Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כפכפים - המלצות?

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם בקרוקס הפתוח הרגל לא מזיעה בכלל. ושם לא צריך להתעסק עם רצועות וסקוצ'ים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלכתי היום לקניון לעשות קצת מדידות.

Reef  לא מתאימות לרגלי הפיל שלי (הרגל נכנסת אבל זה מרגיש כמו באקט).

Birkenstock - להפתעתי הרבה סגרו את חנות אוריגינלס שבשבילה נסעתי לקניון (בטח לפני שנה וחצי, לא מפתיע שלא ידעתי). מי יודע איפה אפשר למדוד אותם בחנויות אחרות? השאלה היא ספציפית על הדגם של הגומי כמו בתמונה: 

כפכפי אריזונה מגומי BIRKENSTOCK

פורסם
לפני 35 דקות, SlowRide כתב:

גם בקרוקס הפתוח הרגל לא מזיעה בכלל. ושם לא צריך להתעסק עם רצועות וסקוצ'ים.

אני לא מתעסק. זה אצלי כפכף לכול דבר עם אופציה לסנדל למשל אם אני יטייל באיזה נחל

פורסם

מה אתה נועל על המנוף?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 14 שעות, KipodYam כתב:

הריף נראים סבבה, יש כמה דגמים, אפשר הסבר שבטוח יהיה יותר מגפט?

מה הכוונה?

אני הסברתי על ה- REEF Fannig מהניסיון האישי שלי. 

הן לא נקרעות (כתלות בשימוש סביר, יומיומי ואפילו אינטנסיבי, אבל אף אחד לא יכול להתחייב על זה).

אני לא מזיע בהן בכלל.

והן ממש לא עושות ריח (שלא כמו סנדלי ה- Source Gobi שלי שמסריחות כאילו יצאו מביוב ולכן אני כבר ממש שלא משתמש בהן).

והפסקה שרשמתי ממש לא נכתבה ע"י Chat GPT שאני לא משתמש בו וב- AI בכלל, אני רשמתי אותה בלי עזרה של שום כלום.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, DAHUJI כתב:

כמו סנדלי ה- Source Gobi שלי שמסריחות כאילו יצאו מביוב

אכן יש לשורש האלה נטייה להצחין.

לדעתי הריח מגיע מהפתחים של הרצועות, ומסדקים קטנים בסוליה שנכנסים אליהם מים.

יש לי את הדגם החדש שאין לו את הבעייה הזו, אבל אני גם לא מרטיב אותו בד"כ.

"חדש" 🙃 כשאני עושה חשבון הם כ-5 שנים אצלי...

עריכה אחרונה על ידי BoazB11
  • מצחיק 1
פורסם
לפני שעתיים, GTאי כתב:

Birkenstock - להפתעתי הרבה סגרו את חנות אוריגינלס שבשבילה נסעתי לקניון (בטח לפני שנה וחצי, לא מפתיע שלא ידעתי). מי יודע איפה אפשר למדוד אותם בחנויות אחרות? השאלה היא ספציפית על הדגם של הגומי כמו בתמונה: 

https://footlocker.co.il/collections/brand-birkenstock

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

ההמלצה שלי - לכפכף ביתי - וגם מחוץ לבית תהיה OOFOS 

זה כפכפים ונעליים שנועדו לשיקום ספורטאים וכל מה שיוצא מהם - פשוט, מדהים. 

אני כבר עשור לפחות עם הכפכף הקלאסי שלהם אבל הרעיון של הסוליה הוא זהה בכולן: 

image.thumb.png.eadeb2065554b73f9a92a8eeec504598.png

פשוט - וואו, אין לי מילה אחרת לדבר הזה, מבחינתי זה בטופ 5 רכישות של החיים הבוגרים שלי.

יש יבואן בארץ. 

• מעניין 2

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היבואן של OOFOS זה היבואן של ברוקס. שאני חייב לציין שהוא אחד היבואנים השפויים בארץ לנעלי ספורט.

לעומת זאת, יש את היבואן של אסיקס, שזה חזירות לשמה. זה גם הבעלים של רשת אוריגינלס, שזה אומר שהוא גם היבואן של teva ועוד שלל מותגים. בקושי ראיתי הנחות בעבר. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

השנקל שלי.

בעל מידה גדולה (45-46) ורגל רחבה.

קרוקס למיניהם אף פעם לא היו לי נוחות + מזיע בהם בטירוף. לא כיף.

כפכפים של Havaianas - לא מתאימות לבעלי רגל רחבה בכלל, בכללי לא נראות כמו כפכפים נוחות לאורך זמן.

כפכפים של Reef - ניסיתי 3 דגמים שונים, ספיציפי עם המידה שלי + רגל רחבה הם פשוט לא.. מידה 11 קטנה מידי, מידה 12 גדול מידי.. את הפנטום גם רכשתי כי הרגיש די סביר על הרגל, אך נזנח תוך חודש מחוסר נוחות.

כפכפים של Cobian - מאוד נוחים, אך בעלי אורך חיים קצר..  שנה גג הם הופכים לפלטה + סופגים זיעה אז המשטח הופך לא נעים ומסריח. שטיפה וייבוש מחזירים קצת חיים אבל לזמן קצר.

ניסיתי עוד כמה סוגים פה ושם אך לא מצאתי חלופה ראויה שגם נוחה להעביר איתם זמן ממושך אז נשארתי בשנים האחרונות עם ה-Cobian והחלפתי כל חצי שנה - שנה.

לפני כמה חודשים הייתי בטיול בארה"ב, נתקלתי בכפכפים של Flojos שהיו נראים איכותיים למדי וממש נוחים במחיר מגוכח של 15 דולר. נרכשו כדי לסגור פינה למהלך הטיול, אך התברר שהם פשוט מעולים. אני כבר כמה חודשים חורש אותם ואין שום סימני בלאי ומתעלות בנוחות על הCobian שהיו הGo-to שלי עד היום. נמכרים גם באמזון במחירים של 30-55 דולר וחלקם עם משלוח חינם. כבר הזמנתי עוד זוג שיהיה. ממליץ.

https://www.amazon.com/dp/B0BT8T7R75

https://www.amazon.com/dp/B0BXRT71ZF

https://www.amazon.com/dp/B0F13X3917

• מעניין 2

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני 33 דקות, dalet11 כתב:

כפכפים של Havaianas - לא מתאימות לבעלי רגל רחבה בכלל, בכללי לא נראות כמו כפכפים נוחות לאורך זמן.

כפכפים של Reef - ניסיתי 3 דגמים שונים, ספיציפי עם המידה שלי + רגל רחבה הם פשוט לא.. מידה 11 קטנה מידי, מידה 12 גדול מידי.. את הפנטום גם רכשתי כי הרגיש די סביר על הרגל, אך נזנח תוך חודש מחוסר נוחות.

קטע.

אני עם רגל מאוד רחבה (צריכים להתאים לי נעלי צבא והתאמתי נעלי סקי) ועד היום הHavaianas היו הכי מתאימות ונוחות, כולל זוג על הרגלים בעת כתיבה השורה הזו... דווקא אתמול מדדתי Reef  במידה וקבילה והרצועה לא היתה מספיק גדולה בשביל שאכניס את הרגל.

• מעניין 2
פורסם

אני לא יודע לגבי היצע מקומי של כפכפי ריף, אבל בארצות הברית/אמזון  המידות מוצעות בשתי אופציות - אימום צר/רגיל או אימום רחב 

image.png.9d70228ea05fb3805b0ad5c934d27f5b.png

https://www.healthyfeetstore.com/pages/width-chart-men?srsltid=AfmBOooCi85jrNpN89fDbW7LGr9rnABy04it_YoOogZ8aM02YB_aLTsr

לדוגמא :

image.thumb.png.47402e5edeb0f5524cc71d1299c1d698.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...