Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, INDY1 כתב:

פעם ראשונה מגיב כאן (ולא רק קורא)

לענין השרשור ב225 אלף לא הייתי קונה אלנטרה לאספקה בנומבר. הייתי קונה BRZ מודל 2023/2024 יד שניה עם 10-20 אלף קמ. ולעזאזל השימושיות...

באג'ז? תזמינו אונליין. מושב אחורי? תסתכלו החוצה ותראו כמה מכוניות נוסעות לידכם עם נהג לבד או נהג +1.

ירידת ערך? היונדאי תרד יותר וגם תהיה פחות מכונית מבוקשת כשתהיה בת 3 או 10.

חסכתי כמה שנים ולפני שנה קניתי BRZ מודל 2024 (אז בת 7 חודשים ) 

וכן היא עומדת בחניה 95% מהזמן . אני עובד בתא ולא הגיוני לנסוע איתה כdaily בפקקים. זה השיקול היחיד. אני נהנה הנאה גדולה מאד גם לנסוע איתה נסיעות מנהלתיות קצרות.  אפשר להסביר לי שזה מטומטם , אבל לא מענין אותי כמה עולה ביטוח , וכמה עולה דלק 98 וכמה עולה להחליף 4 צמיגי 215/40

המכונית השניה בבית זה אלפא מיטו תלתן ישנה (2016) עם 150 אלף קמ והיא נוסעת הרבה יותר (וגם שם התחזוקה הבסיסית עולה יותר מרכב קוריאני בת 9)

ואם יש נסיעת סופש כל בני הבית כולל הילדים יעדיפו לנסוע בBRZ גם אם יותר צפוף . גם באלפא היה צריך לקפל את המושב, גם פה צריך. . 

עצתי לכם - הגשימו את החלומות שלכם, כל עוד אפשר.

עשיתי לך אומנם לייק בעיקר על המסר של להגשים חלומות ושאתה נהנה מהרכב שלך גם מזה שלא כביכול מנצל אותו עד הסוף. העיקר שאתה מבסוט כל השאר לא משנה

מה שאני לא מסכים זה שהצגת את היונדאי כאיזה רכב ליסינג שקיבלת מהעבודה ולא כמשהו שגם יכול להחשב להגשמת חלום עבור אחרים רק בגלל שהוא פחות קיצוני במהות שלו מהסובארו. זה אחלה רכב ואחלה הגשמת חלום למי שבכל זאת צריך גם מושבים אחוריים ותא מטען וכו׳ 

ברור שכנראה שפשרה לעומת רכבים כמו ברז או מיאטה אבל לא פשרה נוראית בכלל. עדיין המון המון פאן ורכב שאמור לעורר את החשק לנהוג ולא רק לנסוע וזה בחבילה שימושית למשפחה. לא רואה בזה משהו רע בפשרה כזאת שעושים בחיים 

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
  • תגובות 242
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 30.6.2025 בשעה 18:25, falou כתב:

פעם התניידתי חודש וחצי עם קאיימן כדיילי בת״א. 

נכון, לא הייתי צריך להסיע אף אחד.

נכון, היא לי עוד רכב אחר, שימושי יותר.

אבל, הוא נשאר בחנייה כשלא הייתי צריך אותו.

לא הייתה לי שום בעיה להמשיך לנהוג את הקאיימן כדיילי כל החיים.

אם היתה לי קאיימן יש מצב שגם הייתי ישן ברכב.

• מצחיק 1
פורסם

לא יודע לגבי מכירות הרכב, אבל עניין בהחלט יש. מתי בפעם האחרונה היה פה שרשור כל כך חם לגבי רכב חדש בישראל? 

כמה מהעניין הזה יתורגם למכירות? לדעתי? בתמחור הנוכחי יש פוטנציאל לכמה מאות חתיכות בשנה-שנתיים הקרובות. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, GTאי כתב:

אם היתה לי קאיימן יש מצב שגם הייתי ישן ברכב.

איך תישן בדו מושבית? אפשר בכלל להשכיב את המושב?

עוד יתרון ל911...

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi
  • מצחיק 2

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
לפני שעה, garicho כתב:

מתי בפעם האחרונה היה פה שרשור כל כך חם לגבי רכב חדש בישראל? 

שרשורי ג'וליה?

• מצחיק 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, garicho כתב:

לא יודע לגבי מכירות הרכב, אבל עניין בהחלט יש. מתי בפעם האחרונה היה פה שרשור כל כך חם לגבי רכב חדש בישראל? 

כמה מהעניין הזה יתורגם למכירות? לדעתי? בתמחור הנוכחי יש פוטנציאל לכמה מאות חתיכות בשנה-שנתיים הקרובות. 

תחשוב על זה ככה: אנחנו לומדים על תרבות מוטורית באנגלית. 

בתרגום לעברית הרוב הולך לעיבוד.  

בגדול, יש 3 אפשרויות:

1. טויוטה: "ספורט זה לא מעניין , אנחנו לא יוצאים מהמיטה בבוקר בשביל רכב שנמכר בפחות מאלפים בשנה." 

2. הונדה / מאזדה / רנו / מיני: "נביא מכוניות ספורטיביות למרות שממש לא בא לנו להתעסק עם זה במחיר שבודדים יקנו "

3. פיג'ו ועכשיו גם יונדאי:" החיים קצרים, הטילים נופלים, נביא גם ספורט במחיר אטרקטיבי למדינת היהודים!"

"Take that dr Rosenberg from new jersey who just sold his m3 and bought a Carrera T"

עריכה אחרונה על ידי mcshmupi
  • מצחיק 4

פורסם

ואיפה VAG?

מה עם סמלת?

איזו ספורטיבית מייבאים כיום לובינסקי?

לפני שעה, Froyne כתב:

ונראה לי שגם ג'וליה מכרה לא רע.

ביחס לאלפא...

מכרה לא רע יחסית לעובדה שעלתה כמו BMW מקבילה.

היונדאי מצליחה להיות זולה, מה שהג'וליה לא הייתה.

היא גם, כמובן, לא רכב סדאן הנעה אחורית עם פלטפורמת פרימיום, כמו שהג'וליה הייתה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 12 שעות, garicho כתב:

מתי בפעם האחרונה היה פה שרשור כל כך חם לגבי רכב חדש בישראל? 

רק בשבועות האחרונים היה פה שרשור (אמנם קצת יותר קצר) פעיל על המאזדה 3 טורבו החדשה. ואני לא אתפלא אם השרשור ההוא עוד יחזור לחיים בקרוב...

פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2012

פורסם

לא התכוונתי לכתוב את כולם, רק לציין את האפשרויות בעזרת דוגמאות. Vag הביאו הרבה מכוניות והיו גם תקופות של מחירים סבירים יחסית. לסמלת כל הכבוד על ה brz ואבארט', חבל שהם לא מביאים את ה wrx. 

דלק (פורד) מבאסים : חוץ מנסיון קצר עם הפוקוס הם לא בעניין , חבל בעיקר שלא הגיע הפיאסטה שזכתה לביקורות מעולות ומחירים טובים בחול. 

ועוד בגזרת המחירים, ביאסו ממש סוזוקי בישראל: 3 דורות של סוויפט ספורט כשההתלהבות באנגלית נבעה (בעיקר שני הדורות הראשונים) מהמחיר הנמוך והטעם של פעם: 1.6 עם לא המון כוח בכן המון סל"ד

ולובינסקי? הם מייבאים פיג'ו, ופיג'ו הם מצרפת, וצרפת היא באירופה ,ואירופה נשלטת על ידי רגולטורים שמתפללים לאלוהי האקלים שדורש להקריב קורבנות על מזבח פליטות הפחמן 

לפני 11 דקות, שחר 1 כתב:

רק בשבועות האחרונים היה פה שרשור (אמנם קצת יותר קצר) פעיל על המאזדה 3 טורבו החדשה. ואני לא אתפלא אם השרשור ההוא עוד יחזור לחיים בקרוב...

במיוחד אחרי שבדלק ישימו לב שיונדאי מוכרים אלנטרה N ידנית, יפהקו וילכו להכין קפה

פורסם
לפני שעתיים, mcshmupi כתב:

חבל שהם לא מביאים את ה wrx

סיכוי גבוה שזה לא באשמתם. נשמע מוזר שהם ירצו וזה לא יקרה, אבל צריך להכיר יפנים כדי להבין שזה מאוד הגיוני, ואם היפנים אמרו "לא" אז זה "לא" ואין מה לנסות להתווכח איתם אפילו.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם

את האימפרזה הרגילה לא מביאים יותר אז wrx?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה לא ממש קשור, הסגמנט של משפחתיות די מת, סמלת מעדיפים להביא את הXV או איכשקוראים לו עכשיו מאשר אימפרזה.
WRX זה לא אימפרזה, זה אימפרזה הוט האצ' והיא די מוצלחת. סמלת כן מנסים להביא רכבים ספורטיביים כשיש להם הזדמנות, מאמין שאם זה היה תלוי רק בהם היא הייתה מגיעה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

אני לא קהל היעד,אבל חייב להגיב שהרכב הזה פשוט העסקה הספורטיבית הכי טובה שראיתי בישראל בשנים האחרונות.
הביקורות בחו"ל לא נורמליות.הנעה קדמית ידנית עם דיפרנציאל מוגבל אלקטרוני שעומדת בכבוד עם טייפ אר ויודעת גם להיות רגועה יותר עם מתלים אדפטיבים.

כל הכבוד ליונדאי על התמחור ההוגן ומקווה שנראה כמה שיותר כאלה על הכביש.

נראה שיונדאי ישראל למדו מהשקת ה20/30n וראו כמה ביקוש היה ל20 הידנית

וכמה התמחור של ה30 האוטומטית פגע בכמות המסירות. ותיקנו בהתאם 

אם אצליח להתגבר על נושא ההנעה הקדמית ואצטרך יותר מקום ברכב (נוהג על מיאטה) זה מה שאקנה בוודאות..
לכל המצקצקים על יונדאי,תקראו ביקורות. תראו סקירות רכב של אנשים ששווה לתפוס מהם כמו the thoper(שיש לו בעצמו טייפ אר fl5) וtedward ותראו מה אנשים שנוהגים על כל מפלצת שאפשר לדמיין אמרו על הרכב הזה 

עריכה אחרונה על ידי OranRoer
  • אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מוסיף להמלצה את miles per hour שהוא בסגנון של topher. גם שם הרבה ניסיון עם הרבה מכוניות, גם נוהג לא רע, וגם הביקורות pov. כולנו יודעים שלצפות בדברים בpov זה הכי נחמד 🤗

• אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...