Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

זה לא ממש קשור, הסגמנט של משפחתיות די מת, סמלת מעדיפים להביא את הXV או איכשקוראים לו עכשיו מאשר אימפרזה.
WRX זה לא אימפרזה, זה אימפרזה הוט האצ' והיא די מוצלחת. סמלת כן מנסים להביא רכבים ספורטיביים כשיש להם הזדמנות, מאמין שאם זה היה תלוי רק בהם היא הייתה מגיעה.

מעניין באמת למה לא מביאים את זה, במיוחד שבעבר הביאו. עוד יותר מעניין למה הפסיקו להביא לבורג, ולמה מה שכן הביאו היה רק הגרסה החלשה והלא מעניינת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 242
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• אחראי פורום
פורסם
לפני שעה, OranRoer כתב:

מהם כמו the thoper(שיש לו בעצמו טייפ אר fl5) וtedward ותראו

אני בכלל טוען שזה אותו בנאדם :)

גם ל-tedward יש טייפ אר חדשה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כן בתכלס כל היוטיוברים ה״עממיים״ האלה שמייצגים את חובבי ההגה הטהורים ובאמת שפכו תשבוחות על היונדאי בסוף קנו טייפ אר אבל סבבה, מי שיש לו אקסטרה כסף ויכול להרשות לעצמו אז למה לא, במיוחד בארה״ב שם גם אם ההפרש באחוזים עדיין משמעותי בסוף בכסף זאת תוספת הרבה יותר שפויה ממה שמבקשים בארץ אז הגיוני שלמי שיש אקסטרה תקציב ימשוך קצת לטייפ אר ויקבל רכב עם מותג אגדי, צורה מושכת יותר ויכולות גבוהות יותר (גם אם החוויה די קרובה). 

מסכים שזאת העסקה הספורטיבית הכי טובה בישראל מאז שמכרו פה 308GTI באיזה 180 אלף אם אני זוכר נכון. 

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

מעניין באמת למה לא מביאים את זה, במיוחד שבעבר הביאו. עוד יותר מעניין למה הפסיקו להביא לבורג, ולמה מה שכן הביאו היה רק הגרסה החלשה והלא מעניינת.

חושב שלא מביאים כי סובארו די פישלו עם הדור האחרון של ה WRX. אחלה רכב עדיין אבל עיצוב ממש גרוע בהשוואה לדורות קודמים, היא לא חזקה יותר בתכלס ולא מציעה חווית נהיגה עדיפה מבחינת התנהגות או כיף. היא כן מלוטשת ונעימה יותר ובעיקר יש בה שיפורים שקשורים לרמת חיים ככה שהמוצר מרגיש זול פחות אבל בחייאת, מצפים להרבה יותר בקפיצה של דור חדש.

אני חושב שסמלת, למרות שהם באמת יבואן מעולה בקטע של ספורטיביות ואין לו בעיה להתנסות ולהביא שלל דגמים, לא מאמין שהם יצליחו להזיז הרבה יחידות של הרכב הזה במחיר שכנראה סובארו הציעה להם והם לא בקטע של להיות כמו דלק ולהביא רכב במחיר מופרך כדי להזיז 10 יחידות בשנה כמו המיאטה.

כן יש להם שאיפה לתמחור סבבה ולהזיז כמויות יפות יחסית וכנראה זה לא משהו שהאמינו שיתאפשר עם ה WRX החדשה שלא באה עם סקס אפיל בשמיים או עם ביקורות נלהבות כמו האלנטרה N לצורך העניין.

לפני 4 שעות, OranRoer כתב:

נראה שיונדאי ישראל למדו מהשקת ה20/30n וראו כמה ביקוש היה ל20 הידנית

וכמה התמחור של ה30 האוטומטית פגע בכמות המסירות. ותיקנו בהתאם 

זה לגמרי מה שקרה פה, וכמה טוב שזה מה שקרה. הניסוי כלים עם רכב ספורטיבי ידני בתמחור סביר (גם אם לא סופר מטורף אבל לפחות תחרותי) שרץ יפה לעומת הכשלונות האחרים שתומחרו בצורה מופרכת מאוד נשא פרי והביא לדבר הזה.

פורסם
לפני 12 דקות, Doron_Z כתב:

מסכים שזאת העסקה הספורטיבית הכי טובה בישראל מאז שמכרו פה 308GTI באיזה 180 אלף אם אני זוכר נכון.

190.

200 עם גג פנוראמי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 36 דקות, Doron_Z כתב:

אבל עיצוב ממש גרוע בהשוואה לדורות קודמים

לא חושב שזה ספציפית נורא במיוחד אבל כן, משהו רע עובר עליהם עם העיצוב עכשיו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 9 שעות, farkash7 כתב:

זה לא ממש קשור, הסגמנט של משפחתיות די מת, סמלת מעדיפים להביא את הXV או איכשקוראים לו עכשיו מאשר אימפרזה.
WRX זה לא אימפרזה, זה אימפרזה הוט האצ' והיא די מוצלחת. סמלת כן מנסים להביא רכבים ספורטיביים כשיש להם הזדמנות, מאמין שאם זה היה תלוי רק בהם היא הייתה מגיעה.

האימפרזה הנוכחית היא הקרוסטרק רק בלי כל האיפור שטח והיא כיום נמכרת רק בתצורת האצ'בק.

וגם ככה תחום הקומפקטיות האצ'בק כי די מת בארץ ורוב המתחרים כבר עזבו את הסגמנט בארץ - אז למה לסמל"ת להתעסק עם זה שהם מוכרים קרוסטרק בכמויות יפות?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 16 שעות, OranRoer כתב:

אני לא קהל היעד,אבל חייב להגיב שהרכב הזה פשוט העסקה הספורטיבית הכי טובה שראיתי בישראל בשנים האחרונות.
הביקורות בחו"ל לא נורמליות.הנעה קדמית ידנית עם דיפרנציאל מוגבל אלקטרוני שעומדת בכבוד עם טייפ אר ויודעת גם להיות רגועה יותר עם מתלים אדפטיבים.

כל הכבוד ליונדאי על התמחור ההוגן ומקווה שנראה כמה שיותר כאלה על הכביש.

נראה שיונדאי ישראל למדו מהשקת ה20/30n וראו כמה ביקוש היה ל20 הידנית

וכמה התמחור של ה30 האוטומטית פגע בכמות המסירות. ותיקנו בהתאם 

אם אצליח להתגבר על נושא ההנעה הקדמית ואצטרך יותר מקום ברכב (נוהג על מיאטה) זה מה שאקנה בוודאות..
לכל המצקצקים על יונדאי,תקראו ביקורות. תראו סקירות רכב של אנשים ששווה לתפוס מהם כמו the thoper(שיש לו בעצמו טייפ אר fl5) וtedward ותראו מה אנשים שנוהגים על כל מפלצת שאפשר לדמיין אמרו על הרכב הזה 

מסכים למה שכתבת. עסקה מעולה, יונדאי עושה עבודה בכלל לא רעה.  אבל אם תעבור אליה, אין לי ספק שתתגעגע למיאטה. זה פשוט לא אותו דבר.

פורסם
לפני 45 דקות, מיץ פטל כתב:

מסכים למה שכתבת. עסקה מעולה, יונדאי עושה עבודה בכלל לא רעה.  אבל אם תעבור אליה, אין לי ספק שתתגעגע למיאטה. זה פשוט לא אותו דבר.

אני חושב שאי אפשר להשוות כמעט כלום למיאטה...

רכב כיף בצורה אחרת. יש שטוענים שהכי כיף שיכול להיות, אבל לא נהגתי במספיק מכוניות כדי לקבוע.

ויש כאן חבר פורום המתגורר בארה"ב שאפילו פתח שרשור על הפורשה שהזמין, על ה- Eurotrip שעשה איתה (ישנה אפשרות כשאתה גר בארה"ב לאסוף את הרכב בגרמניה לטיול נהיגה עם לוחית זמנית ואז שולחים אותו לארה"ב), על הדרך (הקצרה) שעבר איתה ועל כך שמכר אותה מהר מאוד ורכש מיאטה, שוב.

לא שאני חלילה משווה לפורשה, אבל הוא לא היחיד שהרגיש כך.

• אהבתי 2

עומר :-)

פורסם

יש כמה יתרונות למיאטה על פורשה.

1. גג נפתח. כשאתה חשוף לרוח ולרעש אתה מרגיש יותר את המהירות. בסופו של דבר, התחושה הסובייקטיבית יותר חשובה ממה שהספידומטר מראה

2. אחיזה. או יותר נכון, פחות אחיזה. כאשר המגבלות נגישות יותר, ומגיעים אליהן במהירות נמוכה יותר, נהג חובב יכול להרגיש יותר מעורבות, יכול להרשות לעצמו להחליק, מרגיש שהוא מתקן וכו'. בפורשה צריך לנהוג מהר הרבה יותר כדי לקבל את אותה רמת מעורבות, וזה כבר לא ריאלי לרב החובבים, בכביש ציבורי.

אחרי כל זה, ועם הרבה קילומטרים על קאיימן, המיידיות והיכולת לחוש מה הרכב עושה הייתה כ"כ טובה בפורשה, שקל היה להעיז. אתה פשוט מרגיש מה הולך לקרות. ועדיין, בחיים לא נתקתי את הבקרה (הדי ליברלית במצב ספורט) בכביש ציבורי. 

ועדיין, לא העזתי לעשות איתה מה שעשיתי עם מכוניות הרבה יותר צנועות באחיזה.

• אהבתי 5

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, falou כתב:

יש כמה יתרונות למיאטה על פורשה.

1. גג נפתח. כשאתה חשוף לרוח ולרעש אתה מרגיש יותר את המהירות. בסופו של דבר, התחושה הסובייקטיבית יותר חשובה ממה שהספידומטר מראה

2. אחיזה. או יותר נכון, פחות אחיזה. כאשר המגבלות נגישות יותר, ומגיעים אליהן במהירות נמוכה יותר, נהג חובב יכול להרגיש יותר מעורבות, יכול להרשות לעצמו להחליק, מרגיש שהוא מתקן וכו'. בפורשה צריך לנהוג מהר הרבה יותר כדי לקבל את אותה רמת מעורבות, וזה כבר לא ריאלי לרב החובבים, בכביש ציבורי.

אחרי כל זה, ועם הרבה קילומטרים על קאיימן, המיידיות והיכולת לחוש מה הרכב עושה הייתה כ"כ טובה בפורשה, שקל היה להעיז. אתה פשוט מרגיש מה הולך לקרות. ועדיין, בחיים לא נתקתי את הבקרה (הדי ליברלית במצב ספורט) בכביש ציבורי. 

ועדיין, לא העזתי לעשות איתה מה שעשיתי עם מכוניות הרבה יותר צנועות באחיזה.

רכב מדהים.

חוץ מעלות ביטוח מוגזמת (כנראה בעיקר בגלל הגג בד), האחזקה שלו גם די זולה. מעבר לזה - אין תקלות (אבל כן בלאי יותר גבוה עקב העובדה שהרכבים האלה לא חזקים במיוחד וחיים רוב הזמן בטורים גבוהים).

עריכה אחרונה על ידי ProMeR

פורסם
לפני 9 דקות, ProMeR כתב:

אבל כן בלאי יותר גבוה עקב העובדה שהרכבים האלה לא חזקים במיוחד וחיים רוב הזמן בטורים גבוהים

מבחינת בלאי מסלול הבלאי במיאטה דווקא נמוך באופן יחסי.
חוקי הפיזיקה, משקל קל אומר פחות בלאי לצמיגים ופחות בלאי לברקסים ושני אלה מהווים את עיקר העלויות בימי מסלול.

• אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 5 דקות, farkash7 כתב:

מבחינת בלאי מסלול הבלאי במיאטה דווקא נמוך באופן יחסי.
חוקי הפיזיקה, משקל קל אומר פחות בלאי לצמיגים ופחות בלאי לברקסים ושני אלה מהווים את עיקר העלויות בימי מסלול.

אתה צודק, לא הסברתי את עצמי מספיק טוב, אבל כוונתי היא שעיקר הבלאי הגבוה שם הוא במנוע / קלאץ' וחלקים מכאנים שונים. צמיגים אחוריים תלות שימוש 😜

בסוף כשאתה מדבר עם בעלי מיאטות NC אתה שומע שחלקם החליפו לא מעט חלקים / החליפו מנוע.

אבל האמינות מופתית עדיין, זה רכבים שבסוף הם עדיין ישנים ואי אפשר להגיד על רכב בן 15 שכל חייו עבד בטורים גבוהים והוחלף בו מנוע ב- 300 אלף קמ שהוא לא אמין.

• אהבתי 1

פורסם

הבעיה במיאטה וספציפית ב ND בתור מי שכמעט קנה אחת זו המחלה של הידית הילוכים שיכולה להתפגר לה בכיף ולא, זה לא נפתר באמת וזה כבר לא יפתר. יש פה איזה כשל תכנוני שיקר מדי לתקן מהיסוד ומאזדה מעדיפה לספוג כבר החלפות שקורות באחריות (מן הסתם זה לא עכשיו מאה אחוז כשל) מאשר לעצב את העסק מחדש אבל זה חשש אמיתי לכל מי שקונה מיאטה ND כולל משנתונים אחרונים. מי שעוקב קצת בקבוצות יודע. 

חוץ מזה רכב חלום כמובן. גם אם הייתי מיליונר שיכול להרשות לעצמו הכל הייתי קונה אחת כזאת 

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...