Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, GTאי כתב:

שום דבר לא דרמה. זה מקצין ביחס לזמן הפנוי שיש לך לתחביבים (לא שטפתי את ה BRZ כבר 8 חודשים ואני מתבאס על שעות מבוזבזות להחלפת בלמים וצמיגים).

כלפי הסביבה - מסכים ב100%.

לא שטפת אותה 8 חודשים? ואתה קורא לעצמך חובב הגה 😁 (הכל בצחוק כמובן).
וואי, הזכרת לי שאת הBRZ שלי הייתי שוטף כל שבוע כי היא הייתה מכוסה וכדי לכסות אותה שוב אחרי שהיא יוצאת לטיול "חייבים" לשטוף.
כמה עבדתי בשבילה וואו, ובקושי נסעתי בה. אני מרגיש עכשיו בדיעבד כזה מטומטם שאין דברים כאלה 😅.
טוב. לפחות ביקרתי במסלול לא מעט כשהיינו יחד.

לפני 5 דקות, GTאי כתב:

מבחינת נראות ו interior - ממש לא

תראה, האינטריור בBRZ הוא אחלה+. הם עשו שם עבודה ממש ממש טובה כדי להקנות לו מראה שהוא נראה שווה פי כמה ממה שהוא באמת, ועדיין אני לא חושב שהתא נוסעים בBRZ עדיף על מה שתקבל באלנטרה.
רוצה לומר, ברכבים האלה בתקציבים האלה זו פשרה שחובב הגה לוקח בשתי ידיים.
מי שלא טוב לו התא נוסעים בBRZ מוזמן לקנות קאיימן.
מי שלא טוב לו התא נוסעים באלנטרה מוזמן לקנות אוקטביה. את ההונדה פחות, התא נוסעים האדום הזה מזעזע ברמות אחרות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 242
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 1 דקה, farkash7 כתב:

לא שטפת אותה 8 חודשים? ואתה קורא לעצמך חובב הגה 😁 (הכל בצחוק כמובן).
וואי, הזכרת לי שאת הBRZ שלי הייתי שוטף כל שבוע כי היא הייתה מכוסה וכדי לכסות אותה שוב אחרי שהיא יוצאת לטיול "חייבים" לשטוף.
כמה עבדתי בשבילה וואו, ובקושי נסעתי בה. אני מרגיש עכשיו בדיעבד כזה מטומטם שאין דברים כאלה 😅.
טוב. לפחות ביקרתי במסלול לא מעט כשהיינו יחד.

LOL

את הרכב הראשון שטפתי לבד, כל שישי, במשך 3 שנים 😁

לפני 1 דקה, farkash7 כתב:

תראה, האינטריור בBRZ הוא אחלה+. הם עשו שם עבודה ממש ממש טובה כדי להקנות לו מראה שהוא פי כמה ממה שהוא, ועדיין אני לא חושב שהתא נוסעים בBRZ עדיף על מה שתקבל באלנטרה.
רוצה לומר, ברכבים האלה בתקציבים האלה זו פשרה שחובב הגה לוקח בשתי ידיים.

ההשוואה היתה דווקא לאחרות.

לדעתי הBRZ בקושי אחלה - , אבל זה לא דיילי שלי והFUN כל כך גבוהה שזה לא מעניין אותי.

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, GTאי כתב:

אבל זה לא דיילי שלי והFUN כל כך גבוהה שזה לא מעניין אותי

זו בדיוק הנקודה.
בשביל מה שהיונדאי לכאורה נותנת במחיר הזה סולחים לה על כל מני דברים.
זה חלק מהדיל, חלק מהחבילה. כן לא יתאים לכולם התא נוסעים הזה. מה שמפריע לי בו זו לא האיכות, יותר שהוא נראה כמו אלנטרה ליסינג, עם המסכים הגדולים והמגוכחים האלה. ככה לא נראה רכב ספורט...
אבל שוב מה האלטרנטיבה? לקנות אוקטביה? גולף ב-300K? הונדדה עם אינטיריור אדום מזעזע ב355K?
זה לא שיש לנו אופציות מגוונות עם עשרות יצרנים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 29 דקות, GTאי כתב:

ובסוף יוצא שאתה ביום יום נוסע על משהו שאתה לא נהנה ממנו ושכלפי הסביבה נראה לא משהו בכלל

את זה אפשר לפתור בקלות.

קונה בעליאקספרס קייפאב של מאזרטי, שם על האלנטרה N מדבקה של אלדן וכל פעם שאתה במפגש עם "הסביבה" אתה מתלונן שהמזראטי שוב במוסך ושוב קיבלת יונדאי רכב חלופי.

• מצחיק 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לפני 6 דקות, farkash7 כתב:

זו בדיוק הנקודה.
בשביל מה שהיונדאי לכאורה נותנת במחיר הזה סולחים לה על כל מני דברים.
זה חלק מהדיל, חלק מהחבילה. כן לא יתאים לכולם התא נוסעים הזה. מה שמפריע לי בו זו לא האיכות, יותר שהוא נראה כמו אלנטרה ליסינג, עם המסכים הגדולים והמגוכחים האלה. ככה לא נראה רכב ספורט...
אבל שוב מה האלטרנטיבה? לקנות אוקטביה? גולף ב-300K? הונדדה עם אינטיריור אדום מזעזע ב355K?
זה לא שיש לנו אופציות מגוונות עם עשרות יצרנים.

ולכן אני חושב שזה יתאים לפחות אנשים ממה שזה נדמה.

אנשים יתבאסו להוציא את הסכום על הרכב הזה ולא יסלחו על הפשרה כשזה מגיע לרכב יומיומי, ומי שמחפש ביצועים טהורים גם ככה זו לא הבחירה הראשונה שלו.

אלטרנטיבה? מלכת הפלח - אוקטביה RS.

עריכה אחרונה על ידי GTאי
פורסם (נערך)

ואגיות אומרים שמשעממות... לא יודע לא ניסיתי.
אין שם גם גיר ידני.
המחיר שונה, אחר, גבוה משמעותית.
אם אנחנו גם שוקלים סטיגמות (אישית אותי זה לא מעניין) אז אני יודע מי הם חובבי הVRS והGTI. יכול לרמוז בפרטי.

ביצועים טהורים? למה הכוונה? מי שמחפש הנעה אחורית זו לא הבחירה שלו כי היא לא הנעה אחורית...
מי שמחפש דיילי עם benefits בתקציב שלא צריך לחלום בשבילו, זו כנראה צריכה להיות בראש הרשימה שלו.

זה יתאים לפחות אנשים ממה שזה נדמה בגלל שזו סדאן ספורטיבית ידנית והם יעדיפו לקנות RAV4 לא בגלל האינטיריור.
איך אמר לי סוכן מכירות של טויוטה כששיתפתי אותו בזה שהייתה לי BRZ ואני שוקל לקנות ג'יפ לשטח "קנה RAV4, ג'יפ ספורט". צקצקו ותצחקו עליו כמה שאתם רוצים, 95% מהאנשים יקנו את הסיפור של "RAV4 ג'יפ ספורט".

פורסם

אכן משעממות יחסית.

לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

מי שמחפש דיילי עם benefits בתקציב שלא צריך לחלום בשבילו, זו כנראה צריכה להיות בראש הרשימה שלו.

למרות שזה רכב מצויין, רובם יעדיפו נוחות ושימושיות ביום יום מאשר ביצועים על המסלול ולכן אני לא חושב שהיא בראש. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אבל מבחינת שימושיות היא די זהה לאוקטביה.

4 דלתות? יש.

תא מטען? יש.

קשה לך עם רגל שמאל בפקקים? יש אוטומט.

עלויות אחזקה כנראה טיפה פחות מאוקטביה.

נוחות לא יודע להגיד. מניח שהvrs גם פחות נוחה בגלל חישוקים גדולים ומתלים קשיחים, והמושבים בשתיהן בטח טובים יותר מגרסאות הבסיס.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם (נערך)

אני נוטה להסכים עם GTאי לגבי הגרסה האוטומטית.
שם יש סיכוי לא רע שלא מעט רוכשים יעדיפו את הקבינה של האוקטביה, השם ואת הדלת החמישית על היונדאי כי לא חושב ש-30K זה מה שיכריע פה את הכף.
מי שיבחר באופציה הידנית בכלל לא ישקול שום דבר מבית וואג כי פשוט אין כאלו לפחות כרגע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באוקטביה עדיין יש דלת חמישית? נחמד.

לגבי הפנים, לא יודע להגיד. ישבתי בגרסאות הבסיסיות ולא הרגשתי משהו מיוחד. מסכים ארוכים ופלסטיק אפור כהה.

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

אבל מבחינת שימושיות היא די זהה לאוקטביה.

4 דלתות? יש.

תא מטען? יש.

קשה לך עם רגל שמאל בפקקים? יש אוטומט.

עלויות אחזקה כנראה טיפה פחות מאוקטביה.

נוחות לא יודע להגיד. מניח שהvrs גם פחות נוחה בגלל חישוקים גדולים ומתלים קשיחים, והמושבים בשתיהן בטח טובים יותר מגרסאות הבסיס.

אכן היא די דומה, אבל לRS יש יתרונות - היא מרווחת יותר עם תא מטען גדול.

תוסיף לזה תא נוסעים הרבה יותר נעים + סחירות קיימת.

היתרון של היונדאי זה בחלק הספורטיבי.

פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

לי היה את האישיו הזה, החזקתי BRZ חדשה בחניה והתניידתי עם רכב פשוט ביומיום.

אפשר לשאול למה לא להתנהל עם ה-BRZ ביומיום?

כדי לחסוך בלאי?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

שילוב של טיפשות ומצב רפואי זמני.
האמת שיש לי תירוץ טוב, באותו זמן סבלתי מכאבים ממש חזקים בגב התחתון צד שמאל.
כשנסעתי בפקקים עצבניים זה החמיר אף יותר. אני בזמנו האשמתי את הקלאצ' (גב תחתון צד שמאל...).
הסתבר בדיעבד שהייתה לי אבן קטנה בכליה, נפתרתי ממנה בערך כשנפתרתי מהרכב.

אני מתנייד על ה-205 בחודש האחרון ויכול לומר שאני סובל הרבה פחות מכאבים (לא סובל) ממה שסבלתי אז עם הBRZ.

אבל נחזור להתחלה, גם המון טיפשות. לשמור על הרכב ולחסוך בלאי. הדיילי כבר היה ברשותי והוא לא היה שווה הרבה אז לא היה אכפת לי להשאיר אותו. בדיעבד, זה כנראה גרם לי למכור את הסובארו במקום את אותה גרוטאה. טיפשות.

• אהבתי 2

פורסם
לפני 49 דקות, farkash7 כתב:

שילוב של טיפשות ומצב רפואי זמני.
האמת שיש לי תירוץ טוב, באותו זמן סבלתי מכאבים ממש חזקים בגב התחתון צד שמאל.
כשנסעתי בפקקים עצבניים זה החמיר אף יותר. אני בזמנו האשמתי את הקלאצ' (גב תחתון צד שמאל...).
הסתבר בדיעבד שהייתה לי אבן קטנה בכליה, נפתרתי ממנה בערך כשנפתרתי מהרכב.

אני מתנייד על ה-205 בחודש האחרון ויכול לומר שאני סובל הרבה פחות מכאבים (לא סובל) ממה שסבלתי אז עם הBRZ.

אבל נחזור להתחלה, גם המון טיפשות. לשמור על הרכב ולחסוך בלאי. הדיילי כבר היה ברשותי והוא לא היה שווה הרבה אז לא היה אכפת לי להשאיר אותו. בדיעבד, זה כנראה גרם לי למכור את הסובארו במקום את אותה גרוטאה. טיפשות.

יש גם אנשים שקשה להם עם הברז כדיילי כי היא לא נוחה וצפופה ואין באמת מושבים אחוריים. הכל בסדר. 

איפה מיסטר בי? אני זוכר שפתח שרשור והסביר את הרציונל המאוד הגיוני שלו. 

זה בסדר לרצות נוחות ואבזור בפקקי היום יום ולשמור את רכב הספורט כתחביב. לא חושב שאפשר לקרוא למיסטר בי לא טהרן. 

אני מחזיק מעצמי טהרן עני ואם היה לי כסף הייתי קונה 911 או משהו, וביום יום מתנייד במשהו פחות קשיח ושיותר קל לשים בו 2-3 כיסאות בטיחות. נניח ריינג׳ר ראפטור :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 4 שעות, mcshmupi כתב:

@RKכמה היית משלם היום כדי לקבל אותה בחזרה?
יש תמונה?

הייתי משלם המון, אבל היא ירדה מהכביש, וגם הוזנחה בשנים האחרונות. לכן נרכשה אחרת. אבל זה עניין לשרשור אחר, אשר בוא יבוא. השרשור הזה מספיק חשוב בשביל לא להסיטו.

לפני 3 שעות, GTאי כתב:

אני לא מכיר אנשים שמחזיקים 2 רכבים בסדר שציינת, אם כבר הפוך (רכב חדש ליום יום וישן למסלול). 

רוב בעלי הברזים שמחזיקים רכב שני מחזיקים דיילי ישנה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...