הגבלת המהירות שם הגיונית (כבר כתבתי כמה פעמים שלדעתי לא - שטח בנוי? נו באמת..., אבל זה החוק)

אני רק מנסה להבין האם המצלמה לא תקולה. לדעתי זה מוזר שלכולם כותבים 102 קמ"ש

עריכה אחרונה על ידי אלעדית
פורסם (נערך)

דוחות מצלמה צריכים להשלח תוך 4 חודשים, הסיכוי שלא נשלחו קטן. לרוב מדובר בבעית דואר ואין דרך להלחם בה. מכעיס אבל זה המצב.

אפשר לנסות לפנות לעו״ד ולבדוק אופציה של איחוד תיקים, אבל זה יעלה כסף וזמן, ולא בטוח שיצליח, בעיקר לאור העובדה ששני הדוחות הראשונים כבר חלוטים, ויהיה צורך להלחם ולהוכיח שלא הגיעו לידך מסיבה שלא תלוי בך.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

אחד - לבדוק אם אכן מדובר בדרך עירונית 

שניים -  לראות שהופחת מהמהירות 5 קמ"ש 

שלוש - לקבל מספרי דואר רשום ולראות מה קרה איתם בדואר 

ארבע - אם הדוחות מחודש  מרץ לראות מתי נשלחו אולי עוד טרם חלפו ה 90 יום לתשלום / לבקש להישפט למרות שככל הנראה הזמן עבר ולכן גם עלה הסכום לתשלום .  לא ברור איך לא עלה ל 1,125ש"ח שזה תוספת של 50% על הקנס המקורי . אלא רק ל 975 ש"ח 

כדאי אולי לבקש להישפט ולבקש להגיע להסדר טיעון עם התובע של נסיעה שלא בהתאם לתנאי הדרך עלפי תקנה 51 עבירה שעליה אין נקודות

• אהבתי 1

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ועוד לפני כן - לבחון היטב את הצילומים המצורפים לדו״חות, ולראות האםהרכב הנמצא בנתיב המצויין בשולי הצילום הוא רכבך (דגם, צבע ומספר רישוי). לפני מספר שנים חבר פורום נכבד קיבל דו״ח שגוי, הוא נסע בנתיב 2 בעוד שבתחתית התצלום צויין שהרכב הממהר היה בנתיב 3 (או משהו דומה).

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...